Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- iz dna duše
#126 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Djeco, nikada ne recite nikada...ne osuđujte previše, ali i ne odobravajte, budite spremni da određene životne okolnosti mogu utjecati da drugačije mislite i reagujete u nekim situacijama, o kojima sada diskutujemo i koje vam iz sadašnje perspektive izgledaju kako izgledaju. 
- bez_ideje
#127 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Ne nada se svaka,ne mogu se te stvari generalizovati....kako su razliciti porivi zena koje stupaju u takve veze ..tako su razlicita i ocekivanja.
Imas zenu koja se sveti svom muzu koji previse radi (lova do krova) sa lokalnim sarmerom bez prebijene,koji ima zenu i troje djece.....njoj nije na kraj pameti da se razvede i bude zakonita ovom drugom.
Imas djevojku koja je ljubavnica nekoj mocnoj faci .....zato sto je to "in" ...
Imas zena koje zele samo sex i uopste ne pitaju jesi li ozenjen ili ne,gdje zivis i sta radis.....dovoljno je da dodju kad ih pozovu
Ne kazem da nema mnogo onih koje zele da postanu zakonite......ali sve-niposto
Imas zenu koja se sveti svom muzu koji previse radi (lova do krova) sa lokalnim sarmerom bez prebijene,koji ima zenu i troje djece.....njoj nije na kraj pameti da se razvede i bude zakonita ovom drugom.
Imas zena koje zele samo sex i uopste ne pitaju jesi li ozenjen ili ne,gdje zivis i sta radis.....dovoljno je da dodju kad ih pozovu
- cupkica
#128 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
iz dna duše wrote:Djeco, nikada ne recite nikada...ne osuđujte previše, ali i ne odobravajte, budite spremni da određene životne okolnosti mogu utjecati da drugačije mislite i reagujete u nekim situacijama, o kojima sada diskutujemo i koje vam iz sadašnje perspektive izgledaju kako izgledaju.
-
Gospoda Ministarka
#129 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
bez_ideje wrote:Ne nada se svaka,ne mogu se te stvari generalizovati....kako su razliciti porivi zena koje stupaju u takve veze ..tako su razlicita i ocekivanja.
Ako ima para nema te koja nezeli da postane zakonita ako je ona slobodna, bez obzira kako lose on izgledao .
@iz dna duse
Nedavno slusam intervju Alke Vuice, zena koja iz takve veze ima dijete koja kaze isto to da su to mrvice od njegove zakonske zene.
- spreca
#130 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
bez_ideje wrote:Ne nada se svaka,ne mogu se te stvari generalizovati....kako su razliciti porivi zena koje stupaju u takve veze ..tako su razlicita i ocekivanja.
Mozda hoce da malo budu u ulozi zene
Last edited by spreca on 19/06/2010 19:26, edited 1 time in total.
- spreca
#131 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Gospoda Ministarka wrote:bez_ideje wrote:Ne nada se svaka,ne mogu se te stvari generalizovati....kako su razliciti porivi zena koje stupaju u takve veze ..tako su razlicita i ocekivanja.
Ako ima para nema te koja nezeli da postane zakonita ako je ona slobodna, bez obzira kako lose on izgledao .
@iz dna duseali ipak nijedna zena si to nebi trebala dopustiti.
Nedavno slusam intervju Alke Vuice, zena koja iz takve veze ima dijete koja kaze isto to da su to mrvice od njegove zakonske zene.
pa ako zeli da postane zakonita onda se mora pomiriti sa time da ce on naci drugu
- Ridjobrki
#132 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Hmmm, složeno... Uvijek je složeno kada su u pitanju moralno-ekonomski odnosi... 
- spreca
#133 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Ridjobrki wrote:Hmmm, složeno... Uvijek je složeno kada su u pitanju moralno-ekonomski odnosi...
kriza druze kriza
- cupkica
#134 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
[quote="spreca"
pa ako zeli da postane zakonita onda se mora pomiriti sa time da ce on naci drugu[/quote]
Kao sto u zivotu biva, sve se vraca sve se placa....
pa ako zeli da postane zakonita onda se mora pomiriti sa time da ce on naci drugu[/quote]
-
Gospoda Ministarka
#135 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Ne, ona dobija samo mrvice jer zakonska polaze pravo na njegove pare a ljubavnica samo ono sto zaradi a on uspije da "ukrade"" a da se neprimjeti.spreca wrote:
Mozda hoce da malo budu u ulozi zeneali ipak mislim da one ne tipuju da postanu zakonske jer uloga ljubavnice treba manje truda a mozda dobija vise nego zena
Ah, pa u tome je stvar sto masta o tome da ce ga promjeniti, ona koja i postane zakonska na kraju shvati onu "ne radi drugom ono sto nezelis da tebi rade".spreca wrote: pa ako zeli da postane zakonita onda se mora pomiriti sa time da ce on naci drugu
- Ridjobrki
#136 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
spreca wrote:
pa ako zeli da postane zakonita onda se mora pomiriti sa time da ce on naci drugu
Upravo tako. Gratis prigodna numera od mene...
-
staza
#137 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
spreca wrote:Gospoda Ministarka wrote:Garantirati nemogu, ipak je samo muskarac ali vec sam rekla u prethodnom postu zasto vjerujem da nije od tog posla da prevari.DenisSarajevo wrote:kako mozes ti garantovati za svog muskarca da te nikad ne bi prevario ako mu se ukaze prilika? Nemojte me odmah napadati al to je cinjenica
I da... naucno je dokazano da inteligentniji muskarci nevaraju.
