da li neko zna za neki efikasan alternativni tretman oziljaka kao posledica opekotina
u pitanju su stari,zapusteni oziljci
oziljci,melem
Moderator: anex
- semmy
#2 Re: oziljci,melem
namzes 2x dnevno limunom, ja sam oziljak koji sam sama sebi napravila sa auspuhom motora skinula sa limunom
- kmirsad
#3 Re: oziljci,melem
Provjereno efikasno...

http://www.mentapadej.com/s208.htm
PRIRODNI MELEMI
Želja da prirodu stavimo u službu čoveka, uslovila je da svoje proizvodne programe usmerimo i da delić bogatstva pretočimo u očuvanje Vašeg zdravlja i lepote.
Prvi uspesi su nas ohrabrili, a rezultat toga je ova kolekcija melema.
Melem JOMELOP-G predstavlja dispergovan ekstrakt lekovitog bilja u polučvrstoj masnoj podlozi od pčelinjeg voska i maslinovog ulja. Melem je namenjen za zaceljivanje rana na koži lica i tela, nastalih dejstvom raznih agenasa (vatre, hemikalije, fizičkog dejstva i dr.). primenjuje se kod opekotina II i III stepena, tj. kod povreda gde je koža pokrivena plikovima ili je potpuno uništena.
Melem JOMELOP-E je emulgovan ekstrat lekovitog bilja u prirodnom nerafinisanom maslinovom ulju. Lekovita svojstva ovog melema efikasno deluju na opekotine I stepena. Odmah po stavljanju na opečeno mesto, bol umine i gubi se eritem (crvenilo) u relativno kratkom vremenu. Otklanja ili smanjuje ožiljke i kaloide nastale od opekotina i drugih vrsta povreda. Terapija traje zavisno od starosti i veličine ožiljka.

http://www.mentapadej.com/s208.htm
- Michun
#4 Re: oziljci,melem
Jeste - da potvrdim Jomelop. Oba proizvoda su odlicna. Uvijek kuci imam ovaj G, za nas vjeste kuharice 
- smurf
#5 Re: oziljci,melem
Jomelop - 
-
ldzi
#6 Re: oziljci,melem
Dermazin , imao sam na ruvi godina ožiljke od varenja i on mi ih je izliječio sam traba biti uporan s tom kremom