Ovo je III svjetski rat

ragib

Post by ragib »

Sto se tice Palestinaca, koliko znam vecina Islamskih ucenjaka , kao i umjereniji poput Jusufa Al Qardavi smatraju da je dozvoljeno da se brane na ovaj nacin.
grbavica70

Post by grbavica70 »

Eto ti kulture...u nedostatku argumenata i ne preostaje ti nista drugo nego da psujes... :lol:
violentjack

Post by violentjack »

Jebi ga zar vi ne spujete lebac..to ti nije nista neubicajeno

Ah da Srbi vole da psuju krz i spominju parole spava ko zaklan

Ah..postedite me vase kulture
Maverick_

Post by Maverick_ »

Znam ovdje na poslu dvojicu srba,i cestitam im ja Uskrs. Ok sve to ono,kad malo nije proslo,pocese srbi da psuju Boga,Boze me oprosti ko koscijasi, a malo prije toga Uskrs jedan drugom cestitali. Jel to normala kod srba da psujete Boga...? :roll: Il pojacate tempo na svete vam praznike? :lol:
grbavica70

Post by grbavica70 »

Od nekulture i psovanja prelazite na glupiranja...

To dovoljno govori o vama.

A najveci srpski coban za vaseg akademika je intelektualac...

Sto se kulture :D tice, mislim da biste se morali dobro oznojiti u pokusaju da nabrojite bar tri covjeka iz vaseg naroda koji su necim zaduzili covjecanstvo... 8) ,
margareta

Post by margareta »

AKO :SI::::::::MISLIO:::::HAVETINJO ::::::::::::::NA
MUSLIMANE ::::::::::EVO ::::::::TI Č::::::::::OBANE::::::::::
PROČITAJ:::::::::OVO: 1+1-2:::::
ČIJI::::::::::::IZUM:::::::::::::::::::::::SU:::::::::::TI::::::::::::::
:::::::::":::::::::::ZNAKOVI"::::::::::::::::::::::::::NA::::::::KOJIMA
:::::::SU :::::::::ZASNOVANE::::::::::::SVE::::::::MATEMATIČKE:::::::::
::::::::::::FIZIČKE:::::::NUKLEARNE:::::::::I ::::::::::
::::::MANJE::::::::::::::::::::::::::VIŠE::::::::::NAUČNI::::::::::
::::::::::::::::::::SVI ::::::::::::PROCESI::::::::::::NA::::::::::::
::::::::ZEMLJI:::::::::U:::::::::KOSMOSU:::::::::::::::::::

..........................................A:R:A:P:S:K:I....................................................................................................................................................................................................BROJEVI.................................................
.....................SRŽ................................................ŽIVOTA....................
..............................................grbavico................................................
.
JBT

Post by JBT »

"A najveci srpski coban za vaseg akademika je intelektualac... "

-Hrabro receno. Ja ovo zovem javnim forumaskim samoubistvom.
Maverick_

Post by Maverick_ »

Vi se zato ne morate naporisati,imate npr. Slobodana Milosevica,Ratka Mladica,Radovana Karadzica....cjelo covjecanstvo zna za njih,samo ne bas u pozitivnom smislu :roll: Evo bas u Svedskoj gledam neki dan nesto o Srebrenici i logorima. Sutradan me kolega na poslu,svedjanin,pita o tome,zgrozio se covjek na vas Srbe. Rekoh jest jest,takvi su oni,genocidan narod :lol:
I ja se uopste ne glupiram,ispricao sam samo ono sto ustvari jeste bilo. A i nije mi to prvi put od tvojih da to cujem,mislim na psovanje,pogotovu Boga. Dosta sam puta cuo od onih sto za sebe tvrde da su veliki vjernici. Kod nas je to jako rjetko,pogotovu psovanje Boga,al kod vas je to onako usput,sasvim normala :roll:
margareta

Post by margareta »

JBT wrote:"A najveci srpski coban za vaseg akademika je intelektualac... "

-Hrabro receno. Ja ovo zovem javnim forumaskim samoubistvom.

mi smo veće budale što ga ne ignorišemo,
ovako budali potpirujemo ludilo
JBT

Post by JBT »

