Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
po meni trebaju biti vise biti javnosti, ja sam bio u egiptu, na svakom koraku stoje, i kad nekom od prevaranata kazes da ces ih zvati, oni pobjegnu glavom bez obzira....
licno sam ga vidio ovaj dan kako ide kavicu popit. prvo je naljepio jedno 50tak kazni za parkiranje u okolici bascarsije i onda ode tu kavu popit i sta pojest
jedan od tih hađa je ujedno i najzajebaniji drot u gradu, al stvarno ne jebe taj nikoga ni tihica ni silajdzica i stoga mu svaka cast. ali druga dvojica jao majko moja kakvi LIHVARI.
Kukate nema policije u javnosti,nema ko da vas cuva po kaficima a sad vam ne valja vidjeti organe kako piju kaficu.Sta su trebali sjediti na kaldrmi???
Dajte malo manite kritike i vise rada
Incub wrote:Kukate nema policije u javnosti,nema ko da vas cuva po kaficima a sad vam ne valja vidjeti organe kako piju kaficu.Sta su trebali sjediti na kaldrmi???
Dajte malo manite kritike i vise rada
Drug, ne brani niko ljudima da piju kaficu i da nemaju pravo na pauzu.
Obrati paznju na drugi detalj na fotografiji (hint: pozicija crno-bijelog objekta sa cetiri tocka)
Ne opravdavam postupak prije svega,
"Organima" vozilo mora biti u blizini to je cinjenica.
Mislim da ovakva tema ne pije vode jer neka parkiraju i tenk ako hoce jer vidite sta se sve desava po drzavi i koliko je ljudi ubijeno u zadnjih par dana.
Nemojte samo kritikovati policiju.
Gledali ste mozda i na dnevniku sinoc skupila se ekipa u Citluku i protestvuje sto su ranili nekog "kako ga nazvati",kao policajac nije imao obiljezja saobracajne policije a kasnije se ispostavi da je krenuo da zgazi policajce.
Neka policije svugdje i sigurnost da se pojaca a ne odma negativnosti.
Mislim da ipak posteni gradjani trebaju biti za prisutnost policije na svim mjestima i manite se corava posla nego ljudima pomozite.
Da su bili i u tramvaju mozda bi se spasio mladi zivot.
Ljudima niko ne moze zabraniti da popiju kafu, nadam se da su je zasluzili. Ali, jebiga, parkirati auto na jednoj strani pjesackog fakat nije dobar primjer
Incub wrote:Drug vidio sam taj "detalj".
Hint:Sta je trebao parkirati kod Doma Armije,pa sluzbeno vozilo halooo
Stani sekund! Gdje to pise da su oni morali bas u ovoj kafani piti kafu? Ako ti je do pauze i do kafe, fino odes negdje gdje ti je parking pri ruci. Ovaj dio nije namijenjen za auta, ne vise ni zbog estetskih, nego i zbog tehnickih razloga. I gotova prica.
parkiraju i ovdje gdje stignu(holandija),ali s tom razlikom da ne idu na kafu nego stoje pored auta.jedina zamjerka je ta sto u radnom vremenu i u uniformi nebi smjeli biti u kaficu,restoranu,kladionici........