Njemacka prodana govna na celu sa Merkelicom,da mogu u pakas cionista bi svoje lice stavili.graue_maus wrote:insomnia78 wrote:Ponovo u Parizu nasilne demonstracije i marisana s policijom
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk![]()
o ovome ni rijeci u njemackoj stampi .....vise ih brine kako ljudi demontriraju da li se ko vrijedja ili ne .......povraca mi se na medije ovdje na zapadu ........
PALESTINA (vidi 1. post)
-
kanaan
#951 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
-
El_comadante
#952 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
kazu izrael ima pravo da se brani da su ali ja nigdje nevidim da su unistili lansirne rapmpe koje koristi hamas ali vidim da su unistili mnoga naselja, kuce, zgrade itd. mnogo mrtvih paestinaca i nekakvi kao rovovi nesto kao sto hamas koristi za nesto
- Cracked
#953 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
kanaan wrote: Njemacka prodana govna na celu sa Merkelicom,da mogu u pakas cionista bi svoje lice stavili.
Ovo je otprilike i glavni razlog zasto seu njemackoj posebno pazi na kritike na racun izraela. Veliki je strah da se kritika pretvori u mrznju ne prema izraelu nego prema cijelom jevrejskom narodu. A s obzirom na historiju njemacke, tema je preosjetljiva. Pogotovo kad se vidi broj emigrantskih primitivaca sa mentalnim sklopom, kao tvojim, koji bi potpalili demonstracije i haos bi nastao. Pogledaj samo francusku.
-
kanaan
#954 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
Gdje ces nas bolan nazvati primitivcima?????:-DCracked wrote:kanaan wrote: Njemacka prodana govna na celu sa Merkelicom,da mogu u pakas cionista bi svoje lice stavili.
Ovo je otprilike i glavni razlog zasto seu njemackoj posebno pazi na kritike na racun izraela. Veliki je strah da se kritika pretvori u mrznju ne prema izraelu nego prema cijelom jevrejskom narodu. A s obzirom na historiju njemacke, tema je preosjetljiva. Pogotovo kad se vidi broj emigrantskih primitivaca sa mentalnim sklopom, kao tvojim, koji bi potpalili demonstracije i haos bi nastao. Pogledaj samo francusku.
-
Nomo
#955 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
haaaaajdeeeee pametno mamino .....ja vecih primitivaca u njemackoj nisam vidio od ustasko cetnicke gamadi . takve primitvce i fasiste i umobolnike svijet jos nije vidio . Kada bi im njemci rekli ,, grzi , kolji ...zderi , kada bi svabo pustio tu pascad sa lanca oni bi kao i 42 i 92 iskukali kame .pobili bi sve one tamnopute ,, primitivce ,, o kojima ti govoris . Ali drzi njemac pascad na lancu , ne smiju ni prdnut . A Turcina ni pogledad ne smiju . Samo laju po forumima . Pascad ko pascad .Cracked wrote:kanaan wrote: Njemacka prodana govna na celu sa Merkelicom,da mogu u pakas cionista bi svoje lice stavili.
Ovo je otprilike i glavni razlog zasto seu njemackoj posebno pazi na kritike na racun izraela. Veliki je strah da se kritika pretvori u mrznju ne prema izraelu nego prema cijelom jevrejskom narodu. A s obzirom na historiju njemacke, tema je preosjetljiva., kao tvojim, koji bi potpalili demonstracije i haos bi nastao. Pogledaj samo francusku.Pogotovo kad se vidi broj emigrantskih primitivaca sa mentalnim sklopom
-
kanaan
#956 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
Dobro si ti ovo srocio.Nomo wrote:haaaaajdeeeee pametno mamino .....ja vecih primitivaca u njemackoj nisam vidio od ustasko cetnicke gamadi . takve primitvce i fasiste i umobolnike svijet jos nije vidio . Kada bi im njemci rekli ,, grzi , kolji ...zderi , kada bi svabo pustio tu pascad sa lanca oni bi kao i 42 i 92 iskukali kame .pobili bi sve one tamnopute ,, primitivce ,, o kojima ti govoris . Ali drzi njemac pascad na lancu , ne smiju ni prdnut . A Turcina ni pogledad ne smiju . Samo laju po forumima . Pascad ko pascad .Cracked wrote:kanaan wrote: Njemacka prodana govna na celu sa Merkelicom,da mogu u pakas cionista bi svoje lice stavili.
