Haj iskreno reci šta misliš bil' ja prevario ženu s nekom mlađom, al' iskreno bez filozofiranja.pustopoljina wrote: i ja mislim da je zivot jednostavan, samo mnogi ne cijene sto imaju.
Da ili ne.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Haj iskreno reci šta misliš bil' ja prevario ženu s nekom mlađom, al' iskreno bez filozofiranja.pustopoljina wrote: i ja mislim da je zivot jednostavan, samo mnogi ne cijene sto imaju.
Mislim da se radi o tome da se u tom trenutku ni ne razmišlja. Prilika je prilika. "Blackout" i te fore.pustopoljina wrote:ma naravno da prilika cini lopova, samo: ko stvara (ne)prilike?
mislim da, nekad, covjek, ako se poznaje dovoljno, zna da li njegovo trenutno stanje moze ili ne podnijeti neku (ne)priliku...i da li je zeli ili ne zeli.
Da.sarajlija_ba wrote:Haj iskreno reci šta misliš bil' ja prevario ženu s nekom mlađom, al' iskreno bez filozofiranja.pustopoljina wrote: i ja mislim da je zivot jednostavan, samo mnogi ne cijene sto imaju.
Da ili ne.
Mlađa je i ona od 35...za menesanabe wrote:samo nek je mladja?sarajlija_ba wrote:Haj iskreno reci šta misliš bil' ja prevario ženu s nekom mlađom, al' iskreno bez filozofiranja.pustopoljina wrote: i ja mislim da je zivot jednostavan, samo mnogi ne cijene sto imaju.
Da ili ne.
pa ne gledam ja, bolan, u grah...sarajlija_ba wrote:Haj iskreno reci šta misliš bil' ja prevario ženu s nekom mlađom, al' iskreno bez filozofiranja.pustopoljina wrote: i ja mislim da je zivot jednostavan, samo mnogi ne cijene sto imaju.
Da ili ne.
Hajd sad racionalizuj svoj odgovor i objasni mi zašto tako misliš.Loulou wrote:Da.sarajlija_ba wrote:Haj iskreno reci šta misliš bil' ja prevario ženu s nekom mlađom, al' iskreno bez filozofiranja.pustopoljina wrote: i ja mislim da je zivot jednostavan, samo mnogi ne cijene sto imaju.
Da ili ne.
A gdje sam ja to napisao ?pustopoljina wrote:pa ne gledam ja, bolan, u grah...sarajlija_ba wrote:Haj iskreno reci šta misliš bil' ja prevario ženu s nekom mlađom, al' iskreno bez filozofiranja.pustopoljina wrote: i ja mislim da je zivot jednostavan, samo mnogi ne cijene sto imaju.
Da ili ne.
napisao si, cini mi se, da vec jesi prevario...
Misliš da je stvarno potrebno? Ja ne.sarajlija_ba wrote: Hajd sad racionalizuj svoj odgovor i objasni mi zašto tako misliš.
negdje na prethodnim stranicama ove teme...nesto kao ili si mislio uraditi ili si i uradio...ali sorry, mislim da cu tek prekosutra opet pisatisarajlija_ba wrote: A gdje sam ja to napisao ?
To se nije odnosilo na prevaru ali nejse...čitamo se prekosutrapustopoljina wrote:negdje na prethodnim stranicama ove teme...nesto kao ili si mislio uraditi ili si i uradio...ali sorry, mislim da cu tek prekosutra opet pisatisarajlija_ba wrote: A gdje sam ja to napisao ?![]()
![]()
Ok, vidim da si me pročitala ko bukvar.Loulou wrote:Misliš da je stvarno potrebno? Ja ne.sarajlija_ba wrote: Hajd sad racionalizuj svoj odgovor i objasni mi zašto tako misliš.
sarajlija_ba wrote:Ok, vidim da si me pročitala ko bukvar.Loulou wrote:Misliš da je stvarno potrebno? Ja ne.sarajlija_ba wrote: Hajd sad racionalizuj svoj odgovor i objasni mi zašto tako misliš.
š'o ba.... ubila se tema za menesanabe wrote:cat lover wrote:imal' neko broj od one....
volim kad pozitivno razmišljašsanabe wrote:
ma ubila se za sve ozenjene
sanabe wrote: š'o ba.... ubila se tema za mene
ma ubila se za sve ozenjene
sarajlija_ba wrote:ma ubila se za sve ozenjenesanabe wrote: š'o ba.... ubila se tema za mene
I meni su šuhveli...sve kao kritikuju a vidi se da im je godra što ima oženjenih koji bi šta mlađecat lover wrote: ja ba, il' hoće da su mlade ljubavnice![]()
![]()
![]()
slažem sesarajlija_ba wrote:I meni su šuhveli...sve kao kritikuju a vidi se da im je godra što ima oženjenih koji bi šta mlađecat lover wrote: ja ba, il' hoće da su mlade ljubavnice![]()
![]()
![]()
![]()
Ko će ženama znat' moj brate![]()
Jedno misle, drugo govore a treće rade.
Nisam na tebe mislio...ti si svakako mimo svijetasanabe wrote: Bogam' si ti fujijo neta
Ne daju nam se ni smijat...cat lover wrote:imam ba pravo valjat se od smijeha ako hoću
![]()
![]()
![]()