PAG?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Tsubasa

#1 PAG?

Post by Tsubasa »

kontam otici sad ovih dana na more na pag negdje?

znate li kako je tamo? neki kazu predobro a neki kazu da nevalja?

kolke su cijene soba i to? kolko je alkohol? :)

hvala
hananah

Post by hananah »

sav info mozes naci ako u neki pretrazivac ukucas Pag :)
Tsubasa

Post by Tsubasa »

jest, imaju site-ovi gradjana paga a normalno da ce oni svoje nahvaliti...zanima me ako je neko od vas bio ili cuo nesto u vezi onog sto mene zanima ;)
Frutek

Post by Frutek »

Ja sam čuo da je pravo dobro što se tiče provoda ali da je takođe i jako skupo, naročito kad su u pitanju pića u diskotekama. To ti je mjesto extra za provod. Eh sad, takođe sam čuo da će se kafići od ove godine znatno ranije zatvarat zbog prošlogišnjih navodnih "incidenata", tj. orgija (al bukvalno :D ) kojih je bilo i po plažama i diskotekama itd. :P :-)

Ipak se raspitaj još malo, jer dalek je i put do tamo...
Tsubasa

Post by Tsubasa »

ma briga me za cijene u diskotekama (lijepa prodavnica) :)

samo me zanima kolko su cijene soba tamo...?!
buhtelj

Post by buhtelj »

Iz Ljubljane ful rulje ide na PAG i niko se ne zali....po zadnjim informacija kao da ima dosta samica :)
Da i jos to obicno su domacini na otoku malo prijazniji od drugih jer prakticki zivi samo od turizma... to je moje osobno iskustvo
Frutek

Post by Frutek »

Tsubasa wrote:ma briga me za cijene u diskotekama (lijepa prodavnica) :)

Pa lave, Pag, tj. Novalja ti je br.1 destinacija u Hrvatskoj što se tiče provoda. Ako ne kontaš ići po diskotekama, na partije i sl., tako možeš i u Zaostrog il Drvenik :-) , ne znam što se onda mučiš tolki put prevaljivat...

Što se tiče cijena soba, ne znam...potraži na netu, mora biti...
Tsubasa

Post by Tsubasa »

Frutek wrote:

Pa lave, Pag, tj. Novalja ti je br.1 destinacija u Hrvatskoj što se tiče provoda. Ako ne kontaš ići po diskotekama, na partije i sl., tako možeš i u Zaostrog il Drvenik :-) , ne znam što se onda mučiš tolki put prevaljivat...

pa naravno da mislim ici u diskoteke hahaa ali ne mislim trositi pare tolke u njima...napijem se u sobi ili plazi pa onda idem tamo ;)
Frutek

Post by Frutek »

Tsubasa wrote:
Frutek wrote:

pa naravno da mislim ici u diskoteke hahaa ali ne mislim trositi pare tolke u njima...napijem se u sobi ili plazi pa onda idem tamo ;)
Može i tako :D Treba bit kreativan :D :D
Tsubasa

Post by Tsubasa »

ajde ljudi oko kolko eura je krevet??? pa mora neko znati :)
buhtelj

Post by buhtelj »

Na dan ce ti trebati za neki normalan zivot (zurke, zene, cuga....i sve sto ide pored), znaci bez stobe ok 50EUR. ... to su informacije od lika koji radi sa mnom i isto kao ti se sprena za PAG...
Edin H.

Post by Edin H. »

Bio sam ja prosle godine.
Nije nesto strasno bila cijena kreveta, ali se stvarno ne sjecam.

Imas soba koliko hoces, malo izvan Centra, npr Bosana, ali moras imati motorno vozilo.
Tsubasa

Post by Tsubasa »

Edin H. wrote:Bio sam ja prosle godine.
Nije nesto strasno bila cijena kreveta, ali se stvarno ne sjecam.

Imas soba koliko hoces, malo izvan Centra, npr Bosana, ali moras imati motorno vozilo.
kako ti je bilo? jel ludilo? pricaj nesto...:)
SarajevskaZima

Post by SarajevskaZima »

na pagu tj. na plaži zrće su takvi provodi da se crkva non-stop buni protiv istih. to je valjda dovoljna preporuka za posjetu istih :D :D
ja osobno nisam bila jer ne volim takav "odmor", ali imam neke poznanike koji su bili i idu opet - vole sve sto vole mladi :D
na zrću ti je raspojasani party 24h na dan, tzv. hrvatska ibiza, ma sto to znacilo 8-)

inače, plaža zrće je veoma lijepa, šljunak - savršeni oblutci, miris borove šume, čuju se zrikavci - naravno, van sezone u septembru kad sam ja bila :D ...
meatoverhere

Post by meatoverhere »

Tsubasa wrote:ajde ljudi oko kolko eura je krevet??? pa mora neko znati :)
Dobro si ti to smislio. Napijes se u sobi i onda pjan u disko. A ne znam ni sta ce ti soba... Napij se na plazi i pravac u disko. Dodatno ces ustediti na alkoholu ako budes cugao na suncu.
Haj ne budali. :lol:
Tsubasa

Post by Tsubasa »

meatoverhere wrote:
Tsubasa wrote:ajde ljudi oko kolko eura je krevet??? pa mora neko znati :)
Dobro si ti to smislio. Napijes se u sobi i onda pjan u disko. A ne znam ni sta ce ti soba... Napij se na plazi i pravac u disko. Dodatno ces ustediti na alkoholu ako budes cugao na suncu.
Haj ne budali. :lol:
da se ja pitam, ja bih na plazi spavao. al cujem da nedaju drotovi
Edin H.

Post by Edin H. »

Stvarno su bezobrazni
Prince

Post by Prince »

Na Zrću nema drotova 8-) , niti ikakvog zakona.
Saian

Post by Saian »

13 godina stazha na Pagu se nakupilo, dobro mi jetra nije porozna vec bio sam kad je na Zrchu bio samo Kalypso http://www.novalja.com/kalypso/, pa su onda dosli Papaya http://www.novalja.com/papaya/ i Aquarius http://www.aquarius.hr/novalja.asp?id=320 i tad je nastao pravi raspashoj :D :D eto ti linkovi ja ti necu prichat kakav je provod moze dijete kakvo ovdje zalutat :D :D cijene pojma nemam nisam nikad trazio sobu hebi ga al imash ovo http://www.novalja.com/direct.html cijene u Papayi ako se dobro sjecham White Russian 25 kn, Manhattan 50 kn, Mai Tai 40 kn, Deep Diver 1 l 100 kn :D onda pivo je ja mislim 17 18 kn al nisam siguran (cijene uzmi pet kuna gore dole teshko :D)

P.S. ne znam po koji put pishem o Novalji nekima je mozda pun k. al chovjek pit'o hebi ga
Frutek

Post by Frutek »

Jel bio ko skoro u Vodicama :D
Saian

Post by Saian »

Prince wrote:Na Zrću nema drotova 8-) , niti ikakvog zakona.
de nemoj lozhit chovjeka vidjece samo oskudni interijer stanice u Novalji, pa ce mu bit party :roll: , zadnje dvije godine ih ima istina manje, al nema nista gluplje od stavit drot-detektor na standby :D :D :D
Post Reply