Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Crna metalik 4 vrata full oprema ,klima,koza,alarma,blokada motora,dalj.kljucanje,ABS,2xAirbag,lavlja kandja,mult.lock,chrom edition
147HKM kupljen u ASA Auto 2002 godine extra stanje registrovan je do NOV.2006 Sarajevo Centar
Cjena 19.500 KM
Last edited by mexx25 on 18/01/2006 15:53, edited 1 time in total.
Ako ga je vozio jedan vozac i ako su vozene duze relacije ovo nije strasna kilometraza. Prije bi kupio ovog golfa nego drugog golfa isto godiste, koji je presao 80-100HKM u gradskoj voznji na kratkim relacijama. Ovom prvom je motor sigurno u boljem stanju.
U ostalom unutrica je radjena po narudjbi, tapecirunzi i ona Polu koza kao i chrom prstenovi na Tahu.i chrop leisne na pragovima ca 1500Eura kostalo
Felge ima iksto 16" chromirane extra ljepe kad ufatim vremena uslikat cu ih.
Ima i lavlju kandju i MulTilock,blokadu motora i Alarm,El.stakla,centrala,stop svjetla crno/crvena original
E ovo samo u VWu ima, ima klimu cak i kozu ali nigdje el podizaca, pa makar prednjih, i kad skontas da je ovo kostalo 35.000 KM ako ne i vise...
To neka logika ako imas klimu koji ce ti vrag el prozori, neces ih nikad spustat
ovaj golf kad je kupljen bio je go ko pistolj, vidis da su i retrovizori na kurblu a i sam je rekao da je sve ovo (koza, aluminij, i te zajebancije) naknadno uradjeno, sto me odmah odbija od auta... (doduse i nisam musterija )
Ma dobro retrovizori i nisu toliko bitni, ali prozori... stvarno nema smisla
P.S. kad smo vec kod skrtosti i VWa negdje sam vidio da je srednji naslonjac za ruku za Golfa V ni manje ni vise nego 350-400 EUR doplate. Pa da je od zlata...