Ovo je otprilike i glavni razlog zasto seu njemackoj posebno pazi na kritike na racun izraela. Veliki je strah da se kritika pretvori u mrznju ne prema izraelu nego prema cijelom jevrejskom narodu. A s obzirom na historiju njemacke, tema je preosjetljiva., kao tvojim, koji bi potpalili demonstracije i haos bi nastao. Pogledaj samo francusku.Pogotovo kad se vidi broj emigrantskih primitivaca sa mentalnim sklopom
-
haos1
#957 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
ooo zar je moguće da ovdje iko brani izrael? cc, ocito da ono sto nam se dogodilo i sto se dogadja zasluzujemo.
-
haos1
#958 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
cuj eto dosli na britansku zemlju, pa imaju pravo protjerivati stanovnistvo koje je tu vec zivjelo.. pa britanci su tako i domorodce u americi smatrali nelegalnim pa ih ubijali.. bolesna ti je logika.. ti zivis u stanu.. pa prvo britanci nisu sigurno zivjeli u palestini, drugo taj britanski teritorij je nista drugo do okupacija koja sada samo nastavljaju izraelci..salvatore paradise wrote:Nisu dosli na njihovu zemlju, vec su dosli na britansku zemlju. Tu svaka rasprava o opravdanosti napada Arapa prestaje.crn,visok wrote:A tebi nije bitno što su Židovi njima došli na zemlju, prognali ih, što im dan-danas ruše naselja i to bez upozorenja, otimaju zemlju, vodu, progone ih, guraju u geta, izbjegličke logore i jedva čekaju da ih potamane, nego ti je bitno što se neki Palestinac usudio da vojno odreaguje na to?salvatore paradise wrote: Covjece dragi, znaci tebi uopce nije bitno ko prvi povuce potez? Evo ja tebe krenem da udarim, spucam te jednom u rame i ti me odvalis od batina. I sad si ti kriv jer si jaci od mene? A nisam kriv ja sto sam te prvi napao?
Da ti prevedem u tvoju analogiju, ja ti provalim u kuću dok si ti unutra, ušetam ko da je sve 5, sjednem na kauč, otvorim pivu i pitam ti ženu kad će večera. Ako me ti pokušaš izbaciti, ja izvadim pištolj, pobijem ti familiju i tebe i onda kažem "ko ti je kriv što si se nenaoružan kurčio" ili nešto sl. Eto.
Ne valja ti analogija. Bolja bi bila slijedeca. Ja zivim u stanu nekog cice, cica dozvoli da i ti uselis. Ja trebam da te pretucem prvi dan iako stan nije moj?
Arapi su prvi napali, sve poslije toga je posljedica toga. Kratko receno.
- elfa
- BHCluster
#960 Re: PALESTINA (vidi 1. post)

Pod kišom granata hrabra Palestinka donijela na svijet četvorke.
-
Kat
#962 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
“We must use terror, assassination, intimidation, land confiscation, and the cutting of all social services to rid the Galilee of its Arab population.” - David Ben-Gurion, a.k.a. David Grün (1886-1973), Israeli Prime Minister (1948-53, 1955-63) revered by Israelis as "Father of the Nation"
- Cracked
#963 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
ocigledno se ja nisam dobro izrazio. Nigdje ja ne navodim nikakve specificne emigrante, nego emigrante u globalu. u sta spadaju i tvoji nabrojani. koji su u velikom broju neobrazovane seljacine, odakle god dolaze. Bili balkanci ili turci, rusi ili neki libijci. A svi oni jedva cekaju proteste da pale sta stignu. A njemacka je zadnja zemlja na planeti koja sebi moze priustiti nasilne proteste protiv jevreja, jer to bi prvi dan preslo u proteste protiv svih jevreja a ne izraela. Kao sto mozes vidjeti na primjeru kanaana.Nomo wrote:haaaaajdeeeee pametno mamino .....ja vecih primitivaca u njemackoj nisam vidio od ustasko cetnicke gamadi . takve primitvce i fasiste i umobolnike svijet jos nije vidio . Kada bi im njemci rekli ,, grzi , kolji ...zderi , kada bi svabo pustio tu pascad sa lanca oni bi kao i 42 i 92 iskukali kame .pobili bi sve one tamnopute ,, primitivce ,, o kojima ti govoris . Ali drzi njemac pascad na lancu , ne smiju ni prdnut . A Turcina ni pogledad ne smiju . Samo laju po forumima . Pascad ko pascad .Cracked wrote:kanaan wrote: Njemacka prodana govna na celu sa Merkelicom,da mogu u pakas cionista bi svoje lice stavili.
