Pa evo, kontam nešto, jesmo li mi baš tolike ovce?
Ove godine prvak Onaj koji slavi 60 godina?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
džetro
#1 Ove godine prvak Onaj koji slavi 60 godina?
Nego recite vi meni ovo, po Mostaru se vec par mjeseci priČa, onako poluglasno, da se vec zna da ove godine ide titula prvaka Sarajevu u ruke...kao ono slave 60 godina od osnivanja, a i odavno nisu osvojili titulu prvaka. Čuo sam to od ozbiljnijih ljudi, koji imaju prave informacije. Isti ti su govorili da će Zrinjski sigurno biti prvak.
-
džetro
I onda kad vidim navijače kako deru grla lajući jedni na druge, jebajući mamu, rod i porod jedni drugima...pa jad i bijeda...a oni sjeli i igraju se Bogova, sve se kao zna unaprijed, a vi papci skačite i urlajte.
Trebamo se svi udružiti
da skinemo ova govna s vlasti, pa makar kasnije moj omiljeni klub stoput ispo u treću ligu, ali da ima bar malo poštenja u ovoj ligi, savezu i državi.
Trebamo se svi udružiti
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
Ti si stvarno za specijalne ustanove definitivno. Kako ces ti zavrsiti pod necijim nogama nisi ni svjestan samo zato sto ti razmisljanje nije jaca strana. Svi su kupovali a vi ste prodavali sve i utakmice i igrace i klub sve ste prodavali. Sve vukovi a Sarajevo jadno naivno sa Celom Bajramovicem na celu. Daj stvarno malisa razguli loma ili pricaj ozbiljnije pa makar to bilo i o nasem fudbalu.Skoro wrote:Neka malo, dosta su zrinjski, siroki, zeljo i ostali NK klubovi kupovali titule pa im je bilo Dudelange-
Sada je red na nas, da vidite kako to TATE rade
-
Skoro
Mozda svi nisu ali VI JESTE! Nema veceg vuka od Brkovica i to zna cijela BiH. Ti sto pojma nemas sta cu ti jahrasno38 wrote:Ti si stvarno za specijalne ustanove definitivno. Kako ces ti zavrsiti pod necijim nogama nisi ni svjestan samo zato sto ti razmisljanje nije jaca strana. Svi su kupovali a vi ste prodavali sve i utakmice i igrace i klub sve ste prodavali. Sve vukovi a Sarajevo jadno naivno sa Celom Bajramovicem na celu. Daj stvarno malisa razguli loma ili pricaj ozbiljnije pa makar to bilo i o nasem fudbalu.Skoro wrote:Neka malo, dosta su zrinjski, siroki, zeljo i ostali NK klubovi kupovali titule pa im je bilo Dudelange-
Sada je red na nas, da vidite kako to TATE rade
Pa, ako ste čisti, odakle vam dugovi?
Na sta ste to vi pare trosili?
Ne dajete za stadion, ubirete kirije, svaki fening od karata ide vama, imate 'dobru posjetu'
Pitajte sudacku organizaciju koliko zeljo placa za utakmicu
Dajte, razmislite malo.. znam ja da su 'doslje' impresionirane sto imaju nekakav svoj klub, za koji im je utuvljeno u glavu da je oduvijek bio AC Milan, ali...
I ne kvari mi vise raspolozenje... bas sam sretan zbog dudelanga ovih dana
- hrasno38
Super sto si mi dao sve te informacije taman cu onda SIPU poslati do tebe da im sve te informacije ispricas i da pohapse sve te lopove iz Zelje. Hahaha i ti nesto pricas o "dosljama" hahaha vidimo se u Oktobru kad se sex nastavlja.Skoro wrote:Mozda svi nisu ali VI JESTE! Nema veceg vuka od Brkovica i to zna cijela BiH. Ti sto pojma nemas sta cu ti jahrasno38 wrote:Ti si stvarno za specijalne ustanove definitivno. Kako ces ti zavrsiti pod necijim nogama nisi ni svjestan samo zato sto ti razmisljanje nije jaca strana. Svi su kupovali a vi ste prodavali sve i utakmice i igrace i klub sve ste prodavali. Sve vukovi a Sarajevo jadno naivno sa Celom Bajramovicem na celu. Daj stvarno malisa razguli loma ili pricaj ozbiljnije pa makar to bilo i o nasem fudbalu.Skoro wrote:Neka malo, dosta su zrinjski, siroki, zeljo i ostali NK klubovi kupovali titule pa im je bilo Dudelange-
Sada je red na nas, da vidite kako to TATE radeNakon zrinjskog i sirokog vi slovite za najkriminalniji klub u BiH. Sta cu ti ja kad ne znas zasto je Odovic otjeran prosle sezone. Otjerali ga jer su pored njega zivog i zdravog uletili preko 200.000 KM za 'osiguravanje' plasmana u Evropu (Glasinac, Posusje, Borac....).
