Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
smrdi mi iz usta i znoje mi se noge
oci su mi pivske boce, sacuvaj me boze
jesam li "normalan"
PS. tema je glupa do jaja
pun mi je klinac isfrustriranih dijasporasha koji ciste fekalije domicilnih po bjelosvjetskim halama a ovamo nama fol pridike drze
DonDavudes wrote:smrdi mi iz usta i znoje mi se noge
jesam li "normalan"
pun mi je klinac isfrustriranih dijasporasha koji ciste fekalije domicilnih po bjelosvjetskim halama a ovamo nama fol pridike drze
Kao prvo, niko ne drzi pridike. Procitaj to malo bolje.
Kao drugo, ako ti je "pun klinac" ovakvih tema, ti je slobodno zaobidji.
postavljaču teme, pretpostavljam da se još uvijek vežeš za onu podjelu na raju i papke. Ovih prvih još uvijek ima ali su ubijeni u pojam od strane ovih potonjih. Naime, ovi potonji su se prije bar furali na ove prve, a sad svaki dan čekam da stvar postane potpuno obrnuta.
spominjao si tramvaj, pa da ti dam jedan konkretan primjer:
oduvijek su nam tramvaji bili prljavi i zapušteni. s tim što su prije smrdili na pivo ili neku drugu zaostavštinu sinoćnjeg derneka. a sad smrde na luk i zaostavštine ko zna kakvih doručaka
zili wrote:postavljaču teme, pretpostavljam da se još uvijek vežeš za onu podjelu na raju i papke. Ovih prvih još uvijek ima ali su ubijeni u pojam od strane ovih potonjih. Naime, ovi potonji su se prije bar furali na ove prve, a sad svaki dan čekam da stvar postane potpuno obrnuta.
Svaka cast, odlicno si ovo opisao. To i mene jos uvijek sokira...
1 000 000 puta su mi draži lokalna kafana, turbo folk, cypress hill i ostale zajebancije koje su ludnica uz PIVO ILI VOTKU
NEGO PRESERAVANJE U CENTRALU I PRIČA O TOME KAKO JE COOL NOSITI NAOČALE OD 500 MARAKA , metroseksualna i artistički feminizirana ekipa bobera, djevojke kao "PRIJATELJICE", (mogu biti kolegice na poslu ali prijateljice NE, može ustvari al ako ga dobro glomne), snobovi..........
sirah wrote:1 000 000 puta su mi draži lokalna kafana, turbo folk, cypress hill i ostale zajebancije koje su ludnica uz PIVO ILI VOTKU
NEGO PRESERAVANJE U CENTRALU I PRIČA O TOME KAKO JE COOL NOSITI NAOČALE OD 500 MARAKA , metroseksualna i artistički feminizirana ekipa bobera, djevojke kao "PRIJATELJICE", (mogu biti kolegice na poslu ali prijateljice NE, može ustvari al ako ga dobro glomne), snobovi..........
Niko nije rekao da su bobanje i cvike od 500 KM ta "normala"...
eto ja skoro poslije massimovog koncerta( ono gro ljudi urbane njuske)
etc... zaglavio u nakoj birtijesini da ne kazem mehani u vogosci
(drzi haver sandzaklija pod zakup) sta sam ja???
dajdzarile wrote:eto ja skoro poslije massimovog koncerta( ono gro ljudi urbane njuske)
etc... zaglavio u nakoj birtijesini da ne kazem mehani u vogosci
(drzi haver sandzaklija pod zakup) sta sam ja???
kao prvo i prvo u BiH pa i šire (ne samo u Sarajevu) nema normalnog covjeka, sve je to puklu . A drugo ako se smatras Sarasjkom ili kako rece normalnom onda drži to za sebe (budi sretna sa tim) jer to se tako u Sarajevu drži jer odkle si i odakle dolaziš neopisuje tvoju licnost tako mozemo sa 100% sigurnoscu reci da i jedan doslju ili diaspora, kako god, moze da bude veci covjek od svih sarajlija zajedno (bez uvrede)! I nekada se raja nije dijelila na dosljake, diasporce ili tako nesto nego na papke i raju a raja je izumrla na ovom podrucju!
sirah wrote:1 000 000 puta su mi draži lokalna kafana, turbo folk, cypress hill i ostale zajebancije koje su ludnica uz PIVO ILI VOTKU
DonDavudes wrote:smrdi mi iz usta i znoje mi se noge
jesam li "normalan"
Ne cistimo mi bas svi fekalije,ima nas koji cistimo i tvornicke hale.
na koncertu skroza ispred narodnog pozorista vidjeh kravu i jos par forumasa...i par ljudi koje sam odprije vidjo po axesu, centru studentske incijative itd...
po nekom mojem nahodjenju bilo je oko pet hiljada ljudi... i doda li se tome jos pet hiljada koji eto nisu dosli na koncert iz nekog drugog razloga- ne vole grupu, zauzeti bili itd..to je deset hiljada, po nekim ebiga mjerilima normalnih ljudi... a sarajevo ima 300 hiljada stanovnika...
ciljana skupina oko sto hiljada