Iskreno, ja jedva čekam da skinem ove sive, crne, teget i ostale teške boje sa sebe
Žene nosite li boje?
Ja planiram kupiti šarene cipele. Možda čak i ovakve:

Dajte mi boje
Moderator: anex

joj, i ja. skoro sva mi odjeca tamna, crna, plava, cak i crvena mi je tamna. doslo mi da sve to pobacam.Big Ang wrote:Iskreno, ja jedva čekam da skinem ove sive, crne, teget i ostale teške boje sa sebe![]()
+1ludacha wrote:Volim boje, izbjegavam oblaciti tamnu, bezzivotnu odjecu..makar neki zivahan detalj uklopiti...
Mrzim zimsku ponudu odjece kod nas, naprosto je mrzim.
Googlerica wrote:obuca,garedoba,posudje,namjestaj ,sve je OBOJENO
hvalaBig Ang wrote:Googlerica wrote:obuca,garedoba,posudje,namjestaj ,sve je OBOJENO
E to je lijepo![]()
ovo sam imala,dok se nije osusiloBig Ang wrote:Cuj zuta?![]()
A mjenjate li vi sklonost ka bojama? Imate li faze boja? Ja sam trenutno u plavo-ljubicastoj fazi. A konstanta u zivotu mi je crvena boja. Bila i ostala.![]()
Dajte mi slika

Ovo je ne totalno out. Ta šoferska košulja sa tim linijama je prikladnija nego korobarici u zalogajnici ne. Zakaj se tak oblači iz praistorije. Fešn no, no, no. Kak se košulja preklapa prek katova slaja i nakuplina tak se meni pojačava mučnina. Fuj bljak pu!!!. Šta god bile ove pantole nisu čule za deterdžent za obojeni veš i gospođa Majkić mora kao prvo postati žena i naučiti prati veš a o kupovini kvalitetnog istog možemo sanjati. HOROR. Cipelice/sandalice su i prabakice 80tih prestale da nose a od silnog nošenja su se i raspale. Majkićno jadna li ti majka. UžasGny. Sgt. Hartman wrote:dame na slici pokazuju sta ce biti moderno u predstojecoj sezoni. doslovno se osjeti povratak boja.
full color HD