Bravo careOldMayor wrote:Na strani sam Palestine zato jer neduzni narod gine. Nije ona beba ispalila raketu, nisu to uradili oni djecaci na plazi. Dovoljno je vidjeti broj poginulih sa obje strane, te profil poginulih pa da se vidi ko je tu agresor.
A po svim definicijama sam islamofob, tacnije bih rekao religiofol ako postoji ta rijec. Ateista sam i mrzim fakat da se religija mijesa previse u drustvo. Mrzim nepotrebno gradjenje vjerskih objekata samo da bi se zapisala teritorija. Tako da ne mogu biti objektivniji, jebe mi se i za zidove i za muslimane.
Ali ovo dole sto se radi nije ok, jer ja te ljude - gledam kao ljude. A ne kao muslimane, kao zidove itd.
Ista je prica kao i kod nas.
Kao da nije referenduma ne bi bio rat. Ama bio bi, referendum ga je samo ubrzao. Taman su četnici tolko bili zeljni krvi zbog nekakvog popisanog referenduma, to se odavno spremalo. Samo je bilo pitanje vremena.
Hocu da kazem, hamas, teroristi, samo opravdanje da se sto zesce krene u napad. Izrael radi po vec isprobanom receptu SAD.
I iskreno gade mi se i komentari tipa gdje si sad adolfe, sto ih nisi dokrajcio itd. Mislim fuj.
Otprilike tako i ja smatram
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk