Paintball,pomoc
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
perva
#1 Paintball,pomoc
Da li ko zna kako se zove ovaj paintball centar iznad parka princeva ili kontakt telefon il nesto tako,ne mogu da nadjem nikako.Hvala unaprijed 
- uvjek dobar gost
Još jedna pomoć je potrebna... interesuje me obuka sudija za ovaj sport, njena potreba uopšte i ako je obavezno gdje se najbliže može polagati taj neki ispit... ili je pitanje glupo i ništa od pomenutog nije potrebno...!!!
- Edin H.
Ne uplici se u to - doneses pogresnu odluku, frajer te rokne u glavuuvjek dobar gost wrote:Još jedna pomoć je potrebna... interesuje me obuka sudija za ovaj sport, njena potreba uopšte i ako je obavezno gdje se najbliže može polagati taj neki ispit... ili je pitanje glupo i ništa od pomenutog nije potrebno...!!!
- uvjek dobar gost
? Ozbilja sam... planiram sa rajom neki bizmis od proljeća pa ih da se pripremim...???
- Lace
fakat...sto ce im sudija...kad te boja dokaci...mrtav siTopla voda wrote:cuj sudija...ufati se puskeuvjek dobar gost wrote:Još jedna pomoć je potrebna... interesuje me obuka sudija za ovaj sport, njena potreba uopšte i ako je obavezno gdje se najbliže može polagati taj neki ispit... ili je pitanje glupo i ništa od pomenutog nije potrebno...!!!