I Izrael je tu da ostane...što ne znači da se to nekome mora sviđati...Opetja033 wrote:
Imigranti su tu da ostanu, ni ti ni ostali White Trash tu ne moze nista promjeniti. Ovo je tek pocetak, za 20-30 godina europski politicari ce itekako morati paziti na interese ove omladine i njihove djece. Kome se ne svidja neka bjezi na Island
Ah da, prijavio sam ti komentar zbog sirenja rasizma i ksenofobije.
PALESTINA (vidi 1. post)
-
smijesni_ste
#726 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
- fazer
#727 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
Aha, sad je to sto rade opravdano? Pruzeno im je sve, od obrazovanja do zdravstva i oni su opet nezadovoljni. Pogledaj ko je bio umijesan u nerede po Eu. proslih godina, emigranti.Tito_i_Partija wrote:
Jest vala jadna ta Francuska, bas mi ih je zao. Jahala i jebavala Alzir, Tunis, i pola Afrike "samo" vise od sto godina, pa i dan danas sprovodi politiku razjebavanja svake drzave koja ima imalo prosperiteta u Africi, i onda ovako nezasluzeno nezahvalna imigrantska stoka pocne sranje po ulicama Pariza pravit'. Kako ih samo nije stid.![]()
Idi ba dijete igraj se.
Ovi "prosvjedi" nemaju nikakvu svrhu. To su obicni tupavi klinci koji na ovaj nacin ispoljavaju svoju frustraciju.
Sigurno su ta djeca od 16,17, god. dorbi poznavaoci historije pa su toliko ogorcena postupcima Francuske u 19. i 20. vijeku.
- insomnia78
#728 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
Volio bi vidjeti koliko dugo bi dobri bosnjanin trpio nasilne proteste imigranata
Npr Kinezi u Sarajevu protestvuju protiv neke nepravde prema koju Amerika radi Kini
Pa kad pocnu pucati izlozi u Ferhadiji i goriti auta parkirana po cesti
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Npr Kinezi u Sarajevu protestvuju protiv neke nepravde prema koju Amerika radi Kini
- fazer
#729 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
Nemoj im davat ideju, moze ova kineska omladina zapalit cijeli grad zbog zlocina od strane Japanaca u periodu 37.- 45.insomnia78 wrote:Volio bi vidjeti koliko dugo bi dobri bosnjanin trpio nasilne proteste imigranata
Sry za offtopic.
- Tito_i_Partija
#730 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
I ja volim porediti Francusku i Bosnu, jer su skoro identicne zemlje sto se tice istorije, kulture, politike, i ekonomije.insomnia78 wrote:Volio bi vidjeti koliko dugo bi dobri bosnjanin trpio nasilne proteste imigranata
- Tito_i_Partija
#731 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
Osim cinjenice da Sarajevo i Bosna nemaju uopste nikakve veze sa prosloscu kineza i izvrsenog genocida od strane Japana, dok Francuska sa proslostima svojih imigranata itekako ima. Ali to je nesto van dometa tvoje inteligencije, tako da je sve u dure.fazer wrote:
Nemoj im davat ideju, moze ova kineska omladina zapalit cijeli grad zbog zlocina od strane Japanaca u periodu 37.- 45.
Sry za offtopic.
- fazer
#732 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
Tito_i_Partija wrote:
Osim cinjenice da Sarajevo i Bosna nemaju uopste nikakve veze sa prosloscu kineza i izvrsenog genocida od strane Japana, dok Francuska sa proslostima svojih imigranata itekako ima. Ali to je nesto van dometa tvoje inteligencije, tako da je sve u dure.
Hajd sad reci imaju li ovi izljevi bijesa u Parizu ikakve veze sa tim sto su Francuzi radili prije 100 i 200 godina?
- JohnnyS
#733 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
fazer wrote:Tito_i_Partija wrote:
Osim cinjenice da Sarajevo i Bosna nemaju uopste nikakve veze sa prosloscu kineza i izvrsenog genocida od strane Japana, dok Francuska sa proslostima svojih imigranata itekako ima. Ali to je nesto van dometa tvoje inteligencije, tako da je sve u dure.
Hajd sad reci imaju li ovi izljevi bijesa u Parizu ikakve veze sa tim sto su Francuzi radili prije 100 i 200 godina?
Opravdanje za svoj nerad, neobrazovanje i lijenost pronalaze u ugnjetavanju svojih pradjedova. Alibiji...