Ne dajete za stadion, ubirete kirije, svaki fening od karata ide vama, imate 'dobru posjetu'... Pa, na sta potrosiste pare od prethodnih sezona? Kako da ste Osimu ostali duzni 72.000 KM? Otkud dugovi??
Pitajte sudacku organizaciju koliko zeljo placa za utakmicu![]()
Dajte, razmislite malo.. znam ja da su 'doslje' impresionirane sto imaju nekakav svoj klub, za koji im je utuvljeno u glavu da je oduvijek bio AC Milan, ali...![]()
-
Skoro
U Hrasnici i Sokolovic koloniji vise vole zelju nego.... a kada pocnu medjusobno pricati nista ih ne razumijes
Ja ih pitam zasto navijaju za zelju a ne za neki drugi tim kazu mi - pa znas zeljo je veeeeliiiikiiii kluuub - igrao je sa njukastlom
E nek je i zeljo igrao sa New Castlom pa makar
-
Celicna_saka
Zato je i otisao Brkovic zbog istrage sipe levatu, pitaj malo upucenije kakvu je pustos ostavio u selji.hrasno38 wrote:Super sto si mi dao sve te informacije taman cu onda SIPU poslati do tebe da im sve te informacije ispricas i da pohapse sve te lopove iz Zelje. Hahaha i ti nesto pricas o "dosljama" hahaha vidimo se u Oktobru kad se sex nastavlja.Skoro wrote:Mozda svi nisu ali VI JESTE! Nema veceg vuka od Brkovica i to zna cijela BiH. Ti sto pojma nemas sta cu ti jahrasno38 wrote: Ti si stvarno za specijalne ustanove definitivno. Kako ces ti zavrsiti pod necijim nogama nisi ni svjestan samo zato sto ti razmisljanje nije jaca strana. Svi su kupovali a vi ste prodavali sve i utakmice i igrace i klub sve ste prodavali. Sve vukovi a Sarajevo jadno naivno sa Celom Bajramovicem na celu. Daj stvarno malisa razguli loma ili pricaj ozbiljnije pa makar to bilo i o nasem fudbalu.Nakon zrinjskog i sirokog vi slovite za najkriminalniji klub u BiH. Sta cu ti ja kad ne znas zasto je Odovic otjeran prosle sezone. Otjerali ga jer su pored njega zivog i zdravog uletili preko 200.000 KM za 'osiguravanje' plasmana u Evropu (Glasinac, Posusje, Borac....).
Ne dajete za stadion, ubirete kirije, svaki fening od karata ide vama, imate 'dobru posjetu'... Pa, na sta potrosiste pare od prethodnih sezona? Kako da ste Osimu ostali duzni 72.000 KM? Otkud dugovi??
Dajte, razmislite malo.. znam ja da su 'doslje' impresionirane sto imaju nekakav svoj klub, za koji im je utuvljeno u glavu da je oduvijek bio AC Milan, ali...![]()
-
Kukuruz_Barbe-q
mi se pitali sta to znaci i dosli do zakljucka da je to sahovski klub.ali ti me razuvjeriSD-6 wrote:...about tema...ljudi...kratko i jasno...H.Š.K.Svinjski treba tuzit lux. zbog genocida nad hrvatskim športom...
dovoljno je samo reci prvak m.t.f.![]()
Luxemburga
![]()
![]()
napomena :
H.Š.K.ne znaci hrvatski šahovski klub...
-
*Unreal*
#12 Re: Ove godine prvak Onaj koji slavi 60 godina?
neznam..nekako mi je opet tesko zamisliti da Sarajevo ili Zeljo osvoje nakon godina vladavine ovih mallih klubova...nadajmo se da ce se titula vratiti u glavni grad napokon!džetro wrote:Nego recite vi meni ovo, po Mostaru se vec par mjeseci priČa, onako poluglasno, da se vec zna da ove godine ide titula prvaka Sarajevu u ruke...kao ono slave 60 godina od osnivanja, a i odavno nisu osvojili titulu prvaka. Čuo sam to od ozbiljnijih ljudi, koji imaju prave informacije. Isti ti su govorili da će Zrinjski sigurno biti prvak.
