Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
uh kiša je danas baš ispadala se... a taj podvožnjak prema Buća potoku potopi se i kod mnogo manjih kiša, pa me ovo apsolutno ne čudi... a nešto nisam začuđen što je godinama već tako a što niko ništa ne poduzima da to riješi
van Basten wrote:uh kiša je danas baš ispadala se... a taj podvožnjak prema Buća potoku potopi se i kod mnogo manjih kiša, pa me ovo apsolutno ne čudi... a nešto nisam začuđen što je godinama već tako a što niko ništa ne poduzima da to riješi
van Basten wrote:uh kiša je danas baš ispadala se... a taj podvožnjak prema Buća potoku potopi se i kod mnogo manjih kiša, pa me ovo apsolutno ne čudi... a nešto nisam začuđen što je godinama već tako a što niko ništa ne poduzima da to riješi
Pa niko od politicara ne zivi u BP pa ih zivo boli koljeno za taj problem, a narod agilan srati o tome samo uz kafu.
Pa niko od politicara ne zivi u BP pa ih zivo boli koljeno za taj problem, a narod agilan srati o tome samo uz kafu.