Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije

damirovich

#301 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije

Post by damirovich »

Bodkin wrote:Nego gdje je postavljac teme da nam iz austrije objasni ovo etnicko ciscenje na krilima islamofobije u svjetlu novih informacija gdje su se ovi taslacili do sad :lol:
A pokratac teme se samobanovo od sramote, nisu djabe vicevi o Muju i Sulji nikad nisam cuo vic o Jovi i Anti :-)
damirovich

#302 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije

Post by damirovich »

:bih:
Streptokok wrote:
Bodkin wrote:Nego gdje je postavljac teme da nam iz austrije objasni ovo etnicko ciscenje na krilima islamofobije u svjetlu novih informacija gdje su se ovi taslacili do sad :lol:
Znaci kad nekog zguzis imas pravo oteti mu pola imovine. Ovo ti ni idol karadzic ne bi smislio.
Evo mi smo tebe zguzili na ovim temama vise puta,pa nas eto po tvoju truhlu golfa dvicinu,ostavimo ti biciklo, to je pola tvoje imovine :-)
155_mm

#303 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije

Post by 155_mm »

mislim da bi tema trebala pod kljuc. sam naziv teme je provokativan a kako se je ispostavilo i lazan.

ako su neki politicari budale i dizu tenzije, raja bi trebala biti pametnija.

zajebancija je zajebancija ali ne treba pretjerivati.
Streptokok

#304 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije

Post by Streptokok »

damirovich wrote::bih:
Streptokok wrote:
Znaci kad nekog zguzis imas pravo oteti mu pola imovine. Ovo ti ni idol karadzic ne bi smislio.
Evo mi smo tebe zguzili na ovim temama vise puta,pa nas eto po tvoju truhlu golfa dvicinu,ostavimo ti biciklo, to je pola tvoje imovine :-)
Isuse, svaki od vas bojovnika se prije ili poslije izlaje na temi i otkrije neku svoju nastranost. Hafisaga zoofilicar, tambura sanske koze, evo sada ti priznade da si pedercina i otkri da su ti i pajde pedercine. Zato je vama natalitet u debelom minusu, odali se bludu.
SaraFina

#305 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije

Post by SaraFina »

damirovich wrote:
A pokratac teme se samobanovo od sramote, nisu djabe vicevi o Muju i Sulji nikad nisam cuo vic o Jovi i Anti :-)
Evo me miševi. Subota pa malo života i relaksacije. Bila sam aktivna i na drugoj temi danas nekad.
Što to pod nickovima sa matičnih foruma ne pišete? Što bi VI da vam pojasnim?

Vaš mentalni sklop ne bi mogao ionako podnijeti taj moždani dribling :D

Uglavnom jelte, iako je žena očigledno propustila da pomene vezu ( upravo zbog predrasuda)koje VI šovinistički servirate ovdje anonimno, krijući se iza nickova ....To ne znači da je neumski kabadahija amnestiran.
Mislim znači vama, sličnog mentalnog sklopa. U civiliziranom svijetu ovaj dužnosnik MUP-A bi bez obzira na podlogu slučaja, bio smijenjen zbog kretenskog istupa i nemara. Vjerovatno bi se i postupak proveo protiv njega zbog zataškavanja i prikrivanja te zbog posticanja drugih gradjana na slična djela mržnje i progona zbog negativnih nacionalnih tenzija.
Kabadahija bi, bez obzira na vezu... bio naravno adekvatno takodjer procesuiran.
Ali šta ću ja to vama objašnjavati?

Moždani dribling je to pretežak... pa mi žao mučiti vas :D
SaraFina

#306 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije

Post by SaraFina »

Hafis wrote:Ima li kakvog fotosa od te nesretne Bošnjakinje koja je bila žrtva višegodišnjeg vanbračnog etničkog taslačenja na krilima islamofobije.
Da vidimo je li čemu roba kad se ovolika hampa digla.

