once_in_a_lifetime wrote:E sad se jos i zabavljam citajuci izvesne komentare..Neki prosto popizde i primaju se pri samoj pomisli da se obracaju nekom iz Beograda, bez da su procitali sta hocu da kazem..Nekima je valjda samo citanje ogroman mentalni napor ('oce to), a i valjda nismo svi imali tu privilegiju da idemo u skolu...
Onom tipu (ne znam kako mu je nik, ali nije ni bitno, nebitan je lik)kome se dize na moje komentare (ortak, lepo je cuti da izazivam takvu reakciju kod tebe) , mogu da porucim da je i to izvestan napredak u njegovom slucaju...A za okretanje i saginjanje - mnogo bre laskas sebi, ne valja ti to....
A i dug je put od chobana do gastarbajtera iz Gelzenkirhena...Ti to sigurno najbolje znas![]()
Veliki pozdrav svima koji me kapiraju i ne prave se ludi..Ali sa nekim ljudima je prosto nemoguce komunicirati na drugi nacin!!
Beograđanko, pokušaj da shvatiš zbog čega određeni komentari.....U svom pretposljednjem postu, rekla si stvari, koje te,automatski čine dobrodošlom u Sarajevo. I da ih nisi rekla, opet bi ti u Sarajevu bilo lijepo, jer nikome na čelu ne piše šta je i odakle dolazi....
Ipak, moraš shvatiti da smo ranjivi još uvijek, da smo, ponekad,oprezniji i više nego što bi trebalo....
Kako god, wellcome to Sarajevo and no bad feelings