oukitel
Moderator: Benq
- radiša
#1 oukitel
Posto je neko zatvorio temu od velkoskog za oukitel a nije naveo razlog zbog cega,sto mi nije jasno,jedno je tema u globalu o kineskim telefonima a drugo je izdvojit model posebno ako za to ima razloga jer ne mogu svi citat sad 150 strana da bi shvatili koji kinez treba uzeti.Dakle nadam se da ce tema zazivit kao i ova sto stoji o xiaomiju.Telefon vrijedan paznje i pomena.Iskustva su za sada na veoma zadovoljavajucem nivou.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#2 Re: oukitel
radiša wrote:Posto je neko zatvorio temu od velkoskog za oukitel a nije naveo razlog zbog cega,sto mi nije jasno,jedno je tema u globalu o kineskim telefonima a drugo je izdvojit model posebno ako za to ima razloga jer ne mogu svi citat sad 150 strana da bi shvatili koji kinez treba uzeti.Dakle nadam se da ce tema zazivit kao i ova sto stoji o xiaomiju.Telefon vrijedan paznje i pomena.Iskustva su za sada na veoma zadovoljavajucem nivou.
Imas druga dileju, oukitelov glasnogovornik, i nista ti vise nije potrebno.
- radiša
#4 Re: oukitel
Mislim da je potrebno prije komentara uzeti telefon u ruku pa tek onda pisati i pricati o njemu.Sto se dileje tice ja nisam procitao nista da je slagao vezano za oukitel.Ako jeste volio bih da to neko argumentovano dokaze a ne iz ciste dosade ili hejta da pise.Par forumasa koji imaju ovaj tel. imaju pozitivno misljenje,ukljucujuci i mene,zato nema razloga da se pisu gluposti.konektovan wrote:radiša wrote:Posto je neko zatvorio temu od velkoskog za oukitel a nije naveo razlog zbog cega,sto mi nije jasno,jedno je tema u globalu o kineskim telefonima a drugo je izdvojit model posebno ako za to ima razloga jer ne mogu svi citat sad 150 strana da bi shvatili koji kinez treba uzeti.Dakle nadam se da ce tema zazivit kao i ova sto stoji o xiaomiju.Telefon vrijedan paznje i pomena.Iskustva su za sada na veoma zadovoljavajucem nivou.
-
febo_acm
#5 Re: oukitel
Dilejin Ouki ima konvertere...
- konektovan
#6 Re: oukitel
radiša wrote:Mislim da je potrebno prije komentara uzeti telefon u ruku pa tek onda pisati i pricati o njemu.Sto se dileje tice ja nisam procitao nista da je slagao vezano za oukitel.Ako jeste volio bih da to neko argumentovano dokaze a ne iz ciste dosade ili hejta da pise.Par forumasa koji imaju ovaj tel. imaju pozitivno misljenje,ukljucujuci i mene,zato nema razloga da se pisu gluposti.konektovan wrote:radiša wrote:Posto je neko zatvorio temu od velkoskog za oukitel a nije naveo razlog zbog cega,sto mi nije jasno,jedno je tema u globalu o kineskim telefonima a drugo je izdvojit model posebno ako za to ima razloga jer ne mogu svi citat sad 150 strana da bi shvatili koji kinez treba uzeti.Dakle nadam se da ce tema zazivit kao i ova sto stoji o xiaomiju.Telefon vrijedan paznje i pomena.Iskustva su za sada na veoma zadovoljavajucem nivou.
Izvini molim te, a sta sam ja to ruzno napisao????? I ja sam misljenja da je to solidan proizvodjac, i to je to.
- radiša
#7 Re: oukitel
Pa spominjes forumase a to nije svrha teme,ne pricamo o tebi,meni dileji i dilejama...
tema je tu da se pise o oukitelu.
- radiša
#9 Re: oukitel
bil ti kakvoj forumasici poklonio oukitel umjesto kafe?supercali wrote:Kitofon nikad ne pada
- supercali
#10 Re: oukitel
Ma jok on mi ne mijenja kituradiša wrote:bil ti kakvoj forumasici poklonio oukitel umjesto kafe?supercali wrote:Kitofon nikad ne pada
- konektovan
#11 Re: oukitel
radiša wrote:Pa spominjes forumase a to nije svrha teme,ne pricamo o tebi,meni dileji i dilejama...
Pa taj forumas zna sve o oukitelu, a uz to, ponosni je vlasnik jednog oukitel modela, razbiras.