Ti navijači odnosno budaletine već su postali predmet sprdnje na puno foruma, napali djecu pa onda njihove roditelje noževima. Hrabro vrlo hrabro.umorni wrote:Trenutno se nalaze sa igracima Lazia ispred svlacionice sa Lotitom i par momaka od IRR-a... Trans nisu mogli odraditi na tribini jer postoje ostre zabrane od policije i samo rijetki mogu nesto vece unijeti...
Imate clanke na sportskim novostima u Italiji...
Pozdrav svim navijacima Zelje koji su juce pruzili fight u Zepcu...
Samo je nebo PLAVO granica... IRR 387
Ovo morate vidjeti
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
strelčevina
#26 Re: we
-
Majstorinho
Ne mogu da vjerujem da neko moze bit navijac fasistickog kluba.
- pirmin
To je klasicni primjer indijanaca,po meni nemaju sta traziti na jugu Grbe.Jaguar84 wrote:Momci na jugu koji nose salove lacia i nazivaju se irriducibilima su istinski navjaci zelje,koji idu na sve utakmice,koji gledaju treninge i koji vole ŽELJU!Zato nemas pravo da ih osudjujes.Niti su fasisti,niti su rasisti,,,,,,
SUPPORT YOUR LOCAL CLUB!
Jebali ih i Lacio,Roma i Livorno u paketu.
-
prleitihi
ne spominješ rossonere..konačno i ti doš'o tobe..pirmin wrote:To je klasicni primjer indijanaca,po meni nemaju sta traziti na jugu Grbe.Jaguar84 wrote:Momci na jugu koji nose salove lacia i nazivaju se irriducibilima su istinski navjaci zelje,koji idu na sve utakmice,koji gledaju treninge i koji vole ŽELJU!Zato nemas pravo da ih osudjujes.Niti su fasisti,niti su rasisti,,,,,,![]()
SUPPORT YOUR LOCAL CLUB!
Jebali ih i Lacio,Roma i Livorno u paketu.
- Patron of Formello
- SaraLe
Evo objasnjenje, u vezi tog momka iz Zenice, ovo sam nasla na jednom forumu
gledao sam na ze sportu neki dan, alija se momak zove, amputirali su mu nogu, imao je tumor na koljenu. nekako se to proculo tamo, valjda posto je clan laziofever-a, ljudi su ga zvali i na lijecenje, ali nije mogao ici, bio preslab zbog kemoterapije, tri puta su ga zvali, odbijao je iz raznih razloga, i cetvrti put su ga zvali na tekmu sa livornom, i kako je rekao bolje se osjeca te nije mogao vise da ih odbije. put mu je bio placen, viza sredjena za jedan dan (!)
trebao je upoznati igrace kao i vodje irr-a, pa ne znam jel to bilo.
mladji je momak, mozda 25-6 godina.
gledao sam na ze sportu neki dan, alija se momak zove, amputirali su mu nogu, imao je tumor na koljenu. nekako se to proculo tamo, valjda posto je clan laziofever-a, ljudi su ga zvali i na lijecenje, ali nije mogao ici, bio preslab zbog kemoterapije, tri puta su ga zvali, odbijao je iz raznih razloga, i cetvrti put su ga zvali na tekmu sa livornom, i kako je rekao bolje se osjeca te nije mogao vise da ih odbije. put mu je bio placen, viza sredjena za jedan dan (!)
trebao je upoznati igrace kao i vodje irr-a, pa ne znam jel to bilo.
mladji je momak, mozda 25-6 godina.