P E T I C I J A

finta

Post by finta »

zoom66 wrote:
Fair Life wrote:Ima li ko da mu (finti) odgovori ili ce njegova biti gornja ?!???
u talichnog finte je uvijek donja...:D...ipak...:D

fair, brojka od 40306 je ipak samo brojka...;)...mnogi su samoregistrirani botovi chija se brojka u zadnjih godiinu dana uvecala. necu da kvarim temu statistichkim podacima...:)
Nesto si plaho duhovit ovih dana , cim se hranis u zadnje vrijeme , da ti nije Marco poslao prsuta i vina iz iz Hercegovine :-? 8)
rajvosa^

Post by rajvosa^ »

finta wrote:
zoom66 wrote:
Fair Life wrote:Ima li ko da mu (finti) odgovori ili ce njegova biti gornja ?!???
u talichnog finte je uvijek donja...:D...ipak...:D

fair, brojka od 40306 je ipak samo brojka...;)...mnogi su samoregistrirani botovi chija se brojka u zadnjih godiinu dana uvecala. necu da kvarim temu statistichkim podacima...:)
Nesto si plaho duhovit ovih dana , cim se hranis u zadnje vrijeme , da ti nije Marco poslao prsuta i vina iz iz Hercegovine :-? 8)
Polako se otvaras ko lunch paket :-)

Nego taj prsut sad fino svima podjelit. Sramota da neko jede, a ostali gledaju. Jednino ako nije neka finta. 8) :-)
Fair Life

Post by Fair Life »

1146

http://www.ipetitions.com/petition/arre ... es-23.html

Citam imena potpisnika ove peticije... sve "stranci" - svaki deseti 'nas'.
zavrzlama

Post by zavrzlama »

Fair Life wrote:1146

http://www.ipetitions.com/petition/arre ... es-23.html

Citam imena potpisnika ove peticije... sve "stranci" - svaki deseti 'nas'.

I bolje tako..od nas svakako nema nista(nas glas nije vrijedan u svijetu ..kao glas stranaca)...u BIH svako svakako zna ko je ovaj dvojac...lijepo je da se sto vise stranaca upozna sa nedjelima istih..
Mistake

Post by Mistake »

Fair Life, fino se zaputi u Banjaluku i skupi 10-ak potpisa za ovu peticiju. Ostaces nam u lijepom sjecanju. Ovako...
Fair Life

Post by Fair Life »

Mistake wrote:Fair Life, fino se zaputi u Banjaluku i skupi 10-ak potpisa za ovu peticiju. Ostaces nam u lijepom sjecanju. Ovako...
Ova se peticija "nenosa"... ide elektrikom.
Fair Life

Post by Fair Life »

puki

Post by puki »

Mogu kako hoce i sta hoce, a mi smo ga dobro zaglibili. Treba da nam bude jasno da dva necovjeka (koje ne zelim porediti sa zivotinjama, jer cak ni svimnje ne zasluzuju to) nisu mogli sami da napreve 4 godine rata u BiH. U hrvatskoj ih jednostavno nazivaju cetnicima, zlocincima, a kod nas jos malo pa ce biti tabu tema. Neces smjeti reci nista protiv, vjerovatno ce smisliti neki "goli otok" za "ekstrame" kolji se usude da pricaju lose o "susjedima", a sve u svrhu razuma i kao ono kazu "tolerancije"!!! Ma dajte molim vas!!! Nama neko da prica o tolaranciji, jeli iko ikad cuo za nekog srbina ili hrvata koji je svom djetetu dao ime Mujo ili Almasa, a kod nas vrvi od Nina, Denisa i da ne nabrajam. Mi smo ti brate pogani, Bog me ubio ako sutra ne bi odustali od hapsenja pomenute dvojice kad bi nam ponudili nesto kao bezvizni rezim ili tome slicno... Nemamo mi svoje JA... Nisam nacionalista, i ne podrzavam extreme, ali smo brzo zaboravili! Uvalcimo se hrvatima u dupe, a srbima pruzamo ruku prijateljstva!! Iz knjiga nam izbacaju agresiju, vjerovatno ce uskoro djeca uciti o tamo nekim sukobima, ne agresiji, ne ratu nege tamo se neko od bjesa "pobijo" s nekim. Hrvati brate povratnike samo sto ne kamenuju nedaju im mirno zivjeti, a mi samo sto ih preko ceste ne prevodimo da im sta nebude... BJEDA i JAD na sve strane :x, da se razumijemeo ni hrvati nisu puno bolji!!!
TESKA TEMA, ALI O NJOJ TREBA RAZMISLITI
Fair Life

