P&G
-
Dezze
Ja sam bio na tom testiranju i mgu ti reci da nije bilo lako. Kasnije sam odustao zbog nekih drugih razloga.compaq wrote:zahvaljujem:)
Inace, kazu da nema bolje kompanije za rad nego P&G. Kao primjer sam cuo da za trudnicko zene u drzavnim institucijama imaju gore uslove nego zene koje odu na trudnicko a rade u P&G-u.
Ne zelim zvucati sovinisticki, ali: pocni tamo raditi i onda zatrudni. Imaces godinu dana trudnicko i punu platu, kao da radis
-
compaq
musko sam:) i nije u tome fol, prijavio sam se za posao kod njih, prosao taj test, bio na prvom intervjuu, cekam rezultate, a ako prodjem cekaju me jos dva intervjua od kojih je svaki eliminatoran. vidim da ljudi ozbiljno rade, ali me interesovalo je li to samo moj utisak ili je zaista tako.
- karanana
zar na tom prvom intevijuu nisi pitao za ove stvari plata, terenski rad, radno vrijeme, beneficije....?
koja je pozicija? jeli key account manager? cuo sam da se, kao na slicnoj poziciji u coli, radi puno, ali da se i fino zaradi, pa vidi sta ti je vrijednije, lova ili vrijeme za privatni zivot.
koja je pozicija? jeli key account manager? cuo sam da se, kao na slicnoj poziciji u coli, radi puno, ali da se i fino zaradi, pa vidi sta ti je vrijednije, lova ili vrijeme za privatni zivot.
-
Bajko
debela wrote:ama cime se bavi firma? ima li website? sta je p&g vise?
http://www.pgbalkans.com
ja jos nisam upoznala čovjeka koji je prošao taj prvi eliminatorni test, a znam ih nekoliko koji su ga radili
inače oni stalno imaju ovaj oglas za key account manager-a (ili menađera ključnih kupaca
čula sam i da ljudi ostanu tamo max 3-4 godine i da im se onda obično predloži da promijene zemlju (znači da idu za P&G Albaniju, Rumuniju itd
mene sad zanima kolika je plata tamo?
- karanana
reci mi jesi prosao? kako ti se cini? jeli ok plata? beneficije? jer i ja sam vidjo njihove oglase, cak traze ljude da rade u ruminiji za njih.compaq wrote:Juce sam bio na intervjuu, a temu sam postavio prije tri dana, tj. prije intervjua, kada nisam imao apsolutno nikakvih informacija o uslovima. Zahvaljujem svima na komentarima:)
-
Monsignor
P&G ukratko je GIGANT na trzistu kucnih potrepstina, pola kuce ti je P&G (Procter and Gamble)debela wrote:ama cime se bavi firma? ima li website? sta je p&g vise?
Test je dosta tezak i u biti je Gmat...dakle ko ga prodje vrijedi i onda su dva eliminatorna intervjua...obicno ga lako prolaze ljudi koji su stiudirali u USA jer je cini mi se koncepcija zaposljavanja i elimicaije originalno iz USA...
- karanana
ma ne brinem se ja da ce mi poziciju uzeti osoba koja ne zna da koristi google ili yahoo search da nadje informacije o jednoj od najvecih svjetskih fmg firmi. A da onda ne govorimo o testiranju onda. Samo nisam stigao da ti stavim link.debela wrote:hvala bajko![]()
vidi sto su se supci usrali da im neko ne uzme poziciju pa niko satro ne vidi da dva puta pitam o kojoj je firmi rijec. fuj, vec vidim kakve biste bili kolege
- DaysleepeR
BiH filijala P&G je ostvarila najbolji rezultat prošle godine od svih P&G filijala u Jugoistočnoj Evropi tako da je direktor BiH P&G-a dobio poziciju glavnog product managera P&G-a za cijelu jugoistocnu Evropu.
Plate moraju valjat, kompanija radi ekstra.
Jedina loša tačka je što je P&G najveći donator države Izrael i uglavnom je bojkotovan od strane muslimana u svijetu.
Plate moraju valjat, kompanija radi ekstra.
Jedina loša tačka je što je P&G najveći donator države Izrael i uglavnom je bojkotovan od strane muslimana u svijetu.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
ndzlatar wrote:Procter and Gamble, ja sam cuo da dio njihovih prihoda ide za finansiranje satanisticke crkve u Kaliforniji. Mozda i nije istina, ja sam tako cuo.
hoću posao
-
ndzlatar
Ta glasina postoji brat bratu 10 godina. Valjda u znaku im ima nekih ko biva poruka satanisticke prirode, nesto ko secret message u stairway to heaven.
komi wrote:ndzlatar wrote:Procter and Gamble, ja sam cuo da dio njihovih prihoda ide za finansiranje satanisticke crkve u Kaliforniji. Mozda i nije istina, ja sam tako cuo.:D:D ovo postaje sve bolje i bolje
:D:D
hoću posao![]()
Last edited by ndzlatar on 05/10/2006 14:49, edited 1 time in total.
-
compaq
Ma nemam pojma, procedura je jako duga, jos uvijek sam na testiranju:) prvo neki test na netu odradis, da ti utvrde psiholoski profil, trebalo bi da ga svi prodju. Zatim te pozovu na testiranje u njihovu kancelariju. Test ima 50 pitanja i traje 60 minuta, ima dosta elementarne matematike, procenti, razumijevanje podataka i grafikona i razumijevanje pisanih izvjestaja. nije bas lagan test, ali se moze poloziti bez velikih problema. kada sam polozio test, pozvan sam na intervju gdje mi je receno da postoje tri intervjua i da je svaki eliminatoran. trenutno cekam rezultate tog prvog intervjua. Uglavnom, koliko sam vidio firma je impresivna.karanana wrote:reci mi jesi prosao? kako ti se cini? jeli ok plata? beneficije? jer i ja sam vidjo njihove oglase, cak traze ljude da rade u ruminiji za njih.compaq wrote:Juce sam bio na intervjuu, a temu sam postavio prije tri dana, tj. prije intervjua, kada nisam imao apsolutno nikakvih informacija o uslovima. Zahvaljujem svima na komentarima:)