Ozbiljno razmišljam o povratku u reprezentaciju

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
helo

#1 Ozbiljno razmišljam o povratku u reprezentaciju

Post by helo »

Sergej Barbarez dobro ''nosi'' svoje godine; sa 37 igra kao da mu je barem deset manje. Legendarni golgeter, bivši kapiten reprezentacije BiH predvodi svoj Bayer iz Leverkusena u borbi za plasman u Ligu prvaka.

Ipak, Sergej nije potpuno zadovoljan, a razlog je - nogometna reprezentacija BiH. U velikim je nedoumicama ''Sergej nacionale'': odabrati povratak u državni tim ili ne, pitanje je sad. Ekskluzivno za TV Hayat, za emisiju "Vikend jutro", Barbarez je govorio o sebi, Bayeru, o sastanku sa selektorom Mehom Kodrom i njegovim prvim saradnikom Elvirom Bolićem, o možebitnom povratku pod zastavu BiH.

''Dirnuli su me, zaista jesu... Kodro i Bolić su došli da mole jednog 37-godišnjaka da se vrati u reprezentaciju. Sada ozbiljno razmišljam da li da se vratim ili ne. Zaigrali su na opasnu kartu, a to je patriotizam. A, kod mene je to najosjetljivije, onaj ko hoće da me dobije, neka zaigra na patriotizam i to je to'' kazao je, između ostalog, Barbarez u razgovoru sa "Vikend jutro" koji će biti emitovan u subotu.

http://hayat.ba/content/view/1889/192/

Image

Image

Image
Last edited by helo on 29/02/2008 13:07, edited 1 time in total.
-danTe-

Post by -danTe- »

daj Boze,bilo bi odlicno,jer je on bio pravi vodja reprezentacije
elSaik

Post by elSaik »

Zar neki dan ne reče taj isti Sergej Barbarez da nema šanse da se vrati kao igrač u reprezentaciju!?
Mahalac

Post by Mahalac »

E moj Sergej da ti 79 drazi si mi nego svi ostali potreban si nam pa i ko sjedi starac. Jednom se radja takva ljudina.
helo

Post by helo »

elSaik wrote:Zar neki dan ne reče taj isti Sergej Barbarez da nema šanse da se vrati kao igrač u reprezentaciju!?
Pitali ga novinari on rece tako nešto, (a možda je i to djelo novinara) evo Hayat javlja da su razgovarali sa njim i da je potvrdio da se dvoumi oko povratka... I sam kaže da ga Kodro i Bola mole da se vrati...
ProS

Post by ProS »

staro ba,potrebne su nam promjene,osim ako ce vise vremena provoditi na klupi i s ekipom :-)
grep

Post by grep »

ProS wrote:staro ba,potrebne su nam promjene,osim ako ce vise vremena provoditi na klupi i s ekipom :-)
Izvini nismo te prepoznali.

Ti-to s visine nesto, a do juce system bio u fazi raspada.
Vladavicu i slicnim treba dat do znanja da (njega sam uzeo za primjer jer ima dobre predispozicije uz mnogo truda) sama pomisao o igranju u istom timu kao velichina Serginho, treba da znaci duplo zalaganje u toj utakmici.

To ti je isto kao ono kad je Riberi imao Zizua u reprezentaciji Francuske, pa mu ovaj znacio nesto kao Kompas :D . ;-)
Mobile_Disco

Post by Mobile_Disco »

ProS wrote:staro ba,potrebne su nam promjene,osim ako ce vise vremena provoditi na klupi i s ekipom :-)
Staro.. koje u Kup Uefa uvali 2 gola :roll: Pravo staro.. da nam je 11 ovakvih "staraca" gdje bi nam bio kraj.. Predobar Covjek,Fudbaler,Patriota!!!

Sergej Barbarez!!!
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

Nema potrebe za otvaranjem dvije ili vise tema koje obradjuju istu materiju. Besmisleno se razvodnjava diskusija. :roll:
Druga tema o S. Barbarezu je bila naslovljena "o njegovoj starosti". :roll:
Teme su objedinjene i sada imamo, .... Sergej Barbarez, ....
Locked