Ima dakako. Ali ti joj nemaš ionako što ponuditi. Niti vile na Jadranu niti kuće u Mostaru. Sve su to ti bivše razgrabile kao i bilo što u ličnom posjedu. .. Sam si se odavao.
Da ti pomogne plaćati jedino alimentacije? Pa nije ova tema humanitarnog karaktera. :D
Last edited by SaraFina on 02/09/2017 23:42, edited 1 time in total.
SaraFina

#307 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije

Post by SaraFina »

155_mm wrote:mislim da bi tema trebala pod kljuc. sam naziv teme je provokativan a kako se je ispostavilo i lazan.

ako su neki politicari budale i dizu tenzije, raja bi trebala biti pametnija.

zajebancija je zajebancija ali ne treba pretjerivati.
Tema je nastala na osnovu informacija iz teksta koji je okačen na uvodu.
Kao što rekoh, žena nije pomenula vezu vjerovatno zbog predrasuda. Ubijedjena sam da su prijetnje istinite. Ali javnost je kao i forumsko pučanstvo odlučilo kriminalca amnestirati. Sutra i da je ubije zbog novčane koristi koju misli pribaviti prisvajanjem nekretnine ili zbog nacionalne mržnje niko ne bi povjerovao.
Slučaj bi se zaključio kao ubistvo zbog ljubavnih razmirica, strasti i drugih gluposti koje prate turbulentne veze.
zunazu

#308 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije

Post by zunazu »

Jedini problem Hrvata sa Bošnjacima je taj što su Bošnjaci podigli glavu i stali na svoje noge. Dok nije bilo domaćih tržnih lanaca, dok smo kupovali hrvatsko, u Konzumu, dok smo gledali HRT kao da je naš, dok je njihovo more bilo i naše, dok smo im se saginjali za sve i šutjeli, dok smo govorili "nismo Bošnjaci, mi smo Bosanci, svi smo naši", bili smo dobri.

Otkad nemam potrebe ući u Konzum, otkad je propao zbog bošnjačke reakcije na Ko(bi)lindino proserivanje, otkad HRT niti gledam niti mi treba, otkad mi je draže otići na more u Neum, Albaniju ili Tursku, otkad govorim šta želim i što više ne dozvoljavam da se na meni iživljava hrvatska ili srpska velikoseljačka politika, otkad kažem jesam ponosno i Bosanac i Bošnjak, ja sam postao Bošnjak ekstremista, ISIl-ovac, selefija, problem. Very funny.

Istina je da su ovo posljedji trzaji fašističkih režima iz regiona glede odnosa prema Bosni i Bošnjacima. Oni nisu u stanju riješiti vlastite probleme, pa frustracije liječe na nama, a znaju da nam ni u kom smislu više ne mogu ništa. Prošlo je vrijeme kad je Bošnjak služio da mu istreseš svoje smeće, a on šuti. Sad im je još preostalo da plaćaju novinarima i potrošenim liderima neevropske istočne Evrope da pričaju šta je babi milo. Ali Bošnjo to ne je.be.

I usput, pogledajte ovaj britanski film, u njemu se vide korijeni svega i šta je hrvatska politika i kako se nikad nije mijenjala:

It_is_a_Leclerc

#309 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije

Post by It_is_a_Leclerc »

Hafis wrote:Ima li kakvog fotosa od te nesretne Bošnjakinje koja je bila žrtva višegodišnjeg vanbračnog etničkog taslačenja na krilima islamofobije.
Da vidimo je li čemu roba kad se ovolika hampa digla.
Žena kao roba, valjda seksualna, stvorena s potrebom zadovoljavanja muškarčevih seksualnih potreba, pa je onda, s ciljem adekvatne procjene njene svrhovitosti i kvalitete, potreban "fotos" da se procijeni - je li ičemu "roba", je li zadovoljena njena uloga.

To su te "eUropske vrijednosti" koje nam se pokušavaju uvoziti iz najmlađe članice Evropske Unije ? Zamislite, neko ko se naziva ljekarom o ženama govori kao o robi. Apsolutni fijasko i tuga pregolema.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#310 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije

Post by malakh »

zunazu wrote:Jedini problem Hrvata sa Bošnjacima je taj što su Bošnjaci podigli glavu i stali na svoje noge. Dok nije bilo domaćih tržnih lanaca, dok smo kupovali hrvatsko, u Konzumu, dok smo gledali HRT kao da je naš, dok je njihovo more bilo i naše, dok smo im se saginjali za sve i šutjeli, dok smo govorili "nismo Bošnjaci, mi smo Bosanci, svi smo naši", bili smo dobri.

