Hvala unaprijed
Paintball
-
Askolini
#1 Paintball
Zna li mozda neko ima li u Sarajevu paintball club i ako ih ima vise koji je po vama najbolji, koliko se placa i gdje se odrzava ? Molio bih za link stranice ili broj mobitela ako je moguce. Pretrazivao sam sve ali ono sto sam naso je vec staro...
Hvala unaprijed

Hvala unaprijed
- law2
#2 Re: Paintball
Ima negdje po 25 KM -100 metaka.Dodatna municija 8KM, sve mi je to jaran pricao, ali sam zaboravio gdje se nalazeAskolini wrote:Zna li mozda neko ima li u Sarajevu paintball club i ako ih ima vise koji je po vama najbolji, koliko se placa i gdje se odrzava ? Molio bih za link stranice ili broj mobitela ako je moguce. Pretrazivao sam sve ali ono sto sam naso je vec staro...
Hvala unaprijed![]()
![]()
-
kv99
#3 Re: Paintball
Probaj sa PCS (Paintball Centar Sarajevo), imas njihovu stranicu na Facebook pa ih mozes i tako kontaktirati.Askolini wrote:Zna li mozda neko ima li u Sarajevu paintball club i ako ih ima vise koji je po vama najbolji, koliko se placa i gdje se odrzava ? Molio bih za link stranice ili broj mobitela ako je moguce. Pretrazivao sam sve ali ono sto sam naso je vec staro...
Hvala unaprijed![]()
![]()
-
kogaba
#4 Re: Paintball
U Visokom je nedavno otvoren Paintball klub,20 KM je po osobi,200 metaka i ostala sva operma ,dva sata pucnjave.Ovdje na linku se može vidjeti detaljnije sve:https://youtu.be/_DD3gkczXSo