- insomnia78
#734 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
Jesi ti svjestan da oni bilo koji povod iskoriste za paljenje i razbijanje
Koji kurac npr ja imam sa kolonizacijom Alzira ili intervencijom Izraela u Gazi da bi mi zapalili auto ili polupali i opljackali lokal?
Koji kurac npr ja imam sa kolonizacijom Alzira ili intervencijom Izraela u Gazi da bi mi zapalili auto ili polupali i opljackali lokal?
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#735 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
ne skrećite temu na eventualne nerede u Francuskoj.
- BHCluster
-
Walther
#738 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
1. ako je nesto od IDF onda je to sigurno istinaLincoln-Burrows wrote:Nekoliko razloga zašto u Gazi stradavaju djeca:
2. "stradavanje" ostalih je valjda ok
...
- insomnia78
#739 PALESTINA (vidi 1. post)
Nevezano toliko za Gazu, kad pogledas takodjer i Siriju moze se primjetiti strahovita nedisciplina medju civilima
Reko bi covjek da ce nakon toliko godina u ratu nauciti barem osnovna pravila
Kad vidim one u Siriji kako se citava mahala okupi oko one neeksplodirane bombetine najezim se
Shvatam ja da ti nakon nekog vremena oguglas na sve, i samom mi se to desavalo ali brate dragi u jeku ofanzive okupljati se u onolikim grupama na otvorenom prostoru, balkonima isl...
Kad vidim one u Siriji kako se citava mahala okupi oko one neeksplodirane bombetine najezim se
Shvatam ja da ti nakon nekog vremena oguglas na sve, i samom mi se to desavalo ali brate dragi u jeku ofanzive okupljati se u onolikim grupama na otvorenom prostoru, balkonima isl...
- lua
#740 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
U onom momentu kad vama u vašu voljenu avliju dođu likovi i kažu da vaša voljena avlija više nije vaša avlija i kad vam zapečate sudbinu i dovedu vas u stanje getoizacije... Ah pardon, desilo se već. Šta je onda problem s našim ljudima? Rekla bih, previše informacija, al' premalo RAM-a.
-
Nomo
#741 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
ma ja , i treba da ginu kada izlaze na balkon . treba da zive u podrumu , treba da se radjaju u podrumu , treba u skolu da idu u podrumu , treba da iskopaju bunar u podrumu , treba da frizerski salon i kino u podrumu otvore . S obzirom da ovo sve traje 70 godina i ja se pitam sta traze na balkonu . treba da zive kao stakori ispod zemlje i nista im nece desitiinsomnia78 wrote:Nevezano toliko za Gazu, kad pogledas takodjer i Siriju moze se primjetiti strahovita nedisciplina medju civilima
- Hajlac
-
Area_51
#743 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
Svako povlacenje paralela izmedju Palestine i Bosne i Hercegovine, odnosno Gaze i Sarajeva, jako je stetno za nasu zemlju i nas glavni grad Sarajevo. Nemamo nista zajednicko niti smo ikada imali, osim nastojanja da srbijanska obavjestajna zajednica prikaze Bosnu i Hercegovinu novom Palestinom. To mogu raditi samo neuki ljudi, koji nemaju dovoljan stepen obrazovanja o tome sto pisu. Budite pametni, svi vi koji pravite te sulude paralele.
Drugo, vazno pitanje odnosi se na to za Palestinu treba biti zabrinut u onoj istoj mjeri koliko su ta ista Palestina a i njen nekadasnji lider Arafat bili zabrinuti za stanje u Bosni i Hercegovini, u vremenima kada se ovdje vrsio genocid. Podsjeticu vas kako je Arafat uvijek iskazivao prijateljstvo prema Srbiji i Milosevicu.
Dakle, zakljucno, u toj prici mi trebamo biti pristojno neutralni, s tim da treba najostrije osuditi svako ubijanje neduznih civila ma kojoj strani oni pripadali.
Drugo, vazno pitanje odnosi se na to za Palestinu treba biti zabrinut u onoj istoj mjeri koliko su ta ista Palestina a i njen nekadasnji lider Arafat bili zabrinuti za stanje u Bosni i Hercegovini, u vremenima kada se ovdje vrsio genocid. Podsjeticu vas kako je Arafat uvijek iskazivao prijateljstvo prema Srbiji i Milosevicu.
