Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pozz evo ukratko treba mi grcka rakija Ouzo ili tsipouro za jedan dernek uskoro...
pokusala sam vec u velikom mercatoru, konzumu i interexu i jos na nekim mjestima ali ga nema
zna li neko od kolega sa foruma gdje bih mogla doci do te rakije? pozz i unaprije hvala
i meni se cini da sam ga vidio u velikom mercatoru. ma nije losa rakija, pitkija je od nase jer ima slatkast ukus, nesto ko bronhi bombona ili tako nesto, ali to mozes platiti sljedece jutro.
navikla sam na placanje na "veresiju" e onda ja nisam vidjela dobro bila kad sam trazila
a fkt mi treba par litara za petak budem opet otisla hvala vam
pisite i dalje ako ste gdje ugajgulili =)
mozda i jesi. nisam ga nikad specificno trazio ali mislim da sam ga vidjo tamo jer znam flasu i etiketu jer sam ga cugo ponekad vani. ali ima tome vremena otkad sam ga vidio, tako da ga mozda vise ne drze.
meni je metaksa bezveze inache ni metaksu, ni viski ni pivo nista od obojenog (osim ramazzotti-ja i campari-ja) ne mogu da podnesem... viski uzasno tesko padne na zeludac a od metakse mi se stvara zgaravica
ovako kad pogledam najbolje mi je vodka (pure) ili ouzo... tsipouro nikad nisam nasla ovdje, zato sam ga pila na Lezbosu i udara ko prangija
ali eto.. taj ouzo mi je nekako najbolji