Cherokee Bryeg CHAMPION
-
džetro
#13 Re: Ove godine prvak Onaj koji slavi 60 godina?
Čekaj, čekaj, a koji su to mali klubovi? A koji su to veliki?*Unreal* wrote:neznam..nekako mi je opet tesko zamisliti da Sarajevo ili Zeljo osvoje nakon godina vladavine ovih mallih klubova...nadajmo se da ce se titula vratiti u glavni grad napokon!džetro wrote:Nego recite vi meni ovo, po Mostaru se vec par mjeseci priČa, onako poluglasno, da se vec zna da ove godine ide titula prvaka Sarajevu u ruke...kao ono slave 60 godina od osnivanja, a i odavno nisu osvojili titulu prvaka. Čuo sam to od ozbiljnijih ljudi, koji imaju prave informacije. Isti ti su govorili da će Zrinjski sigurno biti prvak.
Cherokee Bryeg CHAMPION
Svi smo mi, brate, mali klubovi. Svi do jednoga.
-
*Unreal*
#14 Re: Ove godine prvak Onaj koji slavi 60 godina?
mislio sam o klubovima sa tradicijom, klubovima koji su igrali vazne uloge u proslim decenijama, ne poricem istinitost tvog posta, Zalosno ali istinito...džetro wrote: Čekaj, čekaj, a koji su to mali klubovi? A koji su to veliki?
-
džetro
#15 Re: Ove godine prvak Onaj koji slavi 60 godina?
Najgore je što smo i mi nekad (u mnogo čemu) bili važna zemlja, a sad smo lopta za napucavanje u svakom smislu.*Unreal* wrote:mislio sam o klubovima sa tradicijom, klubovima koji su igrali vazne uloge u proslim decenijama, ne poricem istinitost tvog posta, Zalosno ali istinito...džetro wrote: Čekaj, čekaj, a koji su to mali klubovi? A koji su to veliki?
Nije da i prije nije bilo blamiranja, sjeti se samo onog legendarnog ispadanja tada moćnog Sarajeva od Kusisi Lahtija, tamo negdje 85/86-te u Kupu šampiona, ali nikada, nikada nismo bili ovako jadni....
Igrači piče vani čim im neko obeća 20.000 i plaću, pune klubove na Istoku, bliskom Istoku i još daljem Istoku. I kako će bilo koji klub ikad išta više napraviti u UEFA ligama.
Fuj, stari, šta smo dočekali.
-
džetro
#16 Re: Ove godine prvak Onaj koji slavi 60 godina?
Najgore je što smo i mi nekad (u mnogo čemu) bili važna zemlja, a sad smo lopta za napucavanje u svakom smislu.*Unreal* wrote:mislio sam o klubovima sa tradicijom, klubovima koji su igrali vazne uloge u proslim decenijama, ne poricem istinitost tvog posta, Zalosno ali istinito...džetro wrote: Čekaj, čekaj, a koji su to mali klubovi? A koji su to veliki?
Nije da i prije nije bilo blamiranja, sjeti se samo onog legendarnog ispadanja tada moćnog Sarajeva od Kusisi Lahtija, tamo negdje 85/86-te u Kupu šampiona, ali nikada, nikada nismo bili ovako jadni....
Igrači piče vani čim im neko obeća 20.000 i plaću, pune klubove na Istoku, bliskom Istoku i još daljem Istoku. I kako će bilo koji klub ikad išta više napraviti u UEFA ligama?
-
*Unreal*
#17 Re: Ove godine prvak Onaj koji slavi 60 godina?
Istina, uvijek je bilo iznenadjenja ali ovo sto se desava zadnjih godina je daleko od toga, rekao bih da smo dotakli dno dna, kad razmislim..ne moze biti nikako gore od ovoga zato se radujem predstojecim sezonama..džetro wrote: Najgore je što smo i mi nekad (u mnogo čemu) bili važna zemlja, a sad smo lopta za napucavanje u svakom smislu.
Igrači piče vani čim im neko obeća 20.000 i plaću, pune klubove na Istoku, bliskom Istoku i još daljem Istoku. I kako će bilo koji klub ikad išta više napraviti u UEFA ligama?
