pustopoljina wrote:Prosvjetari wrote:imam kolegicu koja je godinama samo ljubavnica razlicitim muskarcima. Njena teorija je : meno dođe namirisan, čist, sa poklonom, bude romantičan, dobar u krevetu i onda ode ženi. Ne želi da gleda muškarce prljave, dosadne, da se vađa radi kućanskih i ostalih poslova itd....
meni je to sebično, al opet svako zna šta želi i koliko može dobiti.
Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- jutarnja zvijezda
#401 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
-
ukruta
#402 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Selma. Na ulasku u voz ti htjedoh rec, nesto njezno, nesto sto izaziva pozor.
- spreca
#403 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Joj jesi ti sadistaPalaSa Marsa wrote:Jes' jasta radi, a kad dodje do onog da zove npr., zeeenoooo donesi mi caj zabolilo meeeee, donesi ako Boga znas. Bice mu sipak, sa ovakvim stilom zivota. Treba ga pustit' da samo otpadne.
- zonna
#404 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
zvijezdo,
imas pravo, kao i svi mi, na svoj stav/misljenje i nacin zivota ali isto tako dozvoli drugima da imaju druge vrijednosti i druga pravila iako je to za tebe "FUUUUUJ".
kao sto je vec neko rekao ako cemo mi etiketirati nepostene i cestite sta ce nam biti mjera? hocemo li one koje su prije braka stupile u seksualne odonose staviti u postene? itd...
i samo da naglasim svima a i tebi a vise iz razloga da me ona skorpija
opet ne napadne, ja opsolutno ne opravdavam niti jedan od navedenih primjera ali NE OSUDJUJEM! dozvoljam da je moguce da neko bude sretan i na taj nacin. ne ulazim u analize sa negativnim stavom jer po tom se principu svaka veza moze analizirati i svi mi mozemo naci jako negativnih momenata u drugim "normalnim" vezama. podvlacim opet da je nekad bilo uci u brak a da nisi junferica STRASNO pa eto sada sasvim normalno tako da iz toga svako moze zakljuciti da se pravila, etikatiranje i pripisivanje karakteru necega sto se SVAKOM moze desiti (jeste skorpijice SVAKOM, nista ne reci
) je u najmanju ruku djetinjasto.
imas pravo, kao i svi mi, na svoj stav/misljenje i nacin zivota ali isto tako dozvoli drugima da imaju druge vrijednosti i druga pravila iako je to za tebe "FUUUUUJ".
kao sto je vec neko rekao ako cemo mi etiketirati nepostene i cestite sta ce nam biti mjera? hocemo li one koje su prije braka stupile u seksualne odonose staviti u postene? itd...
i samo da naglasim svima a i tebi a vise iz razloga da me ona skorpija
-
Alisa u zemlji čuda
#405 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
A šta oženjeni/zauzeti ili udate/zauzete činite da vašu dugogodišnju vezu začinite? Nešto novo je uvijek zanimljivo, to je i najlakše uraditi, upoznati nekog novog/neku novu, ali je najteže (i to uspijevaju samo posebni) da učine da u svojoj vezi svaki dan im bude drugačiji... najlakše je da te privuče nešto novo, ali začiniti svoju vezu je jako teško i učiniti da ljubav raste sa vremenom, da te iznenadi spoznaja da tu osobu voliš više nego prije pola godine npr. (nakon godina provedenih skupa).
- Filter
#406 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
teze je glancati staru vezu, nego sastaviti novu. to je cinjenica. ali to ne smatram za problem, to je vise prednost nego problem. pa ko skonta, skontao je.Alisa u zemlji čuda wrote:A šta oženjeni/zauzeti ili udate/zauzete činite da vašu dugogodišnju vezu začinite? Nešto novo je uvijek zanimljivo, to je i najlakše uraditi, upoznati nekog novog/neku novu, ali je najteže (i to uspijevaju samo posebni) da učine da u svojoj vezi svaki dan im bude drugačiji... najlakše je da te privuče nešto novo, ali začiniti svoju vezu je jako teško i učiniti da ljubav raste sa vremenom, da te iznenadi spoznaja da tu osobu voliš više nego prije pola godine npr. (nakon godina provedenih skupa).
ne mogu nikoga osudjivati, ni sazaljevati. postenije mi je da se razvedes ako ti je nesto do3,14zdilo i onda udri koliko ti daju i koliko mozes.
kad ima potraznje ima i ponude. sve se plati, jal ovako, jal onako.
- madner
#407 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Dajte ljudi, pa necemo se razvoditi zbog tih sitnica. Nije to da je ona varala.
- Filter
#408 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
madner wrote:Dajte ljudi, pa necemo se razvoditi zbog tih sitnica. Nije to da je ona varala.
