znate li kako je tamo? neki kazu predobro a neki kazu da nevalja?
kolke su cijene soba i to? kolko je alkohol?
hvala
Pa lave, Pag, tj. Novalja ti je br.1 destinacija u Hrvatskoj što se tiče provoda. Ako ne kontaš ići po diskotekama, na partije i sl., tako možeš i u Zaostrog il DrvenikTsubasa wrote:ma briga me za cijene u diskotekama (lijepa prodavnica)
samo me zanima kolko su cijene soba tamo...?!
pa naravno da mislim ici u diskoteke hahaa ali ne mislim trositi pare tolke u njima...napijem se u sobi ili plazi pa onda idem tamoFrutek wrote:Pa lave, Pag, tj. Novalja ti je br.1 destinacija u Hrvatskoj što se tiče provoda. Ako ne kontaš ići po diskotekama, na partije i sl., tako možeš i u Zaostrog il DrvenikTsubasa wrote:ma briga me za cijene u diskotekama (lijepa prodavnica)
samo me zanima kolko su cijene soba tamo...?!, ne znam što se onda mučiš tolki put prevaljivat...
Što se tiče cijena soba, ne znam...potraži na netu, mora biti...
Može i takoTsubasa wrote:pa naravno da mislim ici u diskoteke hahaa ali ne mislim trositi pare tolke u njima...napijem se u sobi ili plazi pa onda idem tamoFrutek wrote:Pa lave, Pag, tj. Novalja ti je br.1 destinacija u Hrvatskoj što se tiče provoda. Ako ne kontaš ići po diskotekama, na partije i sl., tako možeš i u Zaostrog il DrvenikTsubasa wrote:ma briga me za cijene u diskotekama (lijepa prodavnica)
samo me zanima kolko su cijene soba tamo...?!, ne znam što se onda mučiš tolki put prevaljivat...
Što se tiče cijena soba, ne znam...potraži na netu, mora biti...
Dobro si ti to smislio. Napijes se u sobi i onda pjan u disko. A ne znam ni sta ce ti soba... Napij se na plazi i pravac u disko. Dodatno ces ustediti na alkoholu ako budes cugao na suncu.Tsubasa wrote:ajde ljudi oko kolko eura je krevet??? pa mora neko znati
da se ja pitam, ja bih na plazi spavao. al cujem da nedaju drotovimeatoverhere wrote:Dobro si ti to smislio. Napijes se u sobi i onda pjan u disko. A ne znam ni sta ce ti soba... Napij se na plazi i pravac u disko. Dodatno ces ustediti na alkoholu ako budes cugao na suncu.Tsubasa wrote:ajde ljudi oko kolko eura je krevet??? pa mora neko znati
Haj ne budali.