Hajde, bona, treba malo mozak i na pashu pustiti. Pravo opustanje pred dobar film.
margareta

Post by margareta »

:D JBT :D

Kako ti ide nuklearna fizika ? :x (jesu li brojevi na :x CIRILICI) :x

Kako hemijske jednadžbe ? :x (oprost i jel i to CIRILICA) :x

Jel se ono operska mega zvijezda zove CIRILICA-ceca
MASON33.50

Post by MASON33.50 »

grbavica70
Pogledaj hljeba ti, sta si "prouzrocio" na onoj temi ... U BIH je previse cetnika i ustasa!!
Jedna od cvjetica je dobila totalni popizditis grbavicitis. :shock:
Posto si pomenuo srpske zrtve ovi koji imaju konvertibilan "monopol na stradanja" totalno izgube reason d'etre i poshandrcaju.
Pravo se ufurala u Miodraga Bulatovica i kuckanje dvotacki. Koliko vidim jeftinije ih je pustati na internet nego drzati u bolnici. Tamo valja za njima prati a ovo je mukte. :D

Pa ako ti ko od nasih zbog tvojih umjerenih stavova zamjeri samo mu pokazi ovo. :D
OVAJ::::::GRBAVIČAR:::ZNA::::::::VIŠE::::::OD:::::KARADŽIĆA::::::::::::::::::
VIDJELI :::::::::STE:::::::::S*V*E*::::::::::NJEGOVE::::INFORMACIJE::::

A ovo joj je najbolji fol, histerija na kub. :shock:
A:::::::IMA:::::: MOGUČNOST::::::PRISTUPA:::::::NETU
Ovo je onaj sistem, ulete ti beretke u stan i dok te jedan zajebava s licnom kartom i dokumentima drugi ti ubaci laptop pod krevet u djecjoj sobi. Poslije ga fol nadju i onda ono: A sta je ovo cetnice imas pristup netu a?

MOGUČNOST- legendarno. Posh na Sarajevski nacin.
margareta

Post by margareta »

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Kokos palma

Post by Kokos palma »

koliko god se Terzic ulizivao po svijetu svakom koga vidi
On se ne ulizuje, on "postavlja" zahtjeve, "nemamo terorista, dajte nam vize".

Nejsano, sve nejasno.
margareta

Post by margareta »

:lol: Ne brini sve će to biti u redu :lol:
margareta

Post by margareta »

:P :D :P :D :P :D
margareta

Post by margareta »

:evil: :twisted: :idea: :?: :skoljka:
spacek

#43 Re: Ovo je III svjetski rat

Post by spacek »

...
Last edited by spacek on 22/04/2016 23:21, edited 1 time in total.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#44 Re: Ovo je III svjetski rat

Post by Truba »

joj kad se sjwtim ovih nikova :lol:
asurbanipal

#45 Re: Ovo je III svjetski rat

Post by asurbanipal »

Black swan wrote:joj kad se sjwtim ovih nikova :lol:

Ti si veteran na ovom forumu. Mogao bi i penziju zaraditi ovdje... :mrgreen:
fosna2014

#46 Re:

Post by fosna2014 »

margareta wrote:AKO :SI::::::::MISLIO:::::HAVETINJO ::::::::::::::NA
MUSLIMANE ::::::::::EVO ::::::::TI Č::::::::::OBANE::::::::::
PROČITAJ:::::::::OVO: 1+1-2:::::
ČIJI::::::::::::IZUM:::::::::::::::::::::::SU:::::::::::TI::::::::::::::
:::::::::":::::::::::ZNAKOVI"::::::::::::::::::::::::::NA::::::::KOJIMA
:::::::SU :::::::::ZASNOVANE::::::::::::SVE::::::::MATEMATIČKE:::::::::
::::::::::::FIZIČKE:::::::NUKLEARNE:::::::::I ::::::::::
::::::MANJE::::::::::::::::::::::::::VIŠE::::::::::NAUČNI::::::::::
::::::::::::::::::::SVI ::::::::::::PROCESI::::::::::::NA::::::::::::
::::::::ZEMLJI:::::::::U:::::::::KOSMOSU:::::::::::::::::::

..........................................A:R:A:P:S:K:I....................................................................................................................................................................................................BROJEVI.................................................
.....................SRŽ................................................ŽIVOTA....................
..............................................grbavico................................................
.
Nije tacno. To su indijski brojevi. Arapi su ih samo prosirili na BI i sjever Afrike.

