Prije svega da kazem da ne trebam ni da mrsam ni da se debljam(nemam nikakvih problema - i mentalnih i fizickih sa tim)
Zelim da se hranim malo zdravije al mi ne pada na pamet sta da jedem xD
Nekako mi sve dosadi jako brzo.. Inace jedem oko 2-4kg mesa svake sedmice(pretezno biftek i telece snicle).. bez mesa ne funkcionisem dobro nikako..
inace jedem grah, kupus, sarme, paprike, krmpir, sve pite osim zeljanice, ne jedem spinat(ne volim ta zelena jela, spinat, zeljanica..) ne volim sir i preradjivene)jedino mlijeko).. ne jedem povrce... nekako mi mljecavo pa ne volim ni to

ugl. vise ne znam sta da jedem.. dajte ideju.. i hajde da recite sta vi jedete za dorucak.. ja jedem ugl. po 3-4 kriske nutelle, sa pavlakom, pasteta, virsle, mlijeko, salama, med(ponekad) i et.. za veceru skoro pa isto tako..
stalno jedem jedno te isto.. pite, snicle, krompira, ribu ponekad, ona kuhana jela i zimska jela..
sta vi jedete inace?
napolju jedem hamburgere(od kad je mcd dosao onda cheesove), pica, doner...
volim slatkaaa... sve vrste kindera, milki, napolitanki, pudingee.. ugl.. imam cestu potrebu da jedem meso i slatko.. bez mesa se osjecam kao krpa, a bez slatka nemocno(mslm jedino mi to u glavi i onaj osjecaj praznine u ustima)
aaa zaboravio sam, jedem voca isto tako.. ugl dobro se hranim..ahahahha(na kraju ispisah sastav o tome sta jedem, a jedem sve xD)