Outlet centri(Austrija,Njemačka)
-
nezznalicaa
#1 Outlet centri(Austrija,Njemačka)
Pozdrav, zanimaju me koji su najbolji, najeftinijiji outlet centri u njemackoj austriji, vasa iskustva itd itd. Zanima me to sam cuo neki outlet u njemackoj sto se tice Nike stvari da ima fakat prejeftinih
- vjesticanametli
#2 Re: Outlet centri(Austrija,Njemačka)
Kod stutgarta .....moguce da mislis na taj
Ja zadovoljna ovim u bremenu
Ja zadovoljna ovim u bremenu
- mousstapha
#3 Re: Outlet centri(Austrija,Njemačka)
Kod Stuttgarta je poznat u Metzingenu. Vecina brendova je prisutna. Doduse nisam imao jos priliku otici, ali znam da je dosta popularan.
Mada ne treba ocekivati da je prejeftin.
Mada ne treba ocekivati da je prejeftin.
-
Ci-Nick
#4 Re: Outlet centri(Austrija,Njemačka)
Bio sam u Metzigenu,.. Nije loše za prošetati, objekti su tako lijepo rasuti,.. za prošetati.
A cijene,.. uglavnom paprene. Npr. levisice bile ( navodno 199 eura) pa snižene na 99 eura a modeli stari po par godina.
Mislim možda se može ponešto i pronaći ali treba investirati mnogo vremena i živaca.
Ko ima živce, BTC Ljubljana je dobar i relativno blizu iz BiH. Ali i tu su uglavnom standardni brendovi kojih ima i u BiH.
A cijene,.. uglavnom paprene. Npr. levisice bile ( navodno 199 eura) pa snižene na 99 eura a modeli stari po par godina.
Mislim možda se može ponešto i pronaći ali treba investirati mnogo vremena i živaca.
Ko ima živce, BTC Ljubljana je dobar i relativno blizu iz BiH. Ali i tu su uglavnom standardni brendovi kojih ima i u BiH.
- ibi
#5 Re: Outlet centri(Austrija,Njemačka)
moze se nesto probrati...
- fidoremilienko
#6 Re: Outlet centri(Austrija,Njemačka)
Ima u Roermondu jedan 
Ali nije jeftin sad toliko koliko ljudi misle
- Paulaner
#7 Re: Outlet centri(Austrija,Njemačka)
Ma kakav Outlet,kupovina na internetu je najjeftinija opcija..Bio par puta u Metzingenu i ne vidim zasto se uopste zove Outlet.Recimo majica Lacoste 100€ kao i u svakom njihovom butiku.Jedino sto sam vidio Esprit ,Converse i ona drogerija jedna da su povoljni,ostalo nigdje veze...
- helpdesk1
#8 Re: Outlet centri(Austrija,Njemačka)
Taj je baš blizufidoremilienko wrote:Ima u Roermondu jedan
Last edited by helpdesk1 on 02/09/2017 07:56, edited 1 time in total.
- addem
#9 Re: Outlet centri(Austrija,Njemačka)
Najblizi je Parndorf pored Beca. Veliki outlet izbjegavati subotom bude guzva.
-
RJ57
#10 Re: Outlet centri(Austrija,Njemačka)
Od onoga što ja znam najveći i najpoznatiji su Designer Outlet Parndorf u Austriji, i Wertheim Village u Njemačkoj!
Oba su locirana direkt na autoputu, tako da je lako doći do njih. Oba se konstantno grade i proširuju. Prođeš autom poslije godinu dana a ono sve to duplo naraslo. Parndorf je na autoputu iz Budimpešte za Beč (A4 mislim) a Wertheim je na A3 između Würzburga i Frankfurta.
Kao i u svakom outletu ima uvijek gomila ponuda i dobrih cijena, ali i dosta zavale. Sa originalom, tj. američkim outletima se to naravno ne može porediti ali je definitivno povoljnije nego u gradovima a i sve je na jednom mjestu!
Oba su locirana direkt na autoputu, tako da je lako doći do njih. Oba se konstantno grade i proširuju. Prođeš autom poslije godinu dana a ono sve to duplo naraslo. Parndorf je na autoputu iz Budimpešte za Beč (A4 mislim) a Wertheim je na A3 između Würzburga i Frankfurta.
Kao i u svakom outletu ima uvijek gomila ponuda i dobrih cijena, ali i dosta zavale. Sa originalom, tj. američkim outletima se to naravno ne može porediti ali je definitivno povoljnije nego u gradovima a i sve je na jednom mjestu!
- spree
#11 Re: Outlet centri(Austrija,Njemačka)
Meni je bolje kupovati na sezonskim snizenjima nego u outletima. Odes do Njemačke da bi kupio nesto u outletu i odmah se tivra, isplati se 
-
moonca
#12 Re: Outlet centri(Austrija,Njemačka)
U outletima odjeca rijetko dodje iz regularnih prodavnica.