Otkad nemam potrebe ući u Konzum, otkad je propao zbog bošnjačke reakcije na Ko(bi)lindino proserivanje, otkad HRT niti gledam niti mi treba, otkad mi je draže otići na more u Neum, Albaniju ili Tursku, otkad govorim šta želim i što više ne dozvoljavam da se na meni iživljava hrvatska ili srpska velikoseljačka politika, otkad kažem jesam ponosno i Bosanac i Bošnjak, ja sam postao Bošnjak ekstremista, ISIl-ovac, selefija, problem. Very funny.

Istina je da su ovo posljedji trzaji fašističkih režima iz regiona glede odnosa prema Bosni i Bošnjacima. Oni nisu u stanju riješiti vlastite probleme, pa frustracije liječe na nama, a znaju da nam ni u kom smislu više ne mogu ništa. Prošlo je vrijeme kad je Bošnjak služio da mu istreseš svoje smeće, a on šuti. Sad im je još preostalo da plaćaju novinarima i potrošenim liderima neevropske istočne Evrope da pričaju šta je babi milo. Ali Bošnjo to ne je.be.

I usput, pogledajte ovaj britanski film, u njemu se vide korijeni svega i šta je hrvatska politika i kako se nikad nije mijenjala:

:thumbup: :thumbup:

fenomenalan tekst i to je kompletna suština. samo što oni frustracije ne lijeće na nama, već je to dobro isplanirana politika koja se provodi od 90.e godine. ali je i njima jasno da nikada više neće doći do rehabilitacije cvetkovića i mačeka.
¤ jelena ¤

#311 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije

Post by ¤ jelena ¤ »

It_is_a_Leclerc wrote:To su te "eUropske vrijednosti" koje nam se pokušavaju uvoziti iz najmlađe članice Evropske Unije ? Zamislite, neko ko se naziva ljekarom o ženama govori kao o robi. Apsolutni fijasko i tuga pregolema.
Da, apsolutni fijasko i tuga pregolema.

Nego, ne skontah najbolje...odakle je cijenjeni dr nositelj ovih vrijednosti...jel on iz Hrvatske?

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Kakva jeftina nacionalistička manipulacija od teme.

Svašta se danas može strpati pod etno-nacionalno-religijski plašt, pa i ovo.

Žali bože istinskih žrtava okorjelih nacionalista u ovoj zemlji, poštene i zaista nezaštićene sirotinje!
Bodkin

#312 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije

Post by Bodkin »

SaraFina wrote:
damirovich wrote:
Evo me miševi. Subota pa malo života i relaksacije. Bila sam aktivna i na drugoj temi danas nekad.
Što to pod nickovima sa matičnih foruma ne pišete? Što bi VI da vam pojasnim?

Vaš mentalni sklop ne bi mogao ionako podnijeti taj moždani dribling :D

Uglavnom jelte, iako je žena očigledno propustila da pomene vezu ( upravo zbog predrasuda)koje VI šovinistički servirate ovdje anonimno, krijući se iza nickova ....To ne znači da je neumski kabadahija amnestiran.
Mislim znači vama, sličnog mentalnog sklopa. U civiliziranom svijetu ovaj dužnosnik MUP-A bi bez obzira na podlogu slučaja, bio smijenjen zbog kretenskog istupa i nemara. Vjerovatno bi se i postupak proveo protiv njega zbog zataškavanja i prikrivanja te zbog posticanja drugih gradjana na slična djela mržnje i progona zbog negativnih nacionalnih tenzija.
Kabadahija bi, bez obzira na vezu... bio naravno adekvatno takodjer procesuiran.
Ali šta ću ja to vama objašnjavati?

