Ovako se to radi!
- Compact
#51 Re: Ovako se to radi!
Nemoj prijatelju stavljati mi u usta riječi koje nisam rekao! Svoje razloge da ne napuhujete situaciju bezzze sam obrazložio, i to na način da svako može da razumije pročitano.
- stochar
#52 Re: Ovako se to radi!
Compact wrote:Nemoj prijatelju stavljati mi u usta riječi koje nisam rekao! Svoje razloge da ne napuhujete situaciju bezzze sam obrazložio, i to na način da svako može da razumije pročitano.
izvini, pogresno sam interpretir'o. nisi rek'o da su ubistva bezze, vec da nisu ozbiljna. evo ispravicu:Compact wrote:Kada kod nas bude (a neće akoBog da) ozbiljnih ubistava, vjerovatno će biti i ozbiljnih reakcija naših vlasti.
sad mi je jasno, sorry sto sam reagovao. ipak su sva ta ubistva NEOZBILJNA. jozo hrvat, denis isto nije nas, hare je davno napustio SDA pa nema veze sto mu je amidzic ubijen, spaljena starica isto nije nasa-ko joj je kriv sto sa ostalim srbima nije napustila grad, pretuceni neku vecer isto nisu nasi-il' su pederi ili podrzavaju njihova ljudska prava sto je isto, onaj ugljen se isto nesto protiv SDA kofrcio... otvorio si mi oci, fakat sve NEOZBILJNA ubistva! jos ubistvo joze dobro obavljeno pa se istrazitelji ne moraju ni truditi da traze ubice, a i ako ih nadju garant ce im uruciti pohvalu za dobro obavljen posao.
znaci, tek ako nekog NASEG ubiju onda to nece biti NEOZBILJNO ubistvo pa ce onda mozda vlast i reagovat' i smijeniti nekog. ja bi nakon izjave da su ubistva ljudskih bica u mom gradu NEOZBILJNA fakat usutio na neko vrijeme jer bih od stida u zemlju propao, a ti jos branis taj stav. svaka cast! uzivacu u narednim 'najtezim godinama zajedno'.
- Compact
#53 Re: Ovako se to radi!
Sigurno bi se veća hampa digla, pa čak možda i pljuštale smjene da neko ubije Premijera bilo koje vlade, dok za ubistvo Muniba Ušanovića sumnjam da bi bilo takvih reakcija. Žao mi je ali takva je realnost. Ako hoćeš da za tu realnost mene optužiš, zato što sam je riječima potvrdio, ok. Izvini ako sam te dove u bilo kakvu neprijatnost. Isključujem se sa ove teme. Vidimo se na nekoj drugoj. Pozdrav!!!
- stochar
#54 Re: Ovako se to radi!
mene nisi doveo u neprijatnost, ali sebe jesi totalnim izvalama o ozbiljnim i neozbiljnim ubistvima. nadam se da si skonto sta si sve nalup'o. pozdrav!Compact wrote:Sigurno bi se veća hampa digla, pa čak možda i pljuštale smjene da neko ubije Premijera bilo koje vlade, dok za ubistvo Muniba Ušanovića sumnjam da bi bilo takvih reakcija. Žao mi je ali takva je realnost. Ako hoćeš da za tu realnost mene optužiš, zato što sam je riječima potvrdio, ok. Izvini ako sam te dove u bilo kakvu neprijatnost. Isključujem se sa ove teme. Vidimo se na nekoj drugoj. Pozdrav!!!
- JThomas
#55 Re: Ovako se to radi!
pa u hrvatskoj je prije nekoliko godina i onaj odvratni fašist hebrang sam dao ostavku na mjesto ministra zdravstva nakon one afere s nekim aparatima.
oni barem imaju državu, i političku kulturu svjetlosnim godinama ispred nas.
- dalmatinka
#56 Re: Ovako se to radi!
Koliko mene sjećanje služi nije bio Hebrang, takvi ne daju ostavke. Bila je to SDP-ova ministrica dr.Ana Stavljević-Rukavina.JThomas wrote:pa u hrvatskoj je prije nekoliko godina i onaj odvratni fašist hebrang sam dao ostavku na mjesto ministra zdravstva nakon one afere s nekim aparatima.
- supersonic
#57 Re: Ovako se to radi!
koliko samo zavisti u odnosu na hrvatsku, umjesto da podjemo njihovim stopama.. a neee, nemaju oni poojma...
svi bi mi u EU, ali da prvo pretucemo pedere na festivalu. hrvatska policija ih je stitila na paradi, iako su oni katolicka zemlja, ali prvenstveno sekularna (za pojedince, procitati sta znaci sekularna drzava).
onda bi ukinuli nevladine organizacije koje, kako tajo rece, podrivaju ovaj sistem, koji pazi da slucajno na vlast ne bi dosli "komunisti", pa opet ugasili svjetlo. nema veze sto su u EU socijaldemokrati sasvim normalna stranka, bez prefiksa-komunisti.
uveli bi bolognu, ali da kako prof mogu odratiti koju studenticu ili uzeti koju kintu za sesticu...(a u hrvatskoj su uhapsili nekoliko prof)
ima jos x stvari, koje bih nabrajao do sutra...ali cinjenica je, da smo mi blize afganistanu, nego hrvatskoj (mada nekima to i odgovara)
ja sam bosanac, i nikad mi tudje nece biti draze nego moje. ali ako neko ima neki dobar primjer kako se radi, treba se ugledati na njega, pa makar to bila i hrvatska ili srbija!
svi bi mi u EU, ali da prvo pretucemo pedere na festivalu. hrvatska policija ih je stitila na paradi, iako su oni katolicka zemlja, ali prvenstveno sekularna (za pojedince, procitati sta znaci sekularna drzava).
onda bi ukinuli nevladine organizacije koje, kako tajo rece, podrivaju ovaj sistem, koji pazi da slucajno na vlast ne bi dosli "komunisti", pa opet ugasili svjetlo. nema veze sto su u EU socijaldemokrati sasvim normalna stranka, bez prefiksa-komunisti.
uveli bi bolognu, ali da kako prof mogu odratiti koju studenticu ili uzeti koju kintu za sesticu...(a u hrvatskoj su uhapsili nekoliko prof)
ima jos x stvari, koje bih nabrajao do sutra...ali cinjenica je, da smo mi blize afganistanu, nego hrvatskoj (mada nekima to i odgovara)
ja sam bosanac, i nikad mi tudje nece biti draze nego moje. ali ako neko ima neki dobar primjer kako se radi, treba se ugledati na njega, pa makar to bila i hrvatska ili srbija!
- stochar
#58 Re: Ovako se to radi!
cekam da se javi Compact i kaze kako je i ovo sto se desilo u FIS-u neozbiljno...
- JThomas
#59 Re: Ovako se to radi!
provjerih, kaže da je hebrang ostavku podnio iz zdravstvenih razloga...ali koliko me sjećanje služi, to je bilo usred te neke afere, i naveliko se špekulisalo o stvarnom razlogu.dalmatinka wrote:Koliko mene sjećanje služi nije bio Hebrang, takvi ne daju ostavke. Bila je to SDP-ova ministrica dr.Ana Stavljević-Rukavina.JThomas wrote:pa u hrvatskoj je prije nekoliko godina i onaj odvratni fašist hebrang sam dao ostavku na mjesto ministra zdravstva nakon one afere s nekim aparatima.