Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
aerosa

#226 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice

Post by aerosa »

spreca wrote:
aerosa wrote:
petunija wrote:Bez namjere da ikog uvrijedim :roll:
znala sam par likova koji su varali svoje partnerke i svi su imali jednu zajedničku osobinu: problem sa potencijom.
Moj zaključak je bio da to rade zato što hoće da dokažu i sebi i drugima da "mogu" i da je greška kod njihove djevojke (supruge).
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: najjača teorija do sad :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll:

imamol pravo na dokazivanje :D
Samo se ti dokazuj.... :lol: :lol: :lol:
DenisSarajevo

#227 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice

Post by DenisSarajevo »

petunija wrote:Bez namjere da ikog uvrijedim :roll:
znala sam par likova koji su varali svoje partnerke i svi su imali jednu zajedničku osobinu: problem sa potencijom.
Moj zaključak je bio da to rade zato što hoće da dokažu i sebi i drugima da "mogu" i da je greška kod njihove djevojke (supruge).
sigurno je to :lol: :lol: :lol: :lol:
sapunica

#228 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice

Post by sapunica »

Evo informacija iz prve ruke: ja sam licno bila ljubavnica ozenjenog muskarca, samo zato sto sam ga voljela. Nisam trazila nista od njega, materijalne stvari i sl., osim da mi uzvrati osjecaje....To sto nije, odnosno sto je glumio, to je neka druga prica...
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#229 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice

Post by Truba »

:roll: :roll: :roll:
citroen

#230 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice

Post by citroen »

sapunica wrote:Evo informacija iz prve ruke: ja sam licno bila ljubavnica ozenjenog muskarca, samo zato sto sam ga voljela. Nisam trazila nista od njega, materijalne stvari i sl., osim da mi uzvrati osjecaje....To sto nije, odnosno sto je glumio, to je neka druga prica...
Hebote,sta rece...ko je on :?: :D :D
Irelevantan

#231 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice

Post by Irelevantan »

sapunica wrote:Evo informacija iz prve ruke: ja sam licno bila ljubavnica ozenjenog muskarca, samo zato sto sam ga voljela. Nisam trazila nista od njega, materijalne stvari i sl., osim da mi uzvrati osjecaje....To sto nije, odnosno sto je glumio, to je neka druga prica...

neka si se ti registrovala samo zbog ovog gore posta... :-D

a možda ti nije palo na pamet da mu je stalo do tebe i da te voli...ali ipak brak, žena djeca , i tako to :wink:
todd_smith

#232 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice

Post by todd_smith »

Image
sapunica

#233 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice

Post by sapunica »

Irelevantan wrote:

neka si se ti registrovala samo zbog ovog gore posta... :-D

a možda ti nije palo na pamet da mu je stalo do tebe i da te voli...ali ipak brak, žena djeca , i tako to :wink:
morala sam, svidjela mi se tema :lol: :lol: :lol: a jedno vrijeme sam i mislila da me voli i tako to, al na kraju je ispalo da sam "malo" pogrijesila. najbitnije je da sam iz svega nesto naucila: da se vise ne petljam sa ozenjenima :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Apocalypto

#234 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice

Post by Apocalypto »

[/quote]

a jedno vrijeme sam i mislila da me voli i tako to, al na kraju je ispalo da sam "malo" pogrijesila. iz svega nesto [/quote]

A šta...izjebo te i otišo kod žene na ručak pa kad mu se slegne ručak i kad malo odrjema da nađe još neku poput tebe pa da je izjebe.........i da se vrati kod žene na večeru???
Milica_Hermgard

#235 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice

Post by Milica_Hermgard »

nisam bas sve procitala komentare prije toga,ali sto se tice teme bila sam u ovoj situaciji, prije koju godinu. Taman sam zavrsila vezu sa jednim deckom s kojim nije islo i ko s neba je pao tip od kojeg mi se vilica razvukla do poda. Nema to je ko izvajano i jbg znali smo oboje sta hocemo. Bilo je sve to mutno od pocetka i nekako previse tajnovito al' reko samo me fura paranoja. Bilo je dosta hemije izmedju nas i tako tih stvari sex odlican,ali nakon par mjeseci ja srecom saznam da je gospon ozenjen i odjebem to. Grizla me savjest i postavljala sam sebi hiljadu pitanju, pa sta ako ima djecu ovo ono, al jbg kako je tako je. Tesko mi je bilo da se nosim s tim da sam se kurvala s tudjim muzem , a glupaca mislila da je on onaj pravi. Kad sam vidjela slike njega i njegove zene, kad pukla nisam. Zao mi je nje, jer ne vidi kakv joj je muz, a mozda i zna pa zatvara oci na to. Ali manijaka se nije lako kaniti.NAkon sto sam to raskrstila s njim on opet zove i zove i jedva sam se izvadila iz tog shita. Trazila sam samo dobro druzenje a zaglavila sa svinjom....Stoga never again... :)
citroen

#236 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice

Post by citroen »