Moždani dribling je to pretežak... pa mi žao mučiti vas :D
Koliko teksta ispisano da se opise klasicna provala na osnovu nikakvih informacija :D etnicko ciscenje i islamofobija :izet:
SaraFina

#313 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije

Post by SaraFina »

Botkin, koliko opet lažne brige s tvoje strane zbog forumske teme senzacionalističkog karaktera.:D Lijepo priznaj kako tvoje primjedbe imaju temelj u netrepeljivosti prema meni, koja vučeš s drugih tema; D baš si miš sa pominjanjem mjesta boravka i spuštanjem konverzacije na ličnu razinu :D A teme što se tiče. ..
Nisam ja Kolinda ( koja buba o 10 k nabrijanih mundžosa na vratima EU i Bošnjacima ekstremistima i BiH kam leglu elstremizma ) tako da tema nema nikakvu težinu.

Dan bila aktivna i pala u zaborav :D

Da je ti i tebi slični ne " podigoste " otišla bi u zaborav. Ali hajde da se Hafis izivljava malo nazivajuči ženu pogrdno, A ti opet da meni " očitaš " lekciju :D
Bodkin

#314 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije

Post by Bodkin »

Serafina, poklopis se fino i kazes "jeste, na osnovu problema nakon sto je jebacina posla ukrivo sam otvorila temu o hrvatskom etnickom ciscenju i islamofobiji". Manje bi boljelo :D

Kolindine gluposti se komentarisu na temama o kolindi :D
SaraFina

#315 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije

Post by SaraFina »

Bodkin wrote:Serafina, poklopis se fino i kazes "jeste, na osnovu2 problema nakon sto je jebacina posla ukrivo sam otvorila temu o hrvatskom etnickom ciscenju i islamofobiji". Manje bi boljelo :D

Poklopi se ti. Jer te nije briga ni za Kolindu, a pogotovo za temu. Nego pokušavaš naći ventil za liječenje ličnih frustracija prema meni :D
Kao što rekoh, spuštanjem konverzacije na lični nivo i pominjanjem mog mjesta boravka samo si se izofirao.
Ali nije ti prvi put :D
Ajd zdravo mišiću na krilima multikulture :D

Probaj opet za koju godinu. Nada zadnja umire.
Bodkin

#316 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije

Post by Bodkin »

SaraFina wrote:
Bodkin wrote:Serafina, poklopis se fino i kazes "jeste, na osnovu2 problema nakon sto je jebacina posla ukrivo sam otvorila temu o hrvatskom etnickom ciscenju i islamofobiji". Manje bi boljelo :D

Poklopi se ti. Jer te nije briga ni za Kolindu, a pogotovo za temu. Nego pokušavaš naći ventil za liječenje ličnih frustracija prema meni :D
Kao što rekoh, spuštanjem konverzacije na lični nivo i pominjanjem mog mjesta boravka samo si se izofirao.
Ali nije ti prvi put :D
Ajd zdravo mišiću na krilima multikulture :D

Probaj opet za koju godinu. Nada zadnja umire.
Srce mi lomis :D but if you gotta go, you gotta go.

Nemoj samo vise ove politicke teme o etnickom progonu otvarati. Sto se tice ove, zamoli admina da je prebaci na ljubav&sex. Tamo pripada :D samo nek obrise prvoh par uvodnih postova :wink:
Hafis

#317 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije

Post by Hafis »

I ja sam za to da se ova tema prebaci na ljubav i sex i onda bi dao stvarno konstruktivan doprinos raspravi.
Ovako, s ovakvim bombastičnim i zlonamjernim naslovom čovjeku ne preostaje ništa nego da se zajebaje s tim, mada stvar objektivno nije za zajebancije.
SaraFina

#318 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije

Post by SaraFina »

Hafis wrote:I ja sam za to da se ova tema prebaci na ljubav i sex i onda bi dao stvarno konstruktivan doprinos raspravi.
Ovako, s ovakvim bombastičnim i zlonamjernim naslovom čovjeku ne preostaje ništa nego da se zajebaje s tim, mada stvar objektivno nije za zajebancije.
Doture ti kao "telektualac " , oliti akademski gradjanin..nositelj EU vrijednosti, europejac sa čistom teksturom lica, itd itd već sich doprinio temi dovoljno.
"Kolega " Letrik već je kvotao nemjerljiv doprinos tvoje intelektualne veličine :D

