oukitel

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
radiša

#1 oukitel

Post by radiša »

Posto je neko zatvorio temu od velkoskog za oukitel a nije naveo razlog zbog cega,sto mi nije jasno,jedno je tema u globalu o kineskim telefonima a drugo je izdvojit model posebno ako za to ima razloga jer ne mogu svi citat sad 150 strana da bi shvatili koji kinez treba uzeti.Dakle nadam se da ce tema zazivit kao i ova sto stoji o xiaomiju.Telefon vrijedan paznje i pomena.Iskustva su za sada na veoma zadovoljavajucem nivou.
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#2 Re: oukitel

Post by konektovan »

radiša wrote:Posto je neko zatvorio temu od velkoskog za oukitel a nije naveo razlog zbog cega,sto mi nije jasno,jedno je tema u globalu o kineskim telefonima a drugo je izdvojit model posebno ako za to ima razloga jer ne mogu svi citat sad 150 strana da bi shvatili koji kinez treba uzeti.Dakle nadam se da ce tema zazivit kao i ova sto stoji o xiaomiju.Telefon vrijedan paznje i pomena.Iskustva su za sada na veoma zadovoljavajucem nivou.

Imas druga dileju, oukitelov glasnogovornik, i nista ti vise nije potrebno. :mrgreen:
Maharadza

#3 Re: oukitel

Post by Maharadza »

Ouki is life, ouki is love! :srce:
radiša

#4 Re: oukitel

Post by radiša »

konektovan wrote:
radiša wrote:Posto je neko zatvorio temu od velkoskog za oukitel a nije naveo razlog zbog cega,sto mi nije jasno,jedno je tema u globalu o kineskim telefonima a drugo je izdvojit model posebno ako za to ima razloga jer ne mogu svi citat sad 150 strana da bi shvatili koji kinez treba uzeti.Dakle nadam se da ce tema zazivit kao i ova sto stoji o xiaomiju.Telefon vrijedan paznje i pomena.Iskustva su za sada na veoma zadovoljavajucem nivou.

Imas druga dileju, oukitelov glasnogovornik, i nista ti vise nije potrebno. :mrgreen:
Mislim da je potrebno prije komentara uzeti telefon u ruku pa tek onda pisati i pricati o njemu.Sto se dileje tice ja nisam procitao nista da je slagao vezano za oukitel.Ako jeste volio bih da to neko argumentovano dokaze a ne iz ciste dosade ili hejta da pise.Par forumasa koji imaju ovaj tel. imaju pozitivno misljenje,ukljucujuci i mene,zato nema razloga da se pisu gluposti.
febo_acm

#5 Re: oukitel

Post by febo_acm »

Dilejin Ouki ima konvertere...
konektovan

#6 Re: oukitel

Post by konektovan »

radiša wrote:
konektovan wrote:

Mislim da je potrebno prije komentara uzeti telefon u ruku pa tek onda pisati i pricati o njemu.Sto se dileje tice ja nisam procitao nista da je slagao vezano za oukitel.Ako jeste volio bih da to neko argumentovano dokaze a ne iz ciste dosade ili hejta da pise.Par forumasa koji imaju ovaj tel. imaju pozitivno misljenje,ukljucujuci i mene,zato nema razloga da se pisu gluposti.

Izvini molim te, a sta sam ja to ruzno napisao????? I ja sam misljenja da je to solidan proizvodjac, i to je to.
radiša

#7 Re: oukitel

Post by radiša »

Pa spominjes forumase a to nije svrha teme,ne pricamo o tebi,meni dileji i dilejama...
tema je tu da se pise o oukitelu.
supercali

#8 Re: oukitel

Post by supercali »

Kitofon nikad ne pada
radiša

#9 Re: oukitel

Post by radiša »

supercali wrote:Kitofon nikad ne pada
bil ti kakvoj forumasici poklonio oukitel umjesto kafe?
supercali

#10 Re: oukitel

Post by supercali »

radiša wrote:
supercali wrote:Kitofon nikad ne pada
bil ti kakvoj forumasici poklonio oukitel umjesto kafe?
Ma jok on mi ne mijenja kitu :D
konektovan

#11 Re: oukitel

Post by konektovan »

radiša wrote:Pa spominjes forumase a to nije svrha teme,ne pricamo o tebi,meni dileji i dilejama...
tema je tu da se pise o oukitelu.

Pa taj forumas zna sve o oukitelu, a uz to, ponosni je vlasnik jednog oukitel modela, razbiras. :wink:
Locked