Ovisnik o seksu...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
zeljeni_nadimak
Jedno vrijeme sam su me mucile sumnje u vezi sa izuzetno naglasenim vlastitim seksualnim nagonom. Onda uzmem knjigu "Ispovjest jedne nimfomanke" od Sophie M., (inace pise da je autobiografski roman) i skontam da sam izuzetno normalna i zdrava i promjenim tipa.
Eh to je stivo iz kojeg taj tvoj prijatelj moze vidjeti sta je bolesno a sta nije. Ta zena kupi na ulici prolaznike, seksa se "bilo kuda kiki svuda". Cak predvece kad ode na groblje zaglavi sa dvojicom grobara koji su kopali raku. Mogu ti posuditi knjigu
Eh to je stivo iz kojeg taj tvoj prijatelj moze vidjeti sta je bolesno a sta nije. Ta zena kupi na ulici prolaznike, seksa se "bilo kuda kiki svuda". Cak predvece kad ode na groblje zaglavi sa dvojicom grobara koji su kopali raku. Mogu ti posuditi knjigu
-
Stari
Koja je edu kategorija?
Pa ispovjedio se on na jednoj drugoj temi ...veli dok je aktivno trenirao ...moga je po tri sahata (u jednom komadu ...valjda) ...sad kako je veli prestao to aktivno upraznjavati...jedva sahat. Sad koja mu to dodje kategorija...nisam bas previse siguran...
Pa ispovjedio se on na jednoj drugoj temi ...veli dok je aktivno trenirao ...moga je po tri sahata (u jednom komadu ...valjda) ...sad kako je veli prestao to aktivno upraznjavati...jedva sahat. Sad koja mu to dodje kategorija...nisam bas previse siguran...
Last edited by Stari on 03/04/2006 10:47, edited 1 time in total.
-
tigris
[quote="zeljeni_nadimak"]Jedno vrijeme sam su me mucile sumnje u vezi sa izuzetno naglasenim vlastitim seksualnim nagonom. Onda uzmem knjigu "Ispovjest jedne nimfomanke" od Sophie M., (inace pise da je autobiografski roman) i skontam da sam izuzetno normalna i zdrava i promjenim tipa.
ma, do njih je zna se

ma, do njih je zna se
-
zeljeni_nadimak
Znas kakve metode ubjedjivanja imaju. Slijepa covjeka bi ubjedili da vidi kad je njihovo zakazivanje u pitanju. Srecom, nisu svi isti pa se moze izabrati a ne imati "2 minute soup" umjesto prave izvedbetigris wrote:zeljeni_nadimak wrote:Jedno vrijeme sam su me mucile sumnje u vezi sa izuzetno naglasenim vlastitim seksualnim nagonom. Onda uzmem knjigu "Ispovjest jedne nimfomanke" od Sophie M., (inace pise da je autobiografski roman) i skontam da sam izuzetno normalna i zdrava i promjenim tipa.
ma, do njih je zna se![]()