-
kanaan
#964 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
Koji primjer,sta sam ja to pogresno rekao?:-)Cracked wrote:ocigledno se ja nisam dobro izrazio. Nigdje ja ne navodim nikakve specificne emigrante, nego emigrante u globalu. u sta spadaju i tvoji nabrojani. koji su u velikom broju neobrazovane seljacine, odakle god dolaze. Bili balkanci ili turci, rusi ili neki libijci. A svi oni jedva cekaju proteste da pale sta stignu. A njemacka je zadnja zemlja na planeti koja sebi moze priustiti nasilne proteste protiv jevreja, jer to bi prvi dan preslo u proteste protiv svih jevreja a ne izraela. Kao sto mozes vidjeti na primjeru kanaana.Nomo wrote:haaaaajdeeeee pametno mamino .....ja vecih primitivaca u njemackoj nisam vidio od ustasko cetnicke gamadi . takve primitvce i fasiste i umobolnike svijet jos nije vidio . Kada bi im njemci rekli ,, grzi , kolji ...zderi , kada bi svabo pustio tu pascad sa lanca oni bi kao i 42 i 92 iskukali kame .pobili bi sve one tamnopute ,, primitivce ,, o kojima ti govoris . Ali drzi njemac pascad na lancu , ne smiju ni prdnut . A Turcina ni pogledad ne smiju . Samo laju po forumima . Pascad ko pascad .Cracked wrote:
Ovo je otprilike i glavni razlog zasto seu njemackoj posebno pazi na kritike na racun izraela. Veliki je strah da se kritika pretvori u mrznju ne prema izraelu nego prema cijelom jevrejskom narodu. A s obzirom na historiju njemacke, tema je preosjetljiva. , kao tvojim, koji bi potpalili demonstracije i haos bi nastao. Pogledaj samo francusku.
- bogoljub
- Cracked
#966 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
.kanaan wrote: Koji primjer,sta sam ja to pogresno rekao?:-)
.
.
.
.
kanaan wrote: Njemacka prodana govna na celu sa Merkelicom,da mogu u pakas cionista bi svoje lice stavili.
sve ti je receno
-
kanaan
#967 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
Citaj,ponovo,zar nije ovo napisano istina??????Cracked wrote:.kanaan wrote: Koji primjer,sta sam ja to pogresno rekao?:-)
.
.
.
.kanaan wrote: Njemacka prodana govna na celu sa Merkelicom,da mogu u pakas cionista bi svoje lice stavili.
sve ti je receno
Misli se na politiku i politicare.
- Cracked
#968 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
Pa ja sam ti objasnio sta je problem. Njemacka je zadnja drzava na planeti koja smije sebi priustiti kritiku bilo cega jevrejskog/izraelskog i kad na to dodas haos koji bi nastao protestima dobijes sra**e. A tesko da bi se protesti zadrzali na izraelu, nego bi platio i lokalni jevrej koji mozda i ne podrzava izrael. Sutra bi svi pistili o novom progonu jevreja po njemackoj. Pa kad pogledas i najblazu kritiku koji neki medij ili politicar uputi na zlocine izraela odmah bljeste sa svih strana vijesti o povratku njemacke na 4x. godine.
A kad mjerimo zlo, onda su mi mrzi ovi kvazi branitelji palestinaca, a boli ih neka stvar za njih. Turska je tu najbolji primjer.
A kad mjerimo zlo, onda su mi mrzi ovi kvazi branitelji palestinaca, a boli ih neka stvar za njih. Turska je tu najbolji primjer.
-
Teheranac
- bogoljub
#970 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
- Izraelski cionistički režim je formirao Istražni komitet koji će analizirati razloge poraza izraelske armije u agresiji na Pojas Gazzu.
