Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Licna iskustva nakon mojih putovanja u svim tim zemljama su drugacija i ne samo moja vec mojih prijatelja, prije svega ovo za Norvesku i Francusku me je vise nego nasmijalo, a nekako mi cudno kad se prenose ovakve vijesti, jer propaganda antituristicka je nesto jako podlo.
Sjetih se necega sto se desava i kod nas U BiH, al helem nejse :-(
Navedene informacije su zaista vise nego netacne, jer su u svim navedenem zemljama drugacije atmosfere i nije mi jasno kako se moze plasirati ovakva informacija !??!
A ja ti mogu reci za Francusku da me se nisu nesto dojmili - nece da pricaju engleski a moj francuski nije bio na nivou pa sam dosta vremena izgubila na trazenje informacija na engleskom. Mozda ce biti bolje iduci put kada odem.
PS. Za plaze i kamenje sto spominju ne mogu nista reci - samo za Paris i Strasbourg.
melb26sa wrote:A ja ti mogu reci za Francusku da me se nisu nesto dojmili - nece da pricaju engleski a moj francuski nije bio na nivou pa sam dosta vremena izgubila na trazenje informacija na engleskom. Mozda ce biti bolje iduci put kada odem.
PS. Za plaze i kamenje sto spominju ne mogu nista reci - samo za Paris i Strasbourg.
melb26sa wrote:A ja ti mogu reci za Francusku da me se nisu nesto dojmili - nece da pricaju engleski a moj francuski nije bio na nivou pa sam dosta vremena izgubila na trazenje informacija na engleskom. Mozda ce biti bolje iduci put kada odem.
Jesi li pomislila da mozda neznaju engleski jezik
Plaze su prelijepe, a sto se tice jezika sto bas taj engleski uvijek
Salim se, nisu ni mene odusevili sa engleskim nesto, al moze proci
Ako procitate dva puta ovu informaciju, a onaj ko je pametan (kao ja ) trebat ce mu samo jedanput, odmah ce shvatiti da ovo sto je ovdje napisano nema smisla i da su nasli pet mjesta da im traze mane...
Tako da onaj koji vjeruje ovome, bas je budala kao i onaj sto je napisao a i onaj ko je postavio na sa-x.
Jesi li pomislila da mozda neznaju engleski jezik
i ja sam ljetos u maroku bjesnio sto malo ko zna engleski, dok nisam skontao da sam ja papak, jer vecina marokanaca govori i francuski i arapaski, a ja ne znam ni jedan od tih veselih jezika.