ovih dana me strasno nerviraju silni letci za SFF,stotine djevojaka i hodajucih reklama,prodaje sve i svacega
fakat,ne moz proc carsijom i ko cojk cevape i kafu popit
svaka cast danisu i puri,ali fakat mi sve okolo ide na k...
Idi hodaj istocnim Sarajevom.sakop wrote:sitne stvari me najvise razljute,idu mi na k...
![]()
ovih dana me strasno nerviraju silni letci za SFF,stotine djevojaka i hodajucih reklama,prodaje sve i svacega
necu,nek oni presele SFF u lukavicu, to bi mi odgovaraloXXS wrote:Idi hodaj istocnim Sarajevom.sakop wrote:sitne stvari me najvise razljute,idu mi na k...
![]()
hajd priznaj da tebi ne smetaju hodajucee reklameatko wrote:E vala smo guzno crijevo ...ja teme i govana ... toliko bezrazlozno bolesno pljuju pojedini po SFF da ja pocinjem da ga sve vise cjenim kao papak-detektora
Eto nemoze hadzo na cevape i kafu ... drugi put najavi kad podjes da organi reda rasciste rutu samo za tebe![]()
Ne smeta mi nista sto ovaj grad cini boljim, kulturnijim ... dan prije pocetka SFF bio sam izvan BiH i na domacinskoj tv prva vjest u kulturnom bloku je o SFF ... to mi nemoze smetat ... glamura, komercijale i slicno svakako mora biti ... danas svijet tako fercera ... sto bi mi bili mimo svijetasakop wrote:hajd priznaj da tebi ne smetaju hodajucee reklameatko wrote:E vala smo guzno crijevo ...ja teme i govana ... toliko bezrazlozno bolesno pljuju pojedini po SFF da ja pocinjem da ga sve vise cjenim kao papak-detektora
Eto nemoze hadzo na cevape i kafu ... drugi put najavi kad podjes da organi reda rasciste rutu samo za tebe![]()