TV kanal El Aksa navodi da je šef Komiteta za bezbjednost i inostranu politiku u izraelskom parlamentu Zajf Ilkin rekao da će uskoro biti formiran Istražni komitet koji će analizirati uvjete i razloge poraza izraelske armije od pripadnika palestinskog pokreta otpora HAMAS-a. Izraelski dnevni list Yediot Aharonot je u svom današnjem broju žestoko kritikovao premijera Natanjahua i pisao „da je izraelska armija pobjegla iz Pojasa Gazze“. U drugom članku je navedeno da je Natanjahu razočarao sve izraelćane.
TV kanal El Aksa navodi da je šef Komiteta za bezbjednost i inostranu politiku u izraelskom parlamentu Zajf Ilkin rekao da će uskoro biti formiran Istražni komitet koji će analizirati uvjete i razloge poraza izraelske armije od pripadnika palestinskog pokreta otpora HAMAS-a. Izraelski dnevni list Yediot Aharonot je u svom današnjem broju žestoko kritikovao premijera Natanjahua i pisao „da je izraelska armija pobjegla iz Pojasa Gazze“. U drugom članku je navedeno da je Natanjahu razočarao sve izraelćane.
-
chupacabra
#971 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
Jebes ti tu pobjedu u kojoj ti 2 hiljade ljudi strada, a u tome ogroman broj djece. Kakva crna pobjeda, poslali su ih u kameno doba, srokali im jedinu centralu za proizvodnju struje, srusili bolnice, poravnali obradive povrsine, i sravnili sa zemljom pola Gaze. I jos uvijek su u totalnoj blokadi sa svih strana. Tek ce sada umirati od gladi. Ja bi zbog takve pobjede izvrsio harakiri.bogoljub wrote:- Izraelski cionistički režim je formirao Istražni komitet koji će analizirati razloge poraza izraelske armije u agresiji na Pojas Gazzu.
- insomnia78
#972 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
Srusili su im skoro pa sve tunele koje su kopali bog te pitaj koliko vremena i u koje su utrosili kamaru parachupacabra wrote:Jebes ti tu pobjedu u kojoj ti 2 hiljade ljudi strada, a u tome ogroman broj djece. Kakva crna pobjeda, poslali su ih u kameno doba, srokali im jedinu centralu za proizvodnju struje, srusili bolnice, poravnali obradive povrsine, i sravnili sa zemljom pola Gaze. I jos uvijek su u totalnoj blokadi sa svih strana. Tek ce sada umirati od gladi. Ja bi zbog takve pobjede izvrsio harakiri.bogoljub wrote:- Izraelski cionistički režim je formirao Istražni komitet koji će analizirati razloge poraza izraelske armije u agresiji na Pojas Gazzu.
Sad ce jos jace "zavrnuti pipu" i povecati kontrolu robe koja ulazi u Gazu
Dobili su lijepe pare od Amerike za daljni razvoj i dopunu svog štita
Hamasove rakete su ubile "samo" cetiri civila u Izraelu ostale su ili pale u pustinju ili presretnute od strane Iron Doma
A boga pitaj koliko su ih kostale i koliko im je vremena trebalo da ih nabave i ko zna da li ih uopste vise imaju i u kolikom broju
Hamas je takodje izgubio i dosta oruzja i municije
Nije isto kad IDF pokrene svoju industriju i samim tim i standard pa dopuni skladista oruzja i kad Hamas mora prokrijumcariti svo oruzje i municiju nabavljeno ko zna gdje, kako i po kojoj cijeni
- Hajvan
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#974 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
Dio oružja, protiv oklop i atiljerija je made by Hamas. Domet i razorna moć su potvrda "kvalitete". Što se tiće tunela, oštećeno je dosta ali navodno nije ni 50%. Teren je tamo takav da ti tuneli i nisu osobito problematični. Po jednoj prići 1 osoba osim ako ne naleti na kakvo kamenje ili sl može 5 - 10 m iskopati. Problem je sofisticirana oprema i oružje te masa špijunčina.
Što se tiće civila tu nema što nije problem.
Što se tiće civila tu nema što nije problem.
-
Hafis
#975 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
Znači što se tiče opremljenosti, mogu ovako još sto godina.