Ovo je vrijeme paklenih vozača
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
MAN-lion's coach
#26 Re: Ovo je vrijeme paklenih vozača
...
Last edited by MAN-lion's coach on 18/01/2017 22:58, edited 1 time in total.
-
L u c i f e r
#27 Re: Ovo je vrijeme paklenih vozača
Saobracajne udese vecinom prouzrokuju vozaci koji voze po propisu jer su nesigurni .
-
nightvision
#28 Re: Ovo je vrijeme paklenih vozača
ovo je u rangu sto citam na klixu na temu kasnjenja penzije, nakon sto je neko konstatovao da komsiji penzija kasni lik mrtav hladan kaze..

-
L u c i f e r
#29 Re: Ovo je vrijeme paklenih vozača
nightvision wrote:ovo je u rangu sto citam na klixu na temu kasnjenja penzije, nakon sto je neko konstatovao da komsiji penzija kasni lik mrtav hladan kaze..

- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#30 Re: Ovo je vrijeme paklenih vozača
ovo samo neki japiji inzenjeri ili takvi bezosjecajni ljudi reci
jel ono australija ima mirovine radio ne radio?
jel ono australija ima mirovine radio ne radio?
- Better Man
#31 Re: Ovo je vrijeme paklenih vozača
Danas na autoputu jedna neobična scena. Ferrari crno - plavi švicarskih tablica. Vozač je pravi gospodin. Lik ima bjesno i močno auto s kojim može šta hoće, ali on vozi pravo kulerski 130-140 km maksimalno. Gledam i razmišljam kako neko s ovakvim autom vozi kao pravi gospodin, dok naši izdrdane grobove voze do krajnjih granica. Npr. lik vozi Golfa 2 150 i više km na sat.
-
El Mumin
#32 Re: RE: Re: Ovo je vrijeme paklenih vozača
Zato što to nije zatucani bosanac, nego kulturan čovjek.Better Man wrote:Danas na autoputu jedna neobična scena. Ferrari crno - plavi švicarskih tablica. Vozač je pravi gospodin. Lik ima bjesno i močno auto s kojim može šta hoće, ali on vozi pravo kulerski 130-140 km maksimalno. Gledam i razmišljam kako neko s ovakvim autom vozi kao pravi gospodin, dok naši izdrdane grobove voze do krajnjih granica. Npr. lik vozi Golfa 2 150 i više km na sat.
Sent from my D5103 using Tapatalk
- stakasa
#33 Re: Ovo je vrijeme paklenih vozača
Cuj to ti je do zivotnog standardaEmirez wrote:Nije to do kulturnog vozenja to ti je do zivotnog standarda ljudi su jednostavno pukli na zivcima vise, zure negdje, agresivni su...itd sve je to na psihickoj bazi.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
-
The BEN10
#34 Re: Ovo je vrijeme paklenih vozača
Malo si ga pretjerao jaro. Sa 10+ vožnjom iznad ograničenja neće te preteći ni pola auta, a kamoli više.El Mumin wrote:Vozim dugo godina i sa sigurnošću vam mogu tvrditi da sam svaki put bio pretečen od 90% auta, iako sam se držao ograničenja za brzinu +10 kilometara tolerancije.
Al da se vozi brzo, to svakako da. Veliki broj baš nesavjesnih pojedinaca...
- p206
#35 Re: Ovo je vrijeme paklenih vozača
Šta ste se prepali , evo ovaj došao do mora za 10 minuta, i to po propisima.
- Sodom1
#36 Re: Ovo je vrijeme paklenih vozača
Eh sad ,nemoj tako , na forumu je pravilo da dijaspora dodje i propuhuje auta kroz BiH.Better Man wrote:Danas na autoputu jedna neobična scena. Ferrari crno - plavi švicarskih tablica. Vozač je pravi gospodin. Lik ima bjesno i močno auto s kojim može šta hoće, ali on vozi pravo kulerski 130-140 km maksimalno. Gledam i razmišljam kako neko s ovakvim autom vozi kao pravi gospodin, dok naši izdrdane grobove voze do krajnjih granica. Npr. lik vozi Golfa 2 150 i više km na sat.
Sad ti tako nesto izvalis
- supercali
#37 Re: Ovo je vrijeme paklenih vozača
Pa ovaj nije dijasporac sigurno nego neki stranac
-
lorente
#38 Re: Ovo je vrijeme paklenih vozača
reci da se salis??Emirez wrote:A mogu ti reci iz svog izkustva svaki dan sam skoro 24h na putu po bosni.
Saobracajne udese vecinom prouzrokuju vozaci koji voze po propisu jer su nesigurni .
Meni je bolje i sigurnije cak vozit iza vozaca koji nepusteje pravila vec iza onog koji ih postuje .