Najjadnije od svega je to sto jedan Rajovic, najbolji napadac lige odlazi u Ashdod u Izrael, bilo je vremena kad su nasi najbolji igraci odlazili u bolje klubove, danas je tesko za igraca iz premijer lige pronaci angazman..to je jedino sigurno...pa kod nas je postao uspjeh kad se prodas u osrednji albanski klub
-
Ali_G
Ti hrasno il volis ovako malo da se pravis lood il fakat nisi dobar. Nikakva tajna nije da je Sarajevo dok je predsjednik bio Hamo Granov pa onda Meho Obradovic i dok su se pitali Cele i ostali bio kriminogeni faktor. Shodno tome Sarajevo ima 2.5 miliona maraka duga!!!
Nikakve to tajne nisu. Isto tako se znalo da je Sarajevo dobivalo uvijek kad je Prolic sudio i masu drugih detalja.
Al jebote kad se pocne pricati o zeljinim aferimima onda je to kao neka tabu tema. Pitaj iole ozbiljnog navijaca koji voli klub a ne navija radi neke furke ko je Nijaz Brkovic? Koga je taj lik uspio otjerati, o kakvim se sve talovima radilo dok je Osim bio trener, gdje su silne pare od Lige prvaka, kako se pokusavalo parama i placanjem sudija ici u kontru savezu protiv vec namjestenih titula za Leotar pa onda Siroki, kako je interesantno da Sarajevo u derbijima sa Prolicem nije gubilo, tako ni zeljo sa Zrnicem.
al polako ba, docice sve na svoje.
A ti nastavi i dalje po svom.
Nikakve to tajne nisu. Isto tako se znalo da je Sarajevo dobivalo uvijek kad je Prolic sudio i masu drugih detalja.
Al jebote kad se pocne pricati o zeljinim aferimima onda je to kao neka tabu tema. Pitaj iole ozbiljnog navijaca koji voli klub a ne navija radi neke furke ko je Nijaz Brkovic? Koga je taj lik uspio otjerati, o kakvim se sve talovima radilo dok je Osim bio trener, gdje su silne pare od Lige prvaka, kako se pokusavalo parama i placanjem sudija ici u kontru savezu protiv vec namjestenih titula za Leotar pa onda Siroki, kako je interesantno da Sarajevo u derbijima sa Prolicem nije gubilo, tako ni zeljo sa Zrnicem.
- hrasno38
Nista manju nego svi dosadasnji predsjednici Sarajeva posljeratniCelicna_saka wrote:Zato je i otisao Brkovic zbog istrage sipe levatu, pitaj malo upucenije kakvu je pustos ostavio u selji.hrasno38 wrote:Super sto si mi dao sve te informacije taman cu onda SIPU poslati do tebe da im sve te informacije ispricas i da pohapse sve te lopove iz Zelje. Hahaha i ti nesto pricas o "dosljama" hahaha vidimo se u Oktobru kad se sex nastavlja.Skoro wrote: Mozda svi nisu ali VI JESTE! Nema veceg vuka od Brkovica i to zna cijela BiH. Ti sto pojma nemas sta cu ti jaNakon zrinjskog i sirokog vi slovite za najkriminalniji klub u BiH. Sta cu ti ja kad ne znas zasto je Odovic otjeran prosle sezone. Otjerali ga jer su pored njega zivog i zdravog uletili preko 200.000 KM za 'osiguravanje' plasmana u Evropu (Glasinac, Posusje, Borac....).
- hrasno38
E vidis sa takvim sagovornicima vrijedi pricati koji kazu "Tvoj klub ne valja ali ne valja ni moj". Nijaz Brkovic je jedan i nije samo on mogao to uraditi (doduse imao je podrsku Niska karkelje:). Ja upravo tvrdim da su sve to kriminlaci ali nisam ni ja bas toliko lud da napadam klub za koji navijam a svi drugi kazu da su njihovi klubovi med i mlijeko.Ali_G wrote:Ti hrasno il volis ovako malo da se pravis lood il fakat nisi dobar. Nikakva tajna nije da je Sarajevo dok je predsjednik bio Hamo Granov pa onda Meho Obradovic i dok su se pitali Cele i ostali bio kriminogeni faktor. Shodno tome Sarajevo ima 2.5 miliona maraka duga!!!
-
Skoro
Ma ko je ikada rekao da su 'nasi' klubovi med i mlijeko???
