Jebem ti Bosanski lobi i sve i dan drzavnosti. Jebem ti Z. Hercegovinu na picadiliju i Biscane na Wembleyu. Jebem ja nas i MVP. Joj u kakvim smo mi govnima :ljudi (
Velika Britanija ukida vize za hrvatske državljane
Velika Britanija ukida vize za hrvatske državljane 22. ožujka, izjavio je britanski veleposlanik sir John Ramsden. Tako od 22. ožujka hrvatski državljani koji žele putovati u Veliku Britaniju u svrhu turističkog ili poslovnog posjeta, posjeta obitelji ili studiranja na razdoblje do šest mjeseci neće više trebati vizu. Viza će biti potrebna u slučaju boravka duljeg od šest mjeseci, istaknuo je veleposlanik. Hrvatski državljani će i dalje prolaziti kroz imigracijsku kontrolu na ulasku u Veliku Britaniju kao i svi državljani zemalja koje nisu članice Europske unije, dodao je Ramsden. U slučaju zapošljavanja u Velikoj Britaniji bit će potrebno ishoditi radnu dozvolu
Pa dokle cemo biti u govnima
-
zeljeni_nadimak
Bez zle namjere imam nekoliko pitanja za tebe. Da li si ikada dobio odbijenicu za neku vizu? O kojoj zemlji se radilo? Koji je razlog odbijenice? Iskreno... Pitanje je za B, naravno
-
bleka
Apsolutno nikada, sad sam u ch, bio sam u USA, Australiji, u maltene cijeloj evropi.zeljeni_nadimak wrote:Bez zle namjere imam nekoliko pitanja za tebe. Da li si ikada dobio odbijenicu za neku vizu? O kojoj zemlji se radilo? Koji je razlog odbijenice? Iskreno... Pitanje je za B, naravno
Srce me boli kako sikaniraju nas narod u ambasadama i granicnim prelazima. Ovaj narod koji je na sebe primio planetarne promjene pada Berlinskog zida, nije vrsio genocid, protjerivanja, odbranio se od dva Fasizma itd. 1/3 stanovnista te iste drzave s kojom zivis u istoj zgradi moze putovati jer ti je ime drugacije. Pa Zasto jebem te Evropo i tvoje povelje
- Bosanac_21
#5 Re: Pa dokle cemo biti u govnima
bleka wrote:Jebem ti Bosanski lobi i sve i dan drzavnosti. Joj u kakvim smo mi govnima :ljudi (
Dok sam narod nesto ne pokrene nece ici na bolje, dok budemo cekali da nam drugi serviraju sudbinu, necemo daleko dogurati.
Nije razlog da se blati Dan drzavnosti, kakva je takva je, nasa je drzava.
Krv je prolivena da bi opstala, i opstala je.