Milica_Hermgard wrote:nisam bas sve procitala komentare prije toga,ali sto se tice teme bila sam u ovoj situaciji, prije koju godinu. Taman sam zavrsila vezu sa jednim deckom s kojim nije islo i ko s neba je pao tip od kojeg mi se vilica razvukla do poda. Nema to je ko izvajano i jbg znali smo oboje sta hocemo. Bilo je sve to mutno od pocetka i nekako previse tajnovito al' reko samo me fura paranoja. Bilo je dosta hemije izmedju nas i tako tih stvari sex odlican,ali nakon par mjeseci ja srecom saznam da je gospon ozenjen i odjebem to. Grizla me savjest i postavljala sam sebi hiljadu pitanju, pa sta ako ima djecu ovo ono, al jbg kako je tako je. Tesko mi je bilo da se nosim s tim da sam se kurvala s tudjim muzem , a glupaca mislila da je on onaj pravi. Kad sam vidjela slike njega i njegove zene, kad pukla nisam. Zao mi je nje, jer ne vidi kakv joj je muz, a mozda i zna pa zatvara oci na to. Ali manijaka se nije lako kaniti.NAkon sto sam to raskrstila s njim on opet zove i zove i jedva sam se izvadila iz tog shita. Trazila sam samo dobro druzenje a zaglavila sa svinjom....Stoga never again... :)
Ko prizna pola mu se prasta :mrgreen: :sax:
Milica_Hermgard

#237 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice

tako kazu :-D
sakop

#238 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice

Post by sakop »

Milica_Hermgard wrote:nisam bas sve procitala komentare prije toga,ali sto se tice teme bila sam u ovoj situaciji, prije koju godinu. Taman sam zavrsila vezu sa jednim deckom s kojim nije islo i ko s neba je pao tip od kojeg mi se vilica razvukla do poda. Nema to je ko izvajano i jbg znali smo oboje sta hocemo. Bilo je sve to mutno od pocetka i nekako previse tajnovito al' reko samo me fura paranoja. Bilo je dosta hemije izmedju nas i tako tih stvari sex odlican,ali nakon par mjeseci ja srecom saznam da je gospon ozenjen i odjebem to. Grizla me savjest i postavljala sam sebi hiljadu pitanju, pa sta ako ima djecu ovo ono, al jbg kako je tako je. Tesko mi je bilo da se nosim s tim da sam se kurvala s tudjim muzem , a glupaca mislila da je on onaj pravi. Kad sam vidjela slike njega i njegove zene, kad pukla nisam. Zao mi je nje, jer ne vidi kakv joj je muz, a mozda i zna pa zatvara oci na to. Ali manijaka se nije lako kaniti.NAkon sto sam to raskrstila s njim on opet zove i zove i jedva sam se izvadila iz tog shita. Trazila sam samo dobro druzenje a zaglavila sa svinjom....Stoga never again... :)
kako nisi na startu znala da je ozenjen?
Truba

#239 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice

Post by Truba »

tako i cure u našem društvu... sve na one zauzete :mrgreen:
tako je i meni bilo dok sam bio zauzet :) :) :)
samo atakuju ne zanima ih ni kad kažeš da si u vezi niti cijene iskrenost samo da zadovolje porive

a kad si sam kao i od boga da si odbačen :) :) :)
Milica_Hermgard

#240 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice

dosao je sa kolegom s posla da se upoznajemo ono u parove kao, kolega mu je single a i on se tako predstavljao. Nema oziljaka od vere niti sam je kad vidjela, s posla su svi znali za mene, drustvo njegovo, brat cak ali niko od njih mi nije skrenuo paznju jer se vadio na to da zivi s roditeljima, a sigurno i zivi ali sa zenom, a zena mu nikad ocito nije bila tu...kasnije sam sama pocela potragu, nije cyber aktivan nigdje to mu je ono kao gubljenje vremena kasnije sam shvatila i zbog cega... Svi su znali da sam ja s njim,ali niko nije govorio da ima zenu... onda sam slucajno zbog nekih potraga za neke papire nasla neku zenu, kad sam vidjela slike sa ,,mojim,, deckom a ona nosi njegovo prezime, tri dana nisam sa solje silazila :-D
savrseno namazano, jedva sam raskrinkala to....kad si sam u govnima
Milica_Hermgard

#241 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice

te stvari sad su smijesne, jer nemos' vjerovat koliko se stvari u sekundi srusi,ali u tom periodu sam se fatala za glavu,cak sam planirala i osvetu ( ogorcena zena) al ne zelim na dusi nositi to malo braka sto mu je ostalo...nek mu je sretno al dalje od mene
Truba

#242 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice

Post by Truba »

mislim da je ta žena zaslužila jedno anonimno pismo
Milica_Hermgard

#243 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice

i o tome sam razmisljala,ali ne bi mogla podnijeti to da znam da sam joj brak unistila....nije ona kriva sto se udala za gada..jbg.Nakon toga sam nasla i gdje radi ona i sve,ali bojim se i da se to desilo da sam to pismo poslala da bih opet ja bila kriva, jer ne zna da je njen muz mene bukvalno vuko' za suknju. Za nju bih bila mala droljasta curica koja joj zeli ukrasti muza. I previse ga voli cim ne vidi sta joj radi
Truba

#244 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice

Post by Truba »

svi smo mi slijepi kod očiju kad zatreba
Milica_Hermgard

#245 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice

nazalost jesmo :|
sakop

#246 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice