Pa ti "razmisljaj" radikalno...

Post Reply
kub lajkan

#1 Pa ti "razmisljaj" radikalno...

Post by kub lajkan »

Slusam danas stavove radikala iz SCG:

1) Milosevic je nevin
2) Milosevic je ubijen u Hagu

I objasnjavaju: Nevin je zato sto mu niko nije dokazao da je kriv.

S druge strane, to sto niko nije dokazao da je ubijen im ne smeta da zakljuce kako je sigurno ubijen...

Vazda su ti radikali bili zavadjeni s logikom... :D
Zox

Post by Zox »

Ma niti su naivni, niti razmisljaju nelogicno, nazalost...
Kad su ono izbori u Srbiji?
_master_

Post by _master_ »

haman su profesionalci promjene teza opet progovorili.. he-he

izbori su u Srbiji u oktobru,na proslim izborima tadic i demokrati su skroz knap pobijedili radikale,sa glavnim argumentom da vode srbiju u EU..

Sad od ulaska srbije u EU nema nista, do oktobra ce izgubiti kosovo i crnu goru, dolaze izbori i radikali u srbiji ce 100% uzeti vlast...

i onda cemo redovne svake sedmice morati slusati kako srpski narod u BiH treba da se pripoji "velikoj srbji"..

aman,...
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

Post by Admir_1984 »

Ja fakat ne znam u kojem vremenu ti radikali zive i razmisljaju :? :shock:
meatoverhere

Post by meatoverhere »

Patrijarh Pavle kaze da treba dozvoliti sahranu u Serbiji jer je smrt sveti cin i kako svaki covjek zasluzuje dostojanstvenu sahranu. Nesto se ne sjecam ovih njegovih misli kad je rijec o Milosevicevim zrtvama....
VanHelsing

Post by VanHelsing »

Koga narod srbije izabere na izborima ostaje njihovo pravo..ja licno mislim da izbor radikala ima i pozitivnu stranu..nedozvoljava nam da zaboravimo s kim imamo posla. Kako mi u BiH tako i napredna i demokratska srbija koja je valjda mislila da kada probodu drakulu glogovim kolcem sa njim ce da ispare i sva njegova djeca. Meni je to u filmu poslo za rukom ali njima u stvarnom zivotu malo teze 8-)
Post Reply