Oženio se Haris Silajdžić
-
dezurni_ucenik
#126 Re: Oženio se Haris Silajdžić
.
Last edited by dezurni_ucenik on 21/03/2016 23:37, edited 1 time in total.
- JanuaryJones
#127 Re: Oženio se Haris Silajdžić
Otprilike moja wtf
reakcija na vijest:

- shake69
#128 Re: Oženio se Haris Silajdžić
dezurni_ucenik wrote:Ridjobrki wrote:Ma "klinka" je bilo u navodnicima, u smislu razlike u godinama. To je isto kao da ja koji sad imam 36 godina nekad pod stare dane oženim nekoga ko sad ide u treći osnovne.dezurni_ucenik wrote:Otkad to klinke imaju 45 godina
Nisam vidio navodnike.![]()
Sjecate se?
- O'zone
- Globalni moderator
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#130 Re: Oženio se Haris Silajdžić
O'zone wrote:
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#131 Re: Oženio se Haris Silajdžić
kažu da je narkomanka 
- Alfons Kauders
#132 Re: Oženio se Haris Silajdžić
tipiĆno desniĆarsko-sarajevsko licevjerje...
ono kad fol konzervativac ozeni duplo mladju od sebe, koja usput popi boga oca (riŠpekt za ovo!)...
a vi obicne hanume se pokrijte i cuvajte za brak...
ah da
cestitke mladencima... Hare jebi je ko sto je tebe jebala SDA!
a vi obicne hanume se pokrijte i cuvajte za brak...
ah da
- Connaisseur Karlin
#133 Re: Oženio se Haris Silajdžić
Nauka dokazala stari ljudi imaju seks i u 80tim godinama,a nauci vjerujem,pa iz tog razloga vjerujem i Selmi.Ali bih pitala Selmu,kao i svaku zenu koja se uda za 25 godina muskarca,kako je zadovoljna fizickom privlacnosti starijeg partnera,Tako nesto mi je nepoznato.Razumijem seks medju 80godisnjcima ,ali ako su oba partnera istih godina.¤ jelena ¤ wrote:Eto...Connaisseur Karlin wrote:Djedica je 1992 godine izgledao ovako sa 47¤ jelena ¤ wrote:Politika pljuc....
al Hare je garant bio dobar frajer....
u njenim godinama.![]()
http://c7.alamy.com/comp/BHY6KJ/haris-s ... BHY6KJ.jpg
A imamo jedan obratan primjer Dzrodza Klunija i Amal 20 i nesto gidina razlikeAmal je mogla naci nesto bolje
![]()
Moram prinzati,ne razumijem zasto se zene udaju za djedice!![]()
Hare još u prošlom vijeku bio FILF - i ostao, ako je vjerovat Selmi.
- dust in the wind
#134 Re: Oženio se Haris Silajdžić
psi laju karavane prolaze, a forumaši se svemu i svačemu iščuđavaju na hejbet stranica. hhehe. šta nas bolan briga za njihov brak, za aktivnosti u braku...
-
KIseljak12
#135 Re: Oženio se Haris Silajdžić
Blizu si, bivsa Safina partnerica u kriminalu i inace je jedna od bivsih Haretovih, a tu je i English connection, u toku si.SerijeSync wrote:ova je duboka, safina žena je bivša harisova ili se varam a ima i sanele đenkins u taludustaban wrote:Nisi daleko, ovo Silajdzic ne bi napravio da nije dobio saglasnost Orucevica. Kao sto je i sve drugo uradio kako mu je ovaj nalozio.calculator wrote:Očito je da su Silajdžić i Muhedinovićka za svoje vjenčanje trebali pitati ovaj forum
-
KIseljak12
#137 Re: Oženio se Haris Silajdžić
Alfons Kauders wrote:tipiĆno desniĆarsko-sarajevsko licevjerje...ono kad fol konzervativac ozeni duplo mladju od sebe, koja usput popi boga oca (riŠpekt za ovo!)...
![]()
a vi obicne hanume se pokrijte i cuvajte za brak...![]()
ah da
- Matzan
#139 Re: Oženio se Haris Silajdžić
Connaisseur Karlin wrote:
Nauka dokazala stari ljudi imaju seks i u 80tim godinama,a nauci vjerujem,pa iz tog razloga vjerujem i Selmi.Ali bih pitala Selmu,kao i svaku zenu koja se uda za 25 godina muskarca,kako je zadovoljna fizickom privlacnosti starijeg partnera,Tako nesto mi je nepoznato.Razumijem seks medju 80godisnjcima ,ali ako su oba partnera istih godina.
Što se ti sekiraš za njihov sex?!
Jesi li to ljubomorna?
A, Selma će ti odgovoriti, samo pošalji pitanje na e-mail.
- ¤ jelena ¤
#140 Re: Oženio se Haris Silajdžić
A otkud ideja da se žena sekira i da je ljubomorna, ako postavlja razumna pitanja?Matzan wrote:Connaisseur Karlin wrote:
Nauka dokazala stari ljudi imaju seks i u 80tim godinama,a nauci vjerujem,pa iz tog razloga vjerujem i Selmi.Ali bih pitala Selmu,kao i svaku zenu koja se uda za 25 godina muskarca,kako je zadovoljna fizickom privlacnosti starijeg partnera,Tako nesto mi je nepoznato.Razumijem seks medju 80godisnjcima ,ali ako su oba partnera istih godina.
Jesi li to ljubomorna?
I to ih postavlja uopšteno, a ne samo vezano za ovog muškarca.
@Connaisseur Karlin
Sve to stoji, naravno, ja se zezam na račun Silajdžićeve reputacije među ženama, jer nisam jednom čula da ga smatraju ''facom'' i nekad i sad, a sve to od žena koje nemaju nikakvih pretenzija prema njemu kao osobi ili prema njegovom statusu u društvu i parama. To je čisto biološki...iliti stvar prirode, jel.
