Ovo neprijateljstvo medju nama... Dokle bre ?
- Fair Life
#1 Ovo neprijateljstvo medju nama... Dokle bre ?
Usla dva putnika (Hrvat i Bosnjak) u avion koji leti do New Yorka.
Hrvat uze mjesto do prozora, a Bosnjak u sredini. Taman prije polijetanja na sjediste do prolaza pored njih sjedne Srbin.
Samo sto je izuo cipele i malo se raskomotio, kad ce Hrvat pored prozora: - "Mislim da cu ustati da si donesem jednu coca - colu".
Na to ce Srbin: - "Nema problema - ja cu ti je doneti da se ne izvlacis odatle."
Cim je otisao Hrvat uzme jednu njegovu cipelu i pljune u nju. Kad se Srbin vratio sa koka - kolom Bosnjak ce: - "I ja bih rado jednu coca - colu" i dok Srbin ode da i njemu donese Bosnjak mu pljune u drugu cipelu.
Srbin se vrati sa koka - kolom i tako su sva trojica uzivali caskajuci u letu do Njujorka.
Dok je avion slijetao u New York, Srbin obu cipele, shvati sta su ovi uradili i na to ce bijesan sa razlogom:
- "Pa dokle ce ovo bre da se nastavlja? Ovo neprijateljstvo medju nama... ova mrznja... ovo pljuvanje u cipele i pisanje u koka-kolu?"
Hrvat uze mjesto do prozora, a Bosnjak u sredini. Taman prije polijetanja na sjediste do prolaza pored njih sjedne Srbin.
Samo sto je izuo cipele i malo se raskomotio, kad ce Hrvat pored prozora: - "Mislim da cu ustati da si donesem jednu coca - colu".
Na to ce Srbin: - "Nema problema - ja cu ti je doneti da se ne izvlacis odatle."
Cim je otisao Hrvat uzme jednu njegovu cipelu i pljune u nju. Kad se Srbin vratio sa koka - kolom Bosnjak ce: - "I ja bih rado jednu coca - colu" i dok Srbin ode da i njemu donese Bosnjak mu pljune u drugu cipelu.
Srbin se vrati sa koka - kolom i tako su sva trojica uzivali caskajuci u letu do Njujorka.
Dok je avion slijetao u New York, Srbin obu cipele, shvati sta su ovi uradili i na to ce bijesan sa razlogom:
- "Pa dokle ce ovo bre da se nastavlja? Ovo neprijateljstvo medju nama... ova mrznja... ovo pljuvanje u cipele i pisanje u koka-kolu?"
-
bulevarmostar
#12 Re: Ovo neprijateljstvo medju nama... Dokle bre ?
Tema stara skoro 5 godina ali mislim da ovaj vic dosta dobro oslikava stanje u nasem drustvu.
-
Sounder
#13 Re: Ovo neprijateljstvo medju nama... Dokle bre ?
Hrvat i Musliman zajebali Srbina, Srbin zajebao Hrvata i Muslimana, ali kako su Hrvat i Musliman zajebali jedan drugog? Ispada da se Hrvat i Musliman vole i samo im smeta Srbin i njih dvojica smetaju Srbinu.
- chuchumbamayumbe
#14 Re: Ovo neprijateljstvo medju nama... Dokle bre ?
Neloš, neloš, čak šta više...Fair Life wrote:Usla dva putnika (Hrvat i Bosnjak) u avion koji leti do New Yorka.
- Sezam
-
bulevarmostar
#16 Re: Ovo neprijateljstvo medju nama... Dokle bre ?
Pa nismo djaba zajedno u kakvoj-takvoj FederacijiSounder wrote:Hrvat i Musliman zajebali Srbina, Srbin zajebao Hrvata i Muslimana, ali kako su Hrvat i Musliman zajebali jedan drugog? Ispada da se Hrvat i Musliman vole i samo im smeta Srbin i njih dvojica smetaju Srbinu.
-
patrius
#17 Re: Ovo neprijateljstvo medju nama... Dokle bre ?
Odakle su to oni putovali za "Big Apple"
Ako su iz Bosne onda mora da u ustima imaju nesto mnogo zajebanije nego varani
Bog te vid'o;sta to oni pljuju
Zivu 
-
iggi_man
#18 Re: Ovo neprijateljstvo medju nama... Dokle bre ?
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
dobar, dobar
dobar, dobar
-
misaH
#19 Re: Ovo neprijateljstvo medju nama... Dokle bre ?
cekaj, cekaj...
zasto je bas srbin pisao u coca-colu? zasto nije neko drugi od njih trojice haaaaaaaaa?
zasto je bas srbin pisao u coca-colu? zasto nije neko drugi od njih trojice haaaaaaaaa?
- jasko_ba
#20 Re: Ovo neprijateljstvo medju nama... Dokle bre ?
a gdje je ovdje ivo miro jovic da kaze kako je ugrozen
@fair
@fair
- cute poison
- Van Halen
#22 Re: Ovo neprijateljstvo medju nama... Dokle bre ?
Ja sam čuo davno ovaj vic, ali u malo ispreturanoj verziji, zavisi ko priča.
-
buna
#23 Re: Ovo neprijateljstvo medju nama... Dokle bre ?
Ma, koje, bre neprijateljstvo
Samo da nam hoće dodati među ove smajliće malo vise onih romantičnih, malo cvijeća, pa ono srce što kuca, pa oni poljupci raznorazni, vidjeli biste vi koja bi ljubav cvjetala na forumu. Ja bih odmah prvi dan svakom po ružu, u znak mira.
Samo da nam hoće dodati među ove smajliće malo vise onih romantičnih, malo cvijeća, pa ono srce što kuca, pa oni poljupci raznorazni, vidjeli biste vi koja bi ljubav cvjetala na forumu. Ja bih odmah prvi dan svakom po ružu, u znak mira.