upravo sam odgledao emisiju otvoreni forum na BHT-u , cilj emisije je bio dvominutno predstavljanje politickih stranaka i pitanja mladih...sve se zavrsilo standardnim cirkusnim krajem u kojem je Ibrahim Spahić pokazao svoju "kulturu" stalnim prekidanjem ostalih ucesnika, Šovagović - predstavnik SDS-a je napustio salu nakon sto su upucene kritike na njegov racun i na rad njegove stranke, da bi malo kasnije i svi mladi napustili parlament....
ne bih nikome pozelio da sjedi s ovim ljudima u parlamentu...
OTVORENI FORUM
-
manki
gledao sam i ja otvoreni parlament
baš je bezze bio onaj Spahić iznervirao me skroz... jadni mi i naša budućnost s onim ljudima što su u parlamentu..
jedina koja mi je skroz ok jest LAMIJA TANOVIĆ!!
žena je legenda! prava dama 
a nisam primjetio kad su i mladi ustali,vidio sam da je onaj SDSovac,mora da je to bilo tad kad me baka poslala da kupim prašak za pecivo
baš je bezze bio onaj Spahić iznervirao me skroz... jadni mi i naša budućnost s onim ljudima što su u parlamentu..
jedina koja mi je skroz ok jest LAMIJA TANOVIĆ!!
a nisam primjetio kad su i mladi ustali,vidio sam da je onaj SDSovac,mora da je to bilo tad kad me baka poslala da kupim prašak za pecivo
-
*Unreal*
ne zelim da pljujem po Šovagoviću ipak je i njega neko izabrao, covjek je ako nista prilicno kulturan, a i rekao skroz regularnu stvar:
" Izadite na izbore 1 oktobra i birajte ljude koji ce vas zastupati "
Vjerujem da vecina mladih koji su tamo sjedili nisu nikad izasli na izbore..
Lamija iz LDS-a je super, onakvi nam ljudi trebaju... Beriz Belkic je bio ok bez laznih obecanja i bez velikih rijeci...smatram da su neke stranke promasile sa predstavnicima...
" Izadite na izbore 1 oktobra i birajte ljude koji ce vas zastupati "
Vjerujem da vecina mladih koji su tamo sjedili nisu nikad izasli na izbore..
Lamija iz LDS-a je super, onakvi nam ljudi trebaju... Beriz Belkic je bio ok bez laznih obecanja i bez velikih rijeci...smatram da su neke stranke promasile sa predstavnicima...