I zanimljiv mi je taj fenomen da privlačnost i ljepota nisu baš tako prolazne, kao što kaže floskula.
A odgovor na tvoje pitanje stvarno ne znam. Kažu da to ima neke veze sa figurom oca, ali ja baš nešto ne bih da nagađam
- Connaisseur Karlin
#141 Re: Oženio se Haris Silajdžić
Ne sekiram ,vec me fascinira pomisao na seks sa djedom.Tako Pakistanci u aranziranim brakovima ozene djevojke 25 godina mladje od njih.Matzan wrote:Connaisseur Karlin wrote:
Jesi li to ljubomorna?
Zasto bih bila ljubmonorna? Napisi mi moguce razloge.
- Connaisseur Karlin
#142 Re: Oženio se Haris Silajdžić
hvala jelena¤ jelena ¤ wrote:A otkud ideja da se žena sekira i da je ljubomorna, ako postavlja razumna pitanja?Matzan wrote:
Jesi li to ljubomorna?
I to ih postavlja uopšteno, a ne samo vezano za ovog muškarca.
@Connaisseur Karlin
Sve to stoji, naravno, ja se zezam na račun Silajdžićeve reputacije među ženama, jer nisam jednom čula da ga smatraju ''facom'' i nekad i sad, a sve to od žena koje nemaju nikakvih pretenzija prema njemu kao osobi ili prema njegovom statusu u društvu i parama. To je čisto biološki...iliti stvar prirode, jel.![]()
I zanimljiv mi je taj fenomen da privlačnost i ljepota nisu baš tako prolazne, kao što kaže floskula.
A odgovor na tvoje pitanje stvarno ne znam. Kažu da to ima neke veze sa figurom oca, ali ja baš nešto ne bih da nagađama i mislim da mogu živjeti bez tog saznanja i tako tih detalja koji ga prate .
Zena Dzordza Klunija, Amal, je mladja isto 20 i vse godina,a ljepsa,pametnija od njega, zena koja ima izuzetni karijeru u medjunarodnom pravu, a udala se za covjeka za kojeg sumanjam da moze imati postenu konverzaciju.
- dustaban
#143 Re: Oženio se Haris Silajdžić
Boze mili koji ste vi primitivci, sva vam se prica svodi na sex.
A ovo je jedna veoma produhovljena i profinjena veza. Hare ce njoj citati svoje pjesme a ona ce mu davati muzicku pozadinu bek vokalom i gudeci violinom... u dugim zimskim nocima, dok napolju padaju aprilski paketi...

A ovo je jedna veoma produhovljena i profinjena veza. Hare ce njoj citati svoje pjesme a ona ce mu davati muzicku pozadinu bek vokalom i gudeci violinom... u dugim zimskim nocima, dok napolju padaju aprilski paketi...
- Connaisseur Karlin
#144 Re: Oženio se Haris Silajdžić
Zasto je seks obiljezen kao primitvna tema? Postoji niz faktora koji su rezultat ovakvih veza.dustaban wrote:Boze mili koji ste vi primitivci, sva vam se prica svodi na sex.
Mozda tebi ne smeta ideja da budes u braku sa bakom od 70 i kusur godina.
-
NeenaSa
#145 Re: Oženio se Haris Silajdžić
Koliko god je smjeshno, toliko je i tuzhno, zabijao je on nama svim'.O'zone wrote:
Pa ... vidit' dokle dogurasmo.
Da prostite
- ¤ jelena ¤
#146 Re: Oženio se Haris Silajdžić
Connaisseur Karlin wrote:
hvala jelenaali mene ovo podsjeca na figuru djede
![]()
Ne znam, ja imam drugaricu koja je udata za muškarca koji je stariji od nje 20 godina. Neobično jeste, ali nije ovako ekstremno kao u slučaju ovo dvoje. On je OK lik, fakultetski obrazovan, pametan, ona takođe, i znam da joj se on baš sviđao kao pojava, i fizički i psihički, prije nego što su počeli da se zabavljaju i ta razlika u njihovim godinama, tad, kad su se oni vjenčali, nije bila toliko izražena. Ona 25, on zdrav, prav
Uglavnom....sve je stvar izbora, kontala ja to ili ne... nemam ništa protiv.
- Veljko_Lukic
#147 Re: Oženio se Haris Silajdžić
Obori je Hare ko aprilski paket!
- ljevoruki
#148 Re: Oženio se Haris Silajdžić
Jebac bio jebac ost'o.
U inat dusmanima.
U inat dusmanima.
- Connaisseur Karlin
#150 Re: Oženio se Haris Silajdžić
jelena hvala¤ jelena ¤ wrote:Connaisseur Karlin wrote:
hvala jelenaali mene ovo podsjeca na figuru djede
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne znam, ja imam drugaricu koja je udata za muškarca koji je stariji od nje 20 godina. Neobično jeste, ali nije ovako ekstremno kao u slučaju ovo dvoje. On je OK lik, fakultetski obrazovan, pametan, ona takođe, i znam da joj se on baš sviđao kao pojava, i fizički i psihički, prije nego što su počeli da se zabavljaju i ta razlika u njihovim godinama, tad, kad su se oni vjenčali, nije bila toliko izražena. Ona 25, on zdrav, pravsa svojih 45 i sve je ferceralo kako treba. Imaju i klinca koji je presladak i prepametan...e, sad... kako će biti kasnije, za koju deceniju... ne znam.
![]()
Uglavnom....sve je stvar izbora, kontala ja to ili ne... nemam ništa protiv.