- juli84
#409 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Nije do oženjenih muškaraca nego do mladih ljubavnica.
- Cholina_Lokica
#410 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Jes' 'ta ce on jadan, zapne, padne i uleti u njujuli84 wrote:Nije do oženjenih muškaraca nego do mladih ljubavnica.
- brzica
#411 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Pa ja, miješaju degenek i situacijumadner wrote:Dajte ljudi, pa necemo se razvoditi zbog tih sitnica. Nije to da je ona varala.
- madner
#412 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Upravo tako. Vidis kako se tacno razumijemo. 
- jutarnji
#413 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Svakom se moze desiti da zapne, padne...problem nastaje kad se ona nastima da uleti u nju.Cholina_Lokica wrote:Jes' 'ta ce on jadan, zapne, padne i uleti u njujuli84 wrote:Nije do oženjenih muškaraca nego do mladih ljubavnica.
Znaci, sve je do mladih, neiskusnih, krpica zeljnih....
- Ridjobrki
#414 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Hm, i jedno "nikad" u životu je previše a dva u jednoj rečenici...dječak sa šibicama wrote: Nikad, prevariti osobu sa kojom sam u vezi ili braku, nikad.
- madner
#415 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Sem toga, potpuno razumijem covjeka. Kada se zenio zena bila ko avion, utegnuta, skockana. On je osto isti, a ona...
- juli84
#416 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Upravo tako.jutarnji wrote:Svakom se moze desiti da zapne, padne...problem nastaje kad se ona nastima da uleti u nju.Cholina_Lokica wrote:Jes' 'ta ce on jadan, zapne, padne i uleti u njujuli84 wrote:Nije do oženjenih muškaraca nego do mladih ljubavnica.![]()
Da nemaju u šta ulijetat pozabavili bi se onim što imaju.
- Cholina_Lokica
#417 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Treba zakonom zabraniti slobodne zene, da nigdje ne smiju maknuti, vjestice obicne
- hadzinicasa
#418 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
e svašta....
- JThomas
#419 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
ljudi, u šaht se može upasti nehotice, a za jebačinu ipak treba dvoje.
- Cholina_Lokica
#420 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Ma zar?JThomas wrote:ljudi, u šaht se može upasti nehotice, a za jebačinu ipak treba dvoje.
- juli84
#421 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Zašto samo slobodne, pa ne mislim da su "mlade ljubavnice" samo slobodne, mislim da ih ima koje imaju "fine" veze, al jednostavno uživaju u "ganjanju" oženjenih, malo starijih.Cholina_Lokica wrote:Treba zakonom zabraniti slobodne zene, da nigdje ne smiju maknuti, vjestice obicne
Neko je već spomenuo djevojku koja uživa u tome da bude ljubavnica jer joj muškarac uvijek dolazi full spreman, a ona se ne mora čak ni truditi da bude nešto posebno jer joj sam status ljubavnice daje taj special nešto.
- juli84
#422 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Ma jeste, al ima ona gruba narodna neće pas krenuti dok kuja ne mahne repomJThomas wrote:ljudi, u šaht se može upasti nehotice, a za jebačinu ipak treba dvoje.
- Anakin Skaywalker
#423 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
jutarnji wrote:Svakom se moze desiti da zapne, padne...problem nastaje kad se ona nastima da uleti u nju.Cholina_Lokica wrote:Jes' 'ta ce on jadan, zapne, padne i uleti u njujuli84 wrote:Nije do oženjenih muškaraca nego do mladih ljubavnica.![]()
Kada dobro razmislite skup je to "sport", to slučajno padanje, zaplitanje i ulijetanje. Mi dečki mislimo da su "male sponzorušice" potrošna roba, no nije baš tako. Mogu one dosta skupo koštati, nije malo iznenađenje mnogih kad na kraju podvuku crtu i pogledaju svoj račun dobiti i gubitka.
Postoji bolja kombinacija, malo odstupa od ove teme, možda je neko i otvori :
ona udata, osigurana, materijalno obezbjeđena , on pristojan, oženjen, situiran, njihovo "prijateljstvo" štima sve u šesnaest – neprocjenjivo
- JThomas
#424 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
okreni se oko sebe i vidi koliko je narod generalno pametan.
jes' eto frajeri nikad prvi ne napadaju i ne saleću. daj ba uozbilji se.
- juli84
#425 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Baš zato što vidim šta se dešava oko mene znam da je tako.JThomas wrote:okreni se oko sebe i vidi koliko je narod generalno pametan.
Prošlo je vrijeme kad su muškarci osvajali, a žene čekale da budu osvojene.
Sad su žene mnogo više dostupne i da polahko pada interes muškaraca, što bi se on nešto pretjerano trudio kad ih ima na svakom ćošku koje se nude.
Mislim da su žene danas mnogo više nasrtljive.