Ovo je vise nego netacno !!!!!

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
sebilj

#1 Ovo je vise nego netacno !!!!!

Post by sebilj »

http://www.sarajevo-x.com/clanak/080130092

Licna iskustva nakon mojih putovanja u svim tim zemljama su drugacija i ne samo moja vec mojih prijatelja, prije svega ovo za Norvesku i Francusku me je vise nego nasmijalo, a nekako mi cudno kad se prenose ovakve vijesti, jer propaganda antituristicka je nesto jako podlo.
Sjetih se necega sto se desava i kod nas U BiH, al helem nejse :-(
Navedene informacije su zaista vise nego netacne, jer su u svim navedenem zemljama drugacije atmosfere i nije mi jasno kako se moze plasirati ovakva informacija !??!

Opet kazem, moje licno iskustvo :-)
melb26sa

Post by melb26sa »

A ja ti mogu reci za Francusku da me se nisu nesto dojmili - nece da pricaju engleski a moj francuski nije bio na nivou pa sam dosta vremena izgubila na trazenje informacija na engleskom. Mozda ce biti bolje iduci put kada odem.
PS. Za plaze i kamenje sto spominju ne mogu nista reci - samo za Paris i Strasbourg.
BELLUNO

Post by BELLUNO »

melb26sa wrote:A ja ti mogu reci za Francusku da me se nisu nesto dojmili - nece da pricaju engleski a moj francuski nije bio na nivou pa sam dosta vremena izgubila na trazenje informacija na engleskom. Mozda ce biti bolje iduci put kada odem.
PS. Za plaze i kamenje sto spominju ne mogu nista reci - samo za Paris i Strasbourg.

Jesi li pomislila da mozda neznaju engleski jezik :?
sebilj

Post by sebilj »

BELLUNO wrote:
melb26sa wrote:A ja ti mogu reci za Francusku da me se nisu nesto dojmili - nece da pricaju engleski a moj francuski nije bio na nivou pa sam dosta vremena izgubila na trazenje informacija na engleskom. Mozda ce biti bolje iduci put kada odem.

Plaze su prelijepe, a sto se tice jezika sto bas taj engleski uvijek :-)
Salim se, nisu ni mene odusevili sa engleskim nesto, al moze proci :-)
+od 13 godina

Post by +od 13 godina »

Ako procitate dva puta ovu informaciju, a onaj ko je pametan (kao ja :D ) trebat ce mu samo jedanput, odmah ce shvatiti da ovo sto je ovdje napisano nema smisla i da su nasli pet mjesta da im traze mane...
Tako da onaj koji vjeruje ovome, bas je budala kao i onaj sto je napisao a i onaj ko je postavio na sa-x.
bice_bice

Post by bice_bice »

PRENIJETO, zar to ne govori sve?
Last edited by bice_bice on 30/01/2008 22:43, edited 1 time in total.
callmethebreeeze

Post by callmethebreeeze »

BELLUNO wrote:

:D

i ja sam ljetos u maroku bjesnio sto malo ko zna engleski, dok nisam skontao da sam ja papak, jer vecina marokanaca govori i francuski i arapaski, a ja ne znam ni jedan od tih veselih jezika. :D
Post Reply