8. semestar kulturoloske razlike.

Nema na cemu.
Drvosjeca iz Dejcica

#47 Re: Re:

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

fosna2014 wrote:
Nije tacno. To su indijski brojevi. Arapi su ih samo prosirili na BI i sjever Afrike.

8. semestar kulturoloske razlike.

Nema na cemu.
Nije ni to posve tačno. Zapravo je Hindu-arapski brojevi, mada se uzimaju kao arapski. Arapi su adaptirali i unaprijedili a potiče iz Indije mada ima tu sporenja, jedni tvrde jedno, drugi drugo.

Što se tiče III WW mislim da je i Papa nedavno rekao da su ovo događaji tog rata. Interesantno da je prošlo 11 godina od postavljanja teme i lijepo se može pratiti hronološki tok događaja. Ovaj problem nije prisutan od jučer, od napada u Parizu od 2011. godine već vuče korjene mnogo dublje.

Evo tekst objavljen 1972. godine, vjerovatno 90% forumaša tada nije bilo ni rođeno, a zvuči kao da je pisan jučer.
Vi, inače znate kakva je situacija. Na Bliskom istoku stvari su došle u ćorskok. Videli ste šta se dogodilo u Nemačkoj na Olimpijadi u Minhenu. Ubijeno je 11 izraelskih sportista. Poginula su dva Nemca... Zbog toga su već mogli da dignu avione i bombarduju žene i decu u Libanonu i Siriji. Ja lično, kao i čitav naš narod, apsolutno sam protiv onoga što su komandosi napravili u Minhenu. da li su oni bili svesno ili nesvesno nečije oruđe, ne znam. Ali mi smo protiv terora uopšte. No, dajte da se malo razmisli - kakvih sve terora ima. Šta je sa onim terorom kada se svakodnevno bacaju hiljade i hiljade tona eksploziva, kada se bombama ruši i sve živo ubija. Je li to teror? To je najgori teror. Prema tome, neka se sada izvuku pouke iz onoga što se dogodilo u Minhenu, pa da se janput kroz Ujedinjene nacije, učini nešto kako terorizam u svetskim razmerama više ne bi mogao pojavljivati. A to se može ostvariti... To što sada Izrael čini ne čini sam, on ima dobru podršku izvana. Zbog toga je jako opasno. I taj teroristički poduhvat u Minhenu ima jednu vrlo paklenu nameru. Da se sva mržnja čovečanstva, okrene protiv Arapa. Maltene, trebalo bi sve Arape likvidirati. Razume se, mi se moramo boriti protiv toga da se sada baci krivnja na te narode, na čitave zemlje - rekao je Tito u Prijedoru.
Last edited by Drvosjeca iz Dejcica on 21/11/2015 11:12, edited 1 time in total.
breuer

#48 Re: Ovo je III svjetski rat

Post by breuer »

e jbg sad :D

naravno da su indijski brojevi preneseni na evropsko tle putem arapa, vjerovatno su i modifikovani ali i dalje su ih Indijci stvorili. kao i nulu na kraju krajeva.
Drvosjeca iz Dejcica

#49 Re: Ovo je III svjetski rat

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

breuer wrote:e jbg sad :D

naravno da su indijski brojevi preneseni na evropsko tle putem arapa, vjerovatno su i modifikovani ali i dalje su ih Indijci stvorili. kao i nulu na kraju krajeva.
Image

Da ne idemo dalje u OFF jer to nije tema, zahvaljujući podjednako Hindu kulturi i Arapima mi danas koristimo brojeve kakve imamo. Značajnu ulogu su tu odigrali i Perzijanci, ne samo Arapi, sa matematičarem al-Khwarizmijem. :wink:
Post Reply