Ne raubacuj se molim te više ni intelektuanimmmmmmmm mislima ni stručnim terminima. Kopaš se.
Hafis

#319 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije

Post by Hafis »

SaraFina wrote:
Hafis wrote:I ja sam za to da se ova tema prebaci na ljubav i sex i onda bi dao stvarno konstruktivan doprinos raspravi.
Doture ti kao "telektualac " , oliti akademski gradjanin..nositelj EU vrijednosti, europejac sa čistom teksturom lica, itd itd već sich doprinio temi dovoljno.
"Kolega " Letrik već je kvotao nemjerljiv doprinos tvoje intelektualne veličine :D

Ne raubacuj se molim te više ni intelektuanimmmmmmmm mislima ni stručnim terminima. Kopaš se.
Nisam upće bitan ja i moj ''intelektualni'' doprinos ovoj glupoj temi.
Mislim da tvoja osoba zaslužuje da bude podrvgnuta analizi. Jer priznaj, ovako nešto ne radi se slučajno. Stvarno treba imati motivaciju i treba biti dovoljno zloban. Iskrene čestitke, mislim da na ovom forumu nemaš premca. Ovakvo nešto i na tvom omiljenom Poskoku kojeg tako često citiraš, ne bi nitko uspio ni zamisliti a ne realizirati. Stvarno si vrh u ovakvim stvarima.
Vrati se na prvih par stranica ove teme, pročitaj svoje komentare i komentare nekolicine prašinara koji nisu skontali o čemu se radi pa su napisali doista nekolio impresivnih postova.
Ja bih se na tvom mjestu samobanirao i nakon izvjesnog vremena opet pojavio s nekim novim nickom i onda sve ispočetka.
Jer od sad kada god nešto napišeš, ja uvijek dobijem fleš i sjetim se sudbine nesretne Elme nad kojom je učinjeno etničko čišćenje na krilima islamofobije. Jebote život, koje ona izvore čita, još dalje iskrivljuje, dosoljava i plasira na društvenu mrežu. Svaka čast još jednom :thumbup:
damirovich

#320 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije

Post by damirovich »

:kiss:
Niposto, nek ostane spomenik jednoj gluposti haha da se vidi ko je kakav
GeeTnT

#321 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije

Post by GeeTnT »

Stovatelji sinn fein opcije u akciji...kak je to divno.

Ps. Uzmite si sobu.
Hafis

#322 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije

Post by Hafis »

damirovich wrote::kiss:
Niposto, nek ostane spomenik jednoj gluposti haha da se vidi ko je kakav
Ma kakvoj gluposti. Ova osoba uopće nije glupa i vrlo dobro zna što radi.
Ali što jest jest, rasčunala je na veći postotak prašinara te je za konstrukciju čitave priče uzela je stvarno tanak i neodrživ materijal, koji je brže propustio vodu nego što je očekivala.
Hafis

#323 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije

Post by Hafis »

GeeTnT wrote:Stovatelji sinn fein opcije u akciji...kak je to divno.

Ps. Uzmite si sobu.
Doduše, kao što rekoh gore - računala je na veći postotak prašinara.
Evo jednoga, klasika :thumbup:
GeeTnT

#324 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije

Post by GeeTnT »

Hafis wrote:

Ps. Uzmite si sobu.
Doduše, kao što rekoh gore - računala je na veći postotak prašinara.
Evo jednoga, klasika :thumbup:
Biti prasinar je svakako bolje od jednog govnovalja i druga mu balegara...a znamo dobro kome uspjeva cijeli dan da valja gluposti..
LipeCvat

#325 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije

Post by LipeCvat »

Ps. Uzmite si sobu.

Đes prašinar?
Kako ovo završi?

Code: Select all

http://net.hr/danas/divljaci-sestorica-hrvatskih-mladica-pustila-plin-na-ulazu-u-dzamiju-i-vrijedali-bosnjake/
Post Reply