Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja sam Horns, clan sam foruma od 2000-te godine mada u profilu pise da je bila 2003, a to je jer sam se morao ponovo morao registrirati kada se redizajnirala stranica jer nije podrzavala znak & kod Drums :D
Inace, ovisan sam o forumu, sexu i evo razmisljam...pa i o FK Zeljeznicaru
horns&drums wrote:Ja sam Horns, clan sam foruma od 2000-te godine mada u profilu pise da je bila 2003, a to je jer sam se morao ponovo morao registrirati kada se redizajnirala stranica jer nije podrzavala znak & kod Drums :D
Inace, ovisan sam o forumu, sexu i evo razmisljam...pa i o FK Zeljeznicaru
pozdravimo aplauzom svi Hornsa, i jos jednom Horns dobrodosao na sastanke forumoholicara.
A sada da vidimo ko je sljedeci?? molim vas da se nista ne ustrucavate, vidite kako je Horns to lijepo uradio..
ja sam ovisnik moga djeteta, maura i crnog vina .. po redu... poslije stizu brat, mater, zajebancija, drustvo, posao..obozavam svoj posao, ali ne svaki dan..
novalic wrote:ja sam ovisnik moga djeteta, maura i crnog vina .. po redu... poslije stizu brat, mater, zajebancija, drustvo, posao..obozavam svoj posao, ali ne svaki dan..
i cipele via roma
Ma nije ovo Novalicka, ..... ova nije ovisnica od ono za ono, ... nasa prava Novalicka jeste, .... nije ovo ona, ...
novalic wrote:ja sam ovisnik moga djeteta, maura i crnog vina .. po redu... poslije stizu brat, mater, zajebancija, drustvo, posao..obozavam svoj posao, ali ne svaki dan..
i cipele via roma
Ma nije ovo Novalicka, ..... ova nije ovisnica od ono za ono, ... nasa prava Novalicka jeste, .... nije ovo ona, ...
jeste, pape, jeste, covjek se mijenja, sta ces.. posebno ako je ono.. odlicno.. za ono....
i cipele via roma
jeste, pape, jeste, covjek se mijenja, sta ces.. posebno ako je ono.. odlicno.. za ono....