Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kupis maramu ovu... Nju imas gdje god se okrenes...
Kupis dvije male unutrasnje gume od bicikla, za ona djecija bicikla... Maramuna na glavu, gume napusese i stavis kao ovaj na slici i to je to
sodom wrote:kome ovo treba?
sutra će điberi skontati gdje ima da se kupi pa će svi početi nositi... ko , ma ko one pederuše i pink i ljubičaste majice.
Imal mi ista draze kad ne drugu kakvom vidim vaku majicu pa ga pitam:"Koje ti je boje majica"
Malo mi je nejasno poredjenje ovog " pokrivala za glavu" i Pink i ljubicastih majica.....
Imam 22 god starog sina koji oblaci pink polo majicu (sa onim "jako popularnim" konjicem) ..........i ne razumijem uporedjenje
Last edited by IHAVEDREAM on 17/07/2010 19:03, edited 1 time in total.
IHAVEDREAM wrote:Malo mi je nejasno poredjenje ovog " pokrivala za glavu" i Pink i ljubicastih majica.....
Imam 22 god starog sina koji oblaci pink polo majicu (sa onim "jako popularnim" konjicem) ..........i ne razumijem uporedjenje
ja i sodom malo otisli u off topic i poceli pricu o pederušama, pink ili ljubicastim majicama...
IHAVEDREAM wrote:Malo mi je nejasno poredjenje ovog " pokrivala za glavu" i Pink i ljubicastih majica.....
ja i sodom malo otisli u off topic i poceli pricu o pederušama, pink ili ljubicastim majicama...
OFF TOPIC.......(moje izvinjenje administratorima)
"Cak ni osnovnu skolu nismo mogli zavrsiti dok ne naucimo gdje, i, kada treba staviti znak "="
OFF TOPIC.......(moje izvinjenje administratorima)
"Cak ni osnovnu skolu nismo mogli zavrsiti dok ne naucimo gdje, i, kada treba staviti znak "="