Ovo morate vidijeti...
-
Den
-
Den
Pa znaci sada ovo uopse se netreba govoriti ili su vojnici prisiljeni da kazu Bosnu i Hercegovinu?Jastreb35 wrote:Ovo je regulisano i vise ne nece ponoviti. Danasnji stepen spremnosti OSBiH ne stvara dileme o pitanju teritorijalnog integriteta BiH.
- muha_sa
Nema više regruta a ni zakletve---znamo mi i bez toga šta oni(šumnjaci) misle i kome se zaklinju.Den wrote:Pa znaci sada ovo uopse se netreba govoriti ili su vojnici prisiljeni da kazu Bosnu i Hercegovinu?Jastreb35 wrote:Ovo je regulisano i vise ne nece ponoviti. Danasnji stepen spremnosti OSBiH ne stvara dileme o pitanju teritorijalnog integriteta BiH.
-
Elvir07
Den wrote:Pa znaci sada ovo uopse se netreba govoriti ili su vojnici prisiljeni da kazu Bosnu i Hercegovinu?Jastreb35 wrote:Ovo je regulisano i vise ne nece ponoviti. Danasnji stepen spremnosti OSBiH ne stvara dileme o pitanju teritorijalnog integriteta BiH.
Pa jes to ozbiljno razocaran sto oni to Bosnu i Hercegovinu neizgovaraju tako rado i sa patriotizmom kao sto bi ti ocekivao???Heee,pa gdje ti zivis...Jedino neobicno je sto su smjeli tako javno a i bilo je zato dosta frke i mnogi su izgubili mjesta.Tako da je prosla stvar,a da oni tako isad misle u to niko nesumlja...To je nasa BiH...
- ahmed&nedzad
Iako u zadnje vrijeme često slušam priče o tome kako bi mogao izbiti novi rat, iskreno se nadam da neće. Ali ono što me u tom slučaju zabrinjava, upravo je to što Bosnu razoružavaju, a Hrvatska i Srbija su dobro naoružane. Iako se sigurno ne bi smjeli umiješati, u slučaju sukoba, vjerovatno bi slali oružje 'svojima'.hik-meta wrote:jadna je ta vojska, odnosno os, ili kako je vec zovu. razoruzavanje i uspavljivanje bosnjaka, dok ne pocne novo klanje, a srbija i hrvatska pune oruzja.
-
Den
Pa nezivim ,slucajno sam ovo vidio....karanana wrote:den, zar je moguce da si ovu zakletvu tek vidio nedavno? onda ne zivis ovdje.
i jeste bilo pa proslo, nema regruta...iako mislim ni da profesionalni vojnici ne misle drugacije bar to ne smiju reci ko ova izmanipulisana djeca.
-
RizinoPolje
a ministar vojske je Bosnjak pa se ne brini nista!!!Iako u zadnje vrijeme često slušam priče o tome kako bi mogao izbiti novi rat, iskreno se nadam da neće. Ali ono što me u tom slučaju zabrinjava, upravo je to što Bosnu razoružavaju, a Hrvatska i Srbija su dobro naoružane. Iako se sigurno ne bi smjeli umiješati, u slučaju sukoba, vjerovatno bi slali oružje 'svojima'.
- ahmed&nedzad
?? Ne kontam. Šta bi ti ovo trebalo značiti?!RizinoPolje wrote:a ministar vojske je Bosnjak pa se ne brini nista!!!Iako u zadnje vrijeme često slušam priče o tome kako bi mogao izbiti novi rat, iskreno se nadam da neće. Ali ono što me u tom slučaju zabrinjava, upravo je to što Bosnu razoružavaju, a Hrvatska i Srbija su dobro naoružane. Iako se sigurno ne bi smjeli umiješati, u slučaju sukoba, vjerovatno bi slali oružje 'svojima'.