Paljenje zastave RH

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
generator

#1 Paljenje zastave RH

Post by generator »

Da li je mudro paliti zastavu Republike Hrvatske i time vrijedjati Vaseg prijatelja Stipu Mesica kojemu i sama Hanka Paldum pjeva i sjedi u krilu,ili je to ipak iskaz slobodoumnih navijaca mrzitelja .
dr trocki

#2 Re: Paljenje zastave RH

Post by dr trocki »

Mislim da je ovo drugo u pitanju i da nije povezano sa nogometom nego sa nekulturom i namjernim vrijedjanjem Hrvata .
Mahalac

#3 Re: Paljenje zastave RH

Post by Mahalac »

Najiskrenije zalim sto se dogodio taj vandalski cin paljenja zastave i u svoje ime se izvinjavam svima kojima je ova zastava svetinja kao sto je meni moja zbog uvrede koju su dozivjeli gledajuci ovaj cin.
Zaista se ne moze opisati gorcina koju osjecam kada sam vidio da se to stvarno dogodilo u mom gradu i molim sve da shvate da zivimo nazalost u jednom vremenu moralnog sunovrata koji je hvala bogu prolazan i da je ovo samo cin jako malog broja jadnika i bijednika a nikako nas ogroman broj koji zivimo u ovome gradu i eto moramo nazalost da djelimo zrak sa ovakvim divljacima.
Jos jednom iskreno zaljenje.
osa

#4 Re: Paljenje zastave RH

Post by osa »

zar ti stvarni misliš da bi se stipe mesić uvrijedio zbog postupka nekoliko idiota i još to povezao s bih.
ahmed_dv

#5 Re: Paljenje zastave RH

Post by ahmed_dv »

Mahalac wrote:Najiskrenije zalim sto se dogodio taj vandalski cin paljenja zastave i u svoje ime se izvinjavam svima kojima je ova zastava svetinja kao sto je meni moja zbog uvrede koju su dozivjeli gledajuci ovaj cin.
Zaista se ne moze opisati gorcina koju osjecam kada sam vidio da se to stvarno dogodilo u mom gradu i molim sve da shvate da zivimo nazalost u jednom vremenu moralnog sunovrata koji je hvala bogu prolazan i da je ovo samo cin jako malog broja jadnika i bijednika a nikako nas ogroman broj koji zivimo u ovome gradu i eto moramo nazalost da djelimo zrak sa ovakvim divljacima.
Potpisujem
tamara*

#6 Re: Paljenje zastave RH

Post by tamara* »

generator wrote:Da li je mudro paliti zastavu Republike Hrvatske i time vrijedjati Vaseg prijatelja Stipu Mesica kojemu i sama Hanka Paldum pjeva i sjedi u krilu,ili je to ipak iskaz slobodoumnih navijaca mrzitelja .
E ako mu i sama Hanka pjeva i sjedi u krilu... :lol:
KenCo

#7 Re: Paljenje zastave RH

Post by KenCo »

osudjujem paljenje zastave RH. cin vandala koji su se usudili da u nase ime i ime navijaca zelje pale zastavu susjedne drzave. sramota. ovako se samo pogorsavaju odnosi sa hrvatskom zbog grupe majmuna. treba ih uhapsiti.
Compact

#8 Re: Paljenje zastave RH

Post by Compact »

Navijačke skupine u svim društvima su ventil (analni otvor) za ispuštanje smrdljivog zraka!

Ništa čudno, ako vidimo kako u evropskim metropolama klubove kažnjavaju zbog raznih šovinistčkih i fašističkih poruka, mi smo tek na početku!

Osuđujem ovaj čin, a navijači Željezničara imaju lijep primjer u Hordama zla koje su dobrodošle u svim gradovima gdje Sarajevo gostuje! Valjda je kod Željezničarovih navijača bitna razlika, hoće da budu drugačiji od Hordi, samo što su krenuli pogrešnim putem!

Ovo samo pokazuje o kakvoj se raštimovanoj bandi radi, koja ni u upravi ni među navijačima nema kontrolu!

Lafo "Država Željo"! Fakat jadno i smiješno. Lošu poruku šalju našim komšijama, a nemaju pojma kakve može refleksije imati, posebno u ljetnom periodu kada Jadran vrvi od BH turista!

Treba ih kazniti da do kraja igraju na neutralnom terenu, jer da ih kažnjavaju praznim tribinama, ne bi postigli nikakav efekat jer već duže vremena igraju u takvom ambijentu.
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

#9 Re: Paljenje zastave RH

Post by Dado dijasporitus »

Mahalac wrote:Najiskrenije zalim sto se dogodio taj vandalski cin paljenja zastave i u svoje ime se izvinjavam svima kojima je ova zastava svetinja kao sto je meni moja zbog uvrede koju su dozivjeli gledajuci ovaj cin.
Ostro osudjujem paljenje zastave bilo koje drzave ukljucujuci paljenje zastave RH kao i paljenje zastave BiH koje se takodjer ritualno desava vrlo cesto u ovoj drzavi.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#10 Re: Paljenje zastave RH

Post by mIRCerka »

mislim fakat vise, mozete li makar jednom pogledati ima li vec tema....
REFLEKTORI NISU UGASILI MRAK...
Locked