Ma ja, u nedostatku argumenata, povezi sagovornika sa navodno negativnim anonimusima da bi se stvorio privid fol nekog znanja, upakiraj to sa emotivnim pitanjem kao genocid u BiH, i eto suplje price u kojoj se sustina diskusije potpuno gubi.Šandor wrote:Nisi prvi Bošnjo iz kojeg progovara Jack Burkman. Misliš da sam pomislio da nisi Bošnjo? To što si Bošnjo ne znači da nisi gori od Rose Higgins i Lea Skotnikova. Njih dvoje su makar priznali da je Srbija učestvovala u genocidu. Samo su rekli da nije bilo namjere.Krugman wrote:Hajde ba ne ser*, ocigledno je da si opsjednut Jevrejima - garant su ti oni krivi za sve probleme u zivotu? Ali razocarati cu te kad ti kazem da sam 100% Bosnjo
Ne znam da li je Burkman Jevrej. Nisam imao priliku da ga pitam. Ali sličite kao jaje jajetu.
Ti Boga mi ko da ti je Fahrudin Radoncic babo - mogli bi te komotno zaposliti u Avazu, a siguran sam da ce te sa tim vidicima kocijaskog konja i ova Bushova potrckala na Fox-u rado primiti. Ocigledno ih non-stop gledas cim si dobro upoznat sa tom njihovom postavom.
S'vama se nemoze uopste normalno diskutirati jer ocigledno vam mozgovi ne funkcionisu dalje od tih otracanih fraza i klisea kojim vas hrane.