Dakle, zakljucno, u toj prici mi trebamo biti pristojno neutralni, s tim da treba najostrije osuditi svako ubijanje neduznih civila ma kojoj strani oni pripadali.
- Hajlac
#744 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
Isto tako i Gadafi je uvijek koketirao s Miloševićem, pa to naše bizMismene i radnike nikad nije sprječavalo u odlasku tamo - kad su tek krenuli s paravojnim napadom na Libiju, na onoj temi svi su jadikovali kako će naše firme izgubiti poslove kod $$ GadafijaArea_51 wrote:Svako povlacenje paralela izmedju Palestine i Bosne i Hercegovine, odnosno Gaze i Sarajeva, jako je stetno za nasu zemlju i nas glavni grad Sarajevo. Nemamo nista zajednicko niti smo ikada imali, osim nastojanja da srbijanska obavjestajna zajednica prikaze Bosnu i Hercegovinu novom Palestinom. To mogu raditi samo neuki ljudi, koji nemaju dovoljan stepen obrazovanja o tome sto pisu. Budite pametni, svi vi koji pravite te sulude paralele.
Pragmatični smo nema šta - da je Arafat imao lovu kao Gadafi, ne bi ovako pričali.
- insomnia78
#745 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
Razmisli maloNomo wrote:ma ja , i treba da ginu kada izlaze na balkon . treba da zive u podrumu , treba da se radjaju u podrumu , treba u skolu da idu u podrumu , treba da iskopaju bunar u podrumu , treba da frizerski salon i kino u podrumu otvore . S obzirom da ovo sve traje 70 godina i ja se pitam sta traze na balkonu . treba da zive kao stakori ispod zemlje i nista im nece desitiinsomnia78 wrote:Nevezano toliko za Gazu, kad pogledas takodjer i Siriju moze se primjetiti strahovita nedisciplina medju civilima
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk![]()
Kad vec pucaju na tebe, ne moras im se poturati sa nacrtanom metom na prsima
- Hajlac
#746 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
insomnia78 wrote:Razmisli maloinsomnia78 wrote:Nevezano toliko za Gazu, kad pogledas takodjer i Siriju moze se primjetiti strahovita nedisciplina medju civilima

- BHCluster
#747 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
Znaci uvjek kriva zrtva a ne ubica. Jeli to?insomnia78 wrote:Razmisli maloNomo wrote:ma ja , i treba da ginu kada izlaze na balkon . treba da zive u podrumu , treba da se radjaju u podrumu , treba u skolu da idu u podrumu , treba da iskopaju bunar u podrumu , treba da frizerski salon i kino u podrumu otvore . S obzirom da ovo sve traje 70 godina i ja se pitam sta traze na balkonu . treba da zive kao stakori ispod zemlje i nista im nece desitiinsomnia78 wrote:Nevezano toliko za Gazu, kad pogledas takodjer i Siriju moze se primjetiti strahovita nedisciplina medju civilima
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk![]()
- Cyrax
#748 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
Dijasporo bolje da ne pises nista vise.
- insomnia78
#749 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
Vi majke mi niste normalni
Kriv je Izrael ali kad je vec stanje kakvo jeste znaci kad deru po tebi iz svih raspolozivih sredstava, nemoj se bezveze grupisati na nisanu
Jel vi uopste razumijete napisani tekst?
Kriv je Izrael ali kad je vec stanje kakvo jeste znaci kad deru po tebi iz svih raspolozivih sredstava, nemoj se bezveze grupisati na nisanu
Jel vi uopste razumijete napisani tekst?
- @mba
#750 Re: PALESTINA (vidi 1. post)
Area_51 wrote:Svako povlacenje paralela izmedju Palestine i Bosne i Hercegovine, odnosno Gaze i Sarajeva, jako je stetno za nasu zemlju i nas glavni grad Sarajevo. Nemamo nista zajednicko niti smo ikada imali, osim nastojanja da srbijanska obavjestajna zajednica prikaze Bosnu i Hercegovinu novom Palestinom. To mogu raditi samo neuki ljudi, koji nemaju dovoljan stepen obrazovanja o tome sto pisu. Budite pametni, svi vi koji pravite te sulude paralele.
haj matereti ne kenjeraj, nista ti nisi bolji od onih oko sarajeva za vrijeme agreise i genocida!
smuci mi se kad pocnem citati ovakvke komentare, cuj sta on pise kao arafat i interesi za bosnu , zescu glupost nisam procitao odavno!