PAAA dokle ovi sumaheri po gradu
-
belaj22
#1 PAAA dokle ovi sumaheri po gradu
Evo upravo sam sada iz grada dosao neki debil je sa pasatom pokupio 2 pjesaka bar tako pricaju uglavnom vidio sam 2 hitne ludo idu. .
Kod dva ribara mosta vidim nekog pezoa pola ga fali i pasata... kako kaze onaj sto radi na parkingu da je pasat pokupio 2 pjesaka kada ga je ovaj lupio i da se ovi nisu micali sa poda.. crnjak pravi..
Da je jos veci crnjak kazu da je djete vozilo bez vozcake tog pasata.. pa dokle.. Ova murija samo se manekenise po gradu cas vidis one sa bjesnim autom cas murijaka malo provoza se u novoj petici, isti su ko i oni sa sa X5 ticama sto se kurce..
Jesmo postali kite drzava i grad.. samo kradje droga i mangupi neki..
Kod dva ribara mosta vidim nekog pezoa pola ga fali i pasata... kako kaze onaj sto radi na parkingu da je pasat pokupio 2 pjesaka kada ga je ovaj lupio i da se ovi nisu micali sa poda.. crnjak pravi..
Da je jos veci crnjak kazu da je djete vozilo bez vozcake tog pasata.. pa dokle.. Ova murija samo se manekenise po gradu cas vidis one sa bjesnim autom cas murijaka malo provoza se u novoj petici, isti su ko i oni sa sa X5 ticama sto se kurce..
Jesmo postali kite drzava i grad.. samo kradje droga i mangupi neki..
-
Hendrix
Hehehe sjetih se jednog teksta koji sam davno pročitao,evo ga na linku,bavi se interesantnom temom hehe.
http://www.idijebimater.com/clanak.php?id=118
http://www.idijebimater.com/clanak.php?id=118
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
NOĆ PET DO JEDAN daklem 03.04. zamalo da poginemo
DVA GOLFA SU KROZ TITOVU PROFURALA BAREM 150 KM/H
dva cajkana gledaju i češu se po glavi... dok je ovaj uključio stanicu... mislim da su bili na ilidži

DVA GOLFA SU KROZ TITOVU PROFURALA BAREM 150 KM/H
dva cajkana gledaju i češu se po glavi... dok je ovaj uključio stanicu... mislim da su bili na ilidži