Post by Fair Life »

Nego... jesil' ti puki potpisao peticiju ??
Fair Life

Post by Fair Life »

malcolm_xxl

Post by malcolm_xxl »

puki wrote:Mogu kako hoce i sta hoce, a mi smo ga dobro zaglibili. Treba da nam bude jasno da dva necovjeka (koje ne zelim porediti sa zivotinjama, jer cak ni svimnje ne zasluzuju to) nisu mogli sami da napreve 4 godine rata u BiH. U hrvatskoj ih jednostavno nazivaju cetnicima, zlocincima, a kod nas jos malo pa ce biti tabu tema. Neces smjeti reci nista protiv, vjerovatno ce smisliti neki "goli otok" za "ekstrame" kolji se usude da pricaju lose o "susjedima", a sve u svrhu razuma i kao ono kazu "tolerancije"!!! Ma dajte molim vas!!! Nama neko da prica o tolaranciji, jeli iko ikad cuo za nekog srbina ili hrvata koji je svom djetetu dao ime Mujo ili Almasa, a kod nas vrvi od Nina, Denisa i da ne nabrajam. Mi smo ti brate pogani, Bog me ubio ako sutra ne bi odustali od hapsenja pomenute dvojice kad bi nam ponudili nesto kao bezvizni rezim ili tome slicno... Nemamo mi svoje JA... Nisam nacionalista, i ne podrzavam extreme, ali smo brzo zaboravili! Uvalcimo se hrvatima u dupe, a srbima pruzamo ruku prijateljstva!! Iz knjiga nam izbacaju agresiju, vjerovatno ce uskoro djeca uciti o tamo nekim sukobima, ne agresiji, ne ratu nege tamo se neko od bjesa "pobijo" s nekim. Hrvati brate povratnike samo sto ne kamenuju nedaju im mirno zivjeti, a mi samo sto ih preko ceste ne prevodimo da im sta nebude... BJEDA i JAD na sve strane :x, da se razumijemeo ni hrvati nisu puno bolji!!!

:shock: zar???
Fair Life

Post by Fair Life »

1185 potpisnika
Fair Life

Post by Fair Life »

1188

Umorili se ??
rajvosa^

Post by rajvosa^ »

puki wrote:Mogu kako hoce i sta hoce, a mi smo ga dobro zaglibili. Treba da nam bude jasno da dva necovjeka (koje ne zelim porediti sa zivotinjama, jer cak ni svimnje ne zasluzuju to) nisu mogli sami da napreve 4 godine rata u BiH. U hrvatskoj ih jednostavno nazivaju cetnicima, zlocincima, a kod nas jos malo pa ce biti tabu tema. Neces smjeti reci nista protiv, vjerovatno ce smisliti neki "goli otok" za "ekstrame" kolji se usude da pricaju lose o "susjedima", a sve u svrhu razuma i kao ono kazu "tolerancije"!!! Ma dajte molim vas!!! Nama neko da prica o tolaranciji, jeli iko ikad cuo za nekog srbina ili hrvata koji je svom djetetu dao ime Mujo ili Almasa, a kod nas vrvi od Nina, Denisa i da ne nabrajam. Mi smo ti brate pogani, Bog me ubio ako sutra ne bi odustali od hapsenja pomenute dvojice kad bi nam ponudili nesto kao bezvizni rezim ili tome slicno... Nemamo mi svoje JA... Nisam nacionalista, i ne podrzavam extreme, ali smo brzo zaboravili! Uvalcimo se hrvatima u dupe, a srbima pruzamo ruku prijateljstva!! Iz knjiga nam izbacaju agresiju, vjerovatno ce uskoro djeca uciti o tamo nekim sukobima, ne agresiji, ne ratu nege tamo se neko od bjesa "pobijo" s nekim. Hrvati brate povratnike samo sto ne kamenuju nedaju im mirno zivjeti, a mi samo sto ih preko ceste ne prevodimo da im sta nebude... BJEDA i JAD na sve strane :x, da se razumijemeo ni hrvati nisu puno bolji!!!
Nidje veze - nego potpisi tu peticiju za RK i RM
Post Reply