i ja mislimAttitude wrote:ja bi se usudila reci da su u svemu najbitnije pufnaste papucehocunecu wrote:pa pitam,da naucim ko zna sta ti kad moze zatrebati![]()
ne pomazu bas za pitu,ali figuru doceraju
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
i ja mislimAttitude wrote:ja bi se usudila reci da su u svemu najbitnije pufnaste papucehocunecu wrote:pa pitam,da naucim ko zna sta ti kad moze zatrebati![]()
ma pomaze ovo i za pituhocunecu wrote:i ja mislimAttitude wrote:ja bi se usudila reci da su u svemu najbitnije pufnaste papucehocunecu wrote:pa pitam,da naucim ko zna sta ti kad moze zatrebati![]()
ne pomazu bas za pitu,ali figuru doceraju
Sanse su 50 50.doshljo wrote:JThomas wrote:a uvijek dođemo na kraju do pite i dolme, to bi vam valjda trebalo reći koliko je to značajno![]()
Pitu praviti znam, al dolmu ne znam![]()
jel to sad znači da će me čojek prevariti s nekom koja dobro pravi dolme
To znaci da ti je vakat uciti praviti dolmu.doshljo wrote:JThomas wrote:a uvijek dođemo na kraju do pite i dolme, to bi vam valjda trebalo reći koliko je to značajno![]()
Pitu praviti znam, al dolmu ne znam![]()
jel to sad znači da će me čojek prevariti s nekom koja dobro pravi dolme
sanabe wrote:doshljo wrote:Meni su cijelo vrijeme govorili kako je pita najbitnija, pa se ja trudila i naučila
. Nisam usput ostala trudna
![]()
![]()
![]()
Znači, slijedeći cilj: dolma
eki klon
mislim da je ovdje najgore skontati ko je kome štasanabe wrote:ne znam šta je gore biti, žena ili ljubavnica?![]()
ili ipak muž/švaler?![]()
Ma tace ti papuce ba i onako ces ostati beznjihhocunecu wrote:u pufnastim papucama plus
Ma najgore je biti švaler, valja njemu izdržati takav tempo, jedna žena cijedi, a tek dvijesanabe wrote:ne znam šta je gore biti, žena ili ljubavnica?![]()
ili ipak muž/švaler?![]()
Cuj ostat bez njih, zar nije poenta da ostanu cijelo vrijeme na nogamaspreca wrote:Ma tace ti papuce ba i onako ces ostati beznjihhocunecu wrote:u pufnastim papucama plus![]()
![]()
upravo tomadner wrote:Cuj ostat bez njih, zar nije poenta da ostanu cijelo vrijeme na nogamaspreca wrote:Ma tace ti papuce ba i onako ces ostati beznjihhocunecu wrote:u pufnastim papucama plus![]()
![]()
ufffff jos pitasdoshljo wrote:I još da pitam, jel se vi muški stvarno ložite kad vidite žemsko u pufnastim papučama
nekako logicki kontam, ako ostanu na nogama cijelo vrijeme, slab je taj jeb... ovaj, ljubavnikdoshljo wrote:upravo tomadner wrote:Cuj ostat bez njih, zar nije poenta da ostanu cijelo vrijeme na nogamaspreca wrote: Ma tace ti papuce ba i onako ces ostati beznjih![]()
![]()
![]()
jedino valja izmanevrisati da tamo i ostanu cijelo vrijeme
dječak sa šibicama wrote:nekako logicki kontam, ako ostanu na nogama cijelo vrijeme, slab je taj jeb... ovaj, ljubavnikdoshljo wrote:upravo tomadner wrote:
Cuj ostat bez njih, zar nije poenta da ostanu cijelo vrijeme na nogama![]()
jedino valja izmanevrisati da tamo i ostanu cijelo vrijeme
madner wrote:Cuj ostat bez njih, zar nije poenta da ostanu cijelo vrijeme na nogamaspreca wrote:Ma tace ti papuce ba i onako ces ostati beznjihhocunecu wrote:u pufnastim papucama plus![]()
![]()
loze mespreca wrote:Ma tace ti papuce ba i onako ces ostati beznjihhocunecu wrote:u pufnastim papucama plus![]()
![]()
Globalizacija, mi sada mozemo birati. Zahvaljujuci odlicnoj reputaciji nasih predaka koji su na svakom koraku sirili famudoshljo wrote:pita, dolma, pufnaste papuče....
poduga vam lista![]()
![]()
![]()
a nekad su govorili da je dovoljno samo da daš![]()
na šta je ovo sve izašlo

obuci ovo i ostavljam zenu zbog tebe!Attitude wrote:bas ce vam fransuckinja kuhat pitu![]()
![]()
![]()
Ja mislim da su mnogi zaboravili da mi cijelo vrijeme govorimo o ljubavnicama.... ili nisu?doshljo wrote:pita, dolma, pufnaste papuče....
poduga vam lista![]()
![]()
![]()
a nekad su govorili da je dovoljno samo da daš![]()
na šta je ovo sve izašlo