-
lorente
#39 Re: Ovo je vrijeme paklenih vozača
jarane...GLUP SI!Emirez wrote:Kad kazem vozac koji nepostuje pravila nemislim sad na omladinu sto pale gume i hoce da voze 250 a nemamo puteve ni za 150 il na pijanu voznju, mislim na vozace koji ce preticati kamion preko pune linije ako je naravno cist put il ako je ogranicenje 50 vozi 80 naravno ne u gradu i ja sam takav vozac jednostavno se prilagodis takvoj voznji nema u citavoj bih vozaca koji vozi po propisu.
Nekazem ja da vozac koji postuje pravila je kriv, vec vecinom prouzrokuje nezgodu to se neodnosi na sve vozace.
- Truba
#40 Re: Ovo je vrijeme paklenih vozača
neki dan paše lijepe reklame na malti na tramvajskoj prema gradu
i naravno stavili trokutic
svi zaobilaze niko ne trubi i q5 i pasat...
jedino golf dvojka prođe prednjim ali zadnjim razvali trokut
pajdo skače sa stanice i lupa rukom od gepek golfa da stane
ni trepnuo nije
nadrealna situacija
i naravno stavili trokutic
svi zaobilaze niko ne trubi i q5 i pasat...
jedino golf dvojka prođe prednjim ali zadnjim razvali trokut
pajdo skače sa stanice i lupa rukom od gepek golfa da stane
ni trepnuo nije
nadrealna situacija
- Danguba
#41 Re: Ovo je vrijeme paklenih vozača
Prije nekog vremena(mjesec dana) vracam se iz carsije i sustizem nekog Pasata ispred sebe. Vidim nesto sporije vozi ali ima i neko auto ispred njega. Vozim tako za njima i cekam priliku da ih uzmem ali se to oduzilo. Ovaj Pasat kada ima priliku da uzme onog ispred sebe i ne pokusava. Meni malo cudno ali ne lezi vraze, Reno(Clio) ispred njega svera po cesti. Prvo sam mislio da se tip zeza ili prica na telefon ali nije. Za nekih 10-tak km koliko sam isao iza njih on je vise vozio na lijevoj strani i sredinom nego u svojoj traci. Kada se pojavi vozilo iz suprotne strane on se jedva vrati u svoju traku pa su morali usporavati. Ovaj sa Pasatom stade na pumpu da bi mene propustio da ga ja pratim. Strasno za gledati. Jos malo sam vozio iza njega pomolio se Bogu da sacuva one koji dolaze iz suprotnog pravca a i njemu pameti da da.
- bach
#42 Re: Ovo je vrijeme paklenih vozača
Najgluplji post na forumu svih vremena...Emirez wrote:A mogu ti reci iz svog izkustva svaki dan sam skoro 24h na putu po bosni.
Meni je bolje i sigurnije cak vozit iza vozaca koji nepusteje pravila vec iza onog koji ih postuje .
-
El Mumin
#43 Re: RE: Re: Ovo je vrijeme paklenih vozača
Ništa ja nisam pretjerao...The BEN10 wrote:Malo si ga pretjerao jaro. Sa 10+ vožnjom iznad ograničenja neće te preteći ni pola auta, a kamoli više.El Mumin wrote:Vozim dugo godina i sa sigurnošću vam mogu tvrditi da sam svaki put bio pretečen od 90% auta, iako sam se držao ograničenja za brzinu +10 kilometara tolerancije.
Al da se vozi brzo, to svakako da. Veliki broj baš nesavjesnih pojedinaca...
-
El Mumin
#44 Re: RE: Re: Ovo je vrijeme paklenih vozača
Slažem se xDbach wrote:Najgluplji post na forumu svih vremena...Emirez wrote:A mogu ti reci iz svog izkustva svaki dan sam skoro 24h na putu po bosni.
-
tempuser
#45 Re: Ovo je vrijeme paklenih vozača
Dosao je tiho i usao u legendu....!
-
condy
#46 Re: Ovo je vrijeme paklenih vozača
Dosao u Zenicu da učestvuje sa Alfistima na šprintu na 400 metara. Za vikend na GGM-uBetter Man wrote:Danas na autoputu jedna neobična scena. Ferrari crno - plavi švicarskih tablica. Vozač je pravi gospodin. Lik ima bjesno i močno auto s kojim može šta hoće, ali on vozi pravo kulerski 130-140 km maksimalno. Gledam i razmišljam kako neko s ovakvim autom vozi kao pravi gospodin, dok naši izdrdane grobove voze do krajnjih granica. Npr. lik vozi Golfa 2 150 i više km na sat.
Bosanac glavom i petom. Čak je društvu dao da probaju auto.El Mumin wrote: Zato što to nije zatucani bosanac, nego kulturan čovjek.
- Truba
#47 Re: Ovo je vrijeme paklenih vozača
živio je tiho umro je urlajućitempuser wrote:Dosao je tiho i usao u legendu....!
alan ford