Mi smo se uglavnom prepirali oko drugih stvari.... Npr. ti kazes mi se 'sexamo' sa vama, jer smo - ko biva- veliki klub za vas, a ja gledam nekoliko zadnjih derbija i vidim da se mi igramo sa vama i na Kosevu i na Grbavici ali nam se uvijek nekako provucete (ofsajdi, penali, faulovi na 16, cijepanje sopstvenih mreza
) i gdje da se ne sporimo onda 
Mi smo se uglavnom prepirali oko drugih stvari.... Npr. ti kazes mi se 'sexamo' sa vama, jer smo - ko biva- veliki klub za vas, a ja gledam nekoliko zadnjih derbija i vidim da se mi igramo sa vama i na Kosevu i na Grbavici ali nam se uvijek nekako provucete (ofsajdi, penali, faulovi na 16, cijepanje sopstvenih mreza
- hrasno38
Nekako se provukao i Liverpul Milanu pa je prvak Evrope, fudbal se jarane igra na to ko ce dati vise golova a ne ko je bio bolji a i to da ste bili bolji nemam zivaca da se rapravljam ali u svemu na svijetu "bolji pobjedjuje" pa ti onda skontaj.Skoro wrote:Ma ko je ikada rekao da su 'nasi' klubovi med i mlijeko???![]()
Mi smo se uglavnom prepirali oko drugih stvari.... Npr. ti kazes mi se 'sexamo' sa vama, jer smo - ko biva- veliki klub za vas, a ja gledam nekoliko zadnjih derbija i vidim da se mi igramo sa vama i na Kosevu i na Grbavici ali nam se uvijek nekako provucete (ofsajdi, penali, faulovi na 16, cijepanje sopstvenih mreza) i gdje da se ne sporimo onda
-
Celicna_saka
Ako je u sportu, a pogotovo u fudbalu jedna od maksima da "ne pobjedjuje uvijek bolji" onda tvoj komentar ne stoji.
-
HZSA
Nesto fakat ne kontam, dugi niz godina se znalo ko ce osvojiti PL, ko je ulozio najvise love, itd. itd. Izmedju ostalih, tu su bili i leotar, zeljo, zrinjski,...a svi ti klubovi su se na neki nacin borili, ulaganje novca nije mala stvar, a ove godine se znalo da zrinjski osvaja od pocetka, pa su opet morali igrati i boriti se, prema tome, sve ovo je jedan veeliki cirkus (s tim da je cirkus mnogo organizovaniji), a i mi smo dosta toga napravili, dosta pojacanja doveli, dosta igraca prodali, pokrenuli nesto sto ce nam se nadamo se biti od velike koristi (bordo piva, uskoro i cigare, itd.)
Crknite dusmani
Crknite dusmani
- dedi
Šta vam je pa i budala zna da ima namještanja i mućki.A ima i pretpostavki na početku ko će biti prvak a one idu ko ima naj bolje pripremljen tim ko ima para idt... al duga je sezona sve je to ćoravo.A naš fudbal da nekažem nikakav rećiću da je jadan
šta ćeš mu kad nemamo bolje.E sad nešto za skoru ono što reče:
U Hrasnici i Sokolovic koloniji vise vole zelju nego.... a kada pocnu medjusobno pricati nista ih ne razumijes Ja ih pitam zasto navijaju za zelju a ne za neki drugi tim kazu mi - pa znas zeljo je veeeeliiiikiiii kluuub - igrao je sa njukastlom
šta ti ja mogu kad si kreten pa se družiš i pričaš sa debilima i ja sam iz Hrasnice al ne navijam za želju nego za Sarajevo i nemam neki razlog što navijam za njega osim jednostavno volim Sarajevo i gotovo.I nediraj mi u Hrasnicu
jes zadnja rupa na svirali al je moja a tih što navijaju za VEEEELIIIIKIII KLUUUB ima svugdje.
U Hrasnici i Sokolovic koloniji vise vole zelju nego.... a kada pocnu medjusobno pricati nista ih ne razumijes Ja ih pitam zasto navijaju za zelju a ne za neki drugi tim kazu mi - pa znas zeljo je veeeeliiiikiiii kluuub - igrao je sa njukastlom
šta ti ja mogu kad si kreten pa se družiš i pričaš sa debilima i ja sam iz Hrasnice al ne navijam za želju nego za Sarajevo i nemam neki razlog što navijam za njega osim jednostavno volim Sarajevo i gotovo.I nediraj mi u Hrasnicu