Uuuuuuuuuuu ministarko draga pa nije vljda tako sve crnoma bona nije tako onaj ko nema u glavi nezna ni da vara oMah ga ufate
![]()
![]()
- spreca
#138 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
aaaa namah ga ufatili
nije intiligentan
-
suspect_zero
#139 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Gadno je kad se uloge zamijene
-
staza
#140 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Sad si me podsjetio, a pokušat ću što kraće, na sad već jednu davniju stvar: nije baš paralela, ali ima neke similarnosti.spreca wrote:burek_in_space wrote:Ako sam tako strog prema sebi, ne vidim razloga da ostale neshto shtedim.spreca wrote:
nemoj tako strogo krompiruse ti
ko prizna pola muse oprasta
Mislim da ovdje treba razdvojiti nešto što se desi za jednu noć, doduše, žene to teško zaborave, a mi muškarci to odradimo...
I dotična je bila, u isto vrijeme još sa dvojicom: imala je jednoga stalnoga, za viđenje u jednom gradu, i jednoga koga je povremeno posjećivala u drugome gradu.
I mene trećega
No mislim da je tip žene koji zna šta hoće, a kad žena, koja je biološki pričalica, zna šta hoće to je već odrađenih pola posla: da ne govorim da smo bili zaista u situaciji u kojoj su mnogi mogli saznati o toj noći.
No, intuicija me nikad nije varala i sve je odlično do današnjega dana prošlo i samozatajno i tako je u suštini i najbolje: najljepše je kad je tebi lijepo, a mahala neka gleda svoj posao i živi svoj život.
P. S. I naravno treba razdvojiti prijevaru jedne noći i dugotrajna i česta iscrpljivanja, koja u principu troše i jednu i drugu stranu na duže staze, pogotovo ako se nisu odlučili za konačno ishodište svega toga; naravno treba sebe poštedjeti i vezâ u kojima koristiš svoje moć i položaj: kad tad se to sazna i može ti svako nabiti na nos, pogotovo ako se ničim izazvano miješaš u tuđu intimu.
- Komšinica
#141 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Isto kao što nikako ne mogu, kao ni većina, da razumijem žene koje pristanu da budu ljubavnice, tako još manje razumijem žene koje znaju da ih muž vara, a da pri tome ni ne pomisle na razvod.Gospoda Ministarka wrote:Bila sam napisala duzi posto od jednom "paru" iz moje okoline pa sam obrisala, nema se tu sta pametno i novo rec, svaka prica o ljubavnici i ozenjenom je u 90% slucajeva ista. Njemu se hoce i moze, njegova zena ili nezna ili zna ali je boli briga sve dok joj ne pocne raditi o "tituli" a ljubavnica koliko god negirale uvijek sanjaju o tome da postanu zakonite. Musko ko musko (manje inteligentno) hoce da promjeni a samo nerazumijem zene koje pristanu da bude "druga" i da kupi otpatke od zakonite u ocima okoline uvijek "ku*va".
A znam sigurno da postoje žene koji su dugi niz godina u braku, znaju da ih muž vara i apsolutno im ne pada na pamet da zbog toga pokrenu pitanje opstanka takvog braka.
Pa hajde i nekako preći preko jedne prevara, mada je i to pitanje, ali znaš da te neko konstantno vara, i možeš se nositi s tim, i zadovoljiti činjenicom da si ti "zakonita" a ona ipak "druga" i to će i ostati... svaka im čast, ako se to može reći za takve žene... ja ne bih mogla ni u ludilu.
-
PalaSa Marsa
#142 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Podapisujem ovo sto je rekla Komsinka. 
-
Neena
#143 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Takve zene ne zasluzuju da im cestitas, ne znam sta bih mislila o njima... nemaju ni trun samopostovanja, ni dostojanstva. Ostavila bih ga i kad ne bih imala od cega zivjeti poslijeKomšinica wrote:
Pa hajde i nekako preći preko jedne prevara, mada je i to pitanje, ali znaš da te neko konstantno vara, i možeš se nositi s tim, i zadovoljiti činjenicom da si ti "zakonita" a ona ipak "druga" i to će i ostati... svaka im čast, ako se to može reći za takve žene... ja ne bih mogla ni u ludilu.
Jedna prevara - mogla bi se oprostiti (zavisno od okolnosti
Konstantno varanje sa razlicitim ili sa nekom 'stalnom' - ni u ludilu!
-
Gospoda Ministarka
#144 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
To inace fercera u braku u kojem nema ljubavi vec interes.
-
staza
#145 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
spreca wrote:aaaa namah ga ufatilinije intiligentan
Harry Potter: Draco dormiens nunquam titillandus.
Ne golicaj zmaja dok spava.
- statix
#146 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Ja kad se ozenim ne pada mi na pamet da varam, osim u samoodbrani... 
- Loulou
#147 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Misliš ono, napadne te ona da je varaš?statix wrote:Ja kad se ozenim ne pada mi na pamet da varam, osim u samoodbrani...
- statix
#148 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Vas brak ne smije da bude cilj, nego samo nacin za ostvarenje zajednickih ciljeva(interesa)...Gospoda Ministarka wrote:To inace fercera u braku u kojem nema ljubavi vec interes.
- statix
#149 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
To je vec vadiona...Loulou wrote:Misliš ono, napadne te ona da je varaš?statix wrote:Ja kad se ozenim ne pada mi na pamet da varam, osim u samoodbrani...![]()
- Loulou
#150 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Sve je to samoobranastatix wrote:To je vec vadiona...Loulou wrote:Misliš ono, napadne te ona da je varaš?statix wrote:Ja kad se ozenim ne pada mi na pamet da varam, osim u samoodbrani...![]()