Palamudjenje bez granica...
-
Pearl
#2 Re: Palamudjenje bez granica...
klasika: kako poterositi pare i reci da si uradio nesot za mlade u EU 
Last edited by Pearl on 12/01/2007 15:02, edited 1 time in total.
-
_BosanaC
Palamudani dobili pare za "projekat" i eto... Sada ih moraju "potrositi"...InfraRedRidinghood wrote:Ja očekujem trosedmični seminar plus radionice na temu: Kako jesti escajgom a pritom neizgledati kao pavijan, i da nam svima podijele po pluto čep da nabijemo na viljuške dok jedemo, da se ne pozlijedimo...
- pitt
treba ih zamoliti da to sto su dobili doniraju za novi dizajn foruma_BosanaC wrote:Palamudani dobili pare za "projekat" i eto... Sada ih moraju "potrositi"...InfraRedRidinghood wrote:Ja očekujem trosedmični seminar plus radionice na temu: Kako jesti escajgom a pritom neizgledati kao pavijan, i da nam svima podijele po pluto čep da nabijemo na viljuške dok jedemo, da se ne pozlijedimo...
-
tempora
Mozda misli na transnacionalnodebela wrote:ne znam sto ces se ti izrezatiali me interesuje sta im dodje nadnacionalni pokret? nikad cula za izraz nadnacionalno
Ukratko, nisam srela termin nadnacionalno, barem ne u studiji koja proucava EU te migracije i integracije. Mozda grijesim.
-
klif
Usudio bih se reci da analiticko suceljavanje sa pitanjem marketinske obrade sopstvene licnosti u poslovnom svijetu nije zanemariva kategorija. Znati formulisati najbitnije segmente onoga sto smatrate da vas definira kao licnost, te staviti teziste na one vase osobine koje su bitne za konkretno ponudjeni posao, je stvar koja se moze usavrsiti treningom.
Ne bih arogantno i nezainterisirano prelazio preko ove ponude. Pogotovo ako je besplatna.
Ne bih arogantno i nezainterisirano prelazio preko ove ponude. Pogotovo ako je besplatna.
- pitt
a i po skolama (fakultetima) se uciA wrote:Ne znam koji je kvalitet njihovog rada, ali na zapadu, takvi se seminari i tecajevi debelo naplacuju!klif wrote:Usudio bih se reci da analiticko suceljavanje sa pitanjem marketinske obrade sopstvene licnosti u poslovnom svijetu nije zanemariva kategorija. Znati formulisati najbitnije segmente onoga sto smatrate da vas definira kao licnost, te staviti teziste na one vase osobine koje su bitne za konkretno ponudjeni posao, je stvar koja se moze usavrsiti treningom.
- wels
Mladi Evropski Federalisti (MEF) je sekcija Youth European Federalists (JEF Europe). JEF je nadnacionalni, politički pokret aktivan u većini Evropskih zemalja. To je autonomna omladinska organizacija koja nije povezana sa političkim partijama niti ima obaveze prema njima. Mlade Evropskih Federaliste (MEF) čini skupina mladih ljudi koji vjeruju u ideje federalne Evrope, bez granica, dominacija i diskriminacija.
Pioniri.
Respekt.