- SaraFina
#13 Re: Outlet centri(Austrija,Njemačka)
Što se AT tiče, ja ne znam kolika je ušteda to. Odem i vratim se s gomilom nepotrebnih gluposti, koje mogu naći i na sezonskim sniženjima po gradu. Ali gladne oči u onoj gomili, tako da uvjek nakupujem gluposti.RJ57 wrote:Od onoga što ja znam najveći i najpoznatiji su Designer Outlet Parndorf u Austriji, i Wertheim Village u Njemačkoj!
Porodicama je isplativije. Osobito ako kupuju za djecu koja recimo treniraju neki sport i noga raste brzo i tijelo se mijenja.
-
RJ57
#14 Re: Outlet centri(Austrija,Njemačka)
Ma to se isplati ako je čovjek već tamo, sad ekstra zbog toga ići do Beča ili Frankfurta je van zdrave pameti ... mada, kad malo bolje razmislim, znali smo mi ići i do Trsta zbog jednih tena i farmerki ... elem sve je to za ljude 
- 512MB
#15 Re: Outlet centri(Austrija,Njemačka)
Istina. Prosle sedmice sam u Parndorfu kupio kupaci sorc takoreci od hilfiger, 80€ platio, kofol 40% popusta dobio. Sad kontam ko je koga zajebo tuSaraFina wrote:Što se AT tiče, ja ne znam kolika je ušteda to. Odem i vratim se s gomilom nepotrebnih gluposti, koje mogu naći i na sezonskim sniženjima po gradu. Ali gladne oči u onoj gomili, tako da uvjek nakupujem gluposti.RJ57 wrote:Od onoga što ja znam najveći i najpoznatiji su Designer Outlet Parndorf u Austriji, i Wertheim Village u Njemačkoj!
Porodicama je isplativije. Osobito ako kupuju za djecu koja recimo treniraju neki sport i noga raste brzo i tijelo se mijenja.
- SaraFina
#16 Re: Outlet centri(Austrija,Njemačka)
A kraj sezone. Otićeś na zatvoreni bazen 10 puta i tražiti novi iduće godine za odmor.512MB wrote:Istina. Prosle sedmice sam u Parndorfu kupio kupaci sorc takoreci od hilfiger, 80€ platio, kofol 40% popusta dobio. Sad kontam ko je koga zajebo tuSaraFina wrote:
Što se AT tiče, ja ne znam kolika je ušteda to. Odem i vratim se s gomilom nepotrebnih gluposti, koje mogu naći i na sezonskim sniženjima po gradu. Ali gladne oči u onoj gomili, tako da uvjek nakupujem gluposti.
-
PeppermintSA
#18 Re: Outlet centri(Austrija,Njemačka)
Jaranica mi je pričala da je išla sa majkom u neki outlet u Austriji, navodno je kupila nekoliko pari cipela za po 2-3 eura, kaže da je prejeftino. Sad ne znam jel' šuplja ili nije.
-
Qoom
#19 Re: Outlet centri(Austrija,Njemačka)
To u njihovom Pokopu za sahrane
-
klixo
#20 Re: Outlet centri(Austrija,Njemačka)
Tommy H. uvijek ima 50% popuste na kraju sezone u svakoj radnji(barem u DE)... Ti outleti su prevara teska...512MB wrote:Istina. Prosle sedmice sam u Parndorfu kupio kupaci sorc takoreci od hilfiger, 80€ platio, kofol 40% popusta dobio. Sad kontam ko je koga zajebo tuSaraFina wrote:Što se AT tiče, ja ne znam kolika je ušteda to. Odem i vratim se s gomilom nepotrebnih gluposti, koje mogu naći i na sezonskim sniženjima po gradu. Ali gladne oči u onoj gomili, tako da uvjek nakupujem gluposti.RJ57 wrote:Od onoga što ja znam najveći i najpoznatiji su Designer Outlet Parndorf u Austriji, i Wertheim Village u Njemačkoj!
-
missko
#21 Re: Outlet centri(Austrija,Njemačka)
Ingolstadt Village je najbolji i najjeftiniji u Bayernu
- SaraFina
#22 Re: Outlet centri(Austrija,Njemačka)
PeppermintSA wrote:Jaranica mi je pričala da je išla sa majkom u neki outlet u Austriji, navodno je kupila nekoliko pari cipela za po 2-3 eura, kaže da je prejeftino. Sad ne znam jel' šuplja ili nije.
Ja nikad nisam naletjela na takvu "rasprodaju". Ni pamučnih majci a ne cipela.
-
nezznalicaa
#23 Re: Outlet centri(Austrija,Njemačka)
I ja sam cuo da u nekom outletu u Austtriji imaju Nike air max po 20-40 eura. Eh sad..SaraFina wrote:PeppermintSA wrote:Jaranica mi je pričala da je išla sa majkom u neki outlet u Austriji, navodno je kupila nekoliko pari cipela za po 2-3 eura, kaže da je prejeftino. Sad ne znam jel' šuplja ili nije.
Ja nikad nisam naletjela na takvu "rasprodaju". Ni pamučnih majci a ne cipela.