otvoren novi club u SA

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
BiH-x

#751 Re: otvoren novi club u SA

Post by BiH-x »

KPNCTNJAH wrote:Ranije su komentari bili zabranjeni na takve 'vijesti', a sad su bas pustili da ljudi pljuju do iznemoglosti... bilo je nekih komentara koji su me nasmijali, ali u nekim kao i ovdje na ovoj temi (obrisanim) se moze osjetiti i doza ljubomore... ja licno ovakva mjesta izbjegavam i kad vidim one redove nije mi jasno na sta misle ljudi koji tu stoje po pola sata, samo da bi usli u kafic :? kad vadim neke dokumente ne mogu da izdrzim u redu duze od 10 minuta, a ne ovo...
:thumbup:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#752 Re: otvoren novi club u SA

Post by ladyblue18 »

26. Nov. 2010. 01:43 Banned user for reason “krsenje pravila sa-x foruma”
» power

Cholina_Lokica

#753 Re: otvoren novi club u SA

Post by Cholina_Lokica »

jesam li ono ja na ovim slikama vidjele dvije u cipkanim boksericama, halterima i grudnjacima samo :shock: :?

elem bila 2 puta srijedom dole, strasno... dobro za otici da se ismijes :lol: puno mortus pijanih zena, koje se guraju oko sanka, u wc-u dozivljaja samo takvih, od istih tih pijanih zena :lol: nije lose kad odem sa nekom svojom rajom, nas vise, pa nama dobro, ignorises okolne ljude, ali kad se malo zagledas i obratis paznju, ne znas bil' se smijao ili plakao...
travar

#754 Re: otvoren novi club u SA

Post by travar »

Ono treba u Crnu Hroniku staviti :roll:

Gluho i daleko bilo pu pu pu :D
dezurni_ucenik

#755 Re: otvoren novi club u SA

Post by dezurni_ucenik »

ajoj seljakluka ...ajiii,,,al ajde..i bolje da se ovakva mjesta otvaraju da seljaci i seljanke imaju svoja udarna mjesta...da se ne mjesaju ....

avaj sta ces sa asfaltom tesko se barata,vala teze su mi od granata posljedice rata ....dobro mica rece
limeni

#756 Re: otvoren novi club u SA

Post by limeni »

ma ja sve su to seljaci samo ste vi pametni,fini,vama se niko ne smije :D
dezurni_ucenik

#757 Re: otvoren novi club u SA

Post by dezurni_ucenik »

limeni wrote:ma ja sve su to seljaci samo ste vi pametni,fini,vama se niko ne smije :D

normalno da smo pametni ... Bogu hvala ...
chuchumbamayumbe

#758 Re: otvoren novi club u SA

Post by chuchumbamayumbe »

E da...odakle početi?
Da li spomenuti skoro 300 komentara od jutros na članak, ili od "ibrećenja" dežurnih efendija, filozofa i pravovjernih na temi?
Najbolja reklama!
Svako mjesto ima svoju publiku.
Postoji korida, ko voli nek' izvoli.
Postoje Bazeni, Igman, Royal, Aqua...
Postoji Sloga, Dom Mladih, Coloseum...
Postoji brdo znanih i neznanih mjesta u gradu koja su manje ili više dobra ili loša, svaka imaju svoje goste.
Komentari tipa "vidi joj glave" i slično, samo dokazuju kakvi mali Hitleri ili Mengele-i hodaju među nama i dijele ljude na osnovu oblika glave. Nisko i očigledno dikredituje komentatora od svakog dalnjeg suvislog dijaloga.
Go-go plesačice...ko nije vidio ili ne zna šta su one, neka ne komentariše, ko zna o čemu se radi i ko ih je vidio kako plešu, ma svaka im čast, stvarno znaju svoj posao. Šta li će samo reći kada se uskoro pojave i plesači, samo sa leptir mašnama, šeširom i tangama? I to će biti Bože sačuvaj, šta nam rade od omladine, ovo-ono...
Kome je stalo do dobrog i kvalitetnog provoda, da se opusti, ispleše do mile volje, upozna nekoga, proba odlične koktele i klopu...na pravom je mjestu. Za djevojke srijedom besplatno šta hoće i koliko hoće od alkoholnih i bezalkoholnih pića, osim piva koliko sam upoznat, i ne vidim fakat u čemu je problem?
Mi smo mahala samo takva, zavisni od pakosti što neko uživa, radi ono šta hoće i uživa, samo gledamo u tuđu avliju, gadan smo narod u mačku piterinu.
therrarrius

#759 Re: otvoren novi club u SA

Post by therrarrius »

chuchumbamayumbe wrote:E da...odakle početi?
Da li spomenuti skoro 300 komentara od jutros na članak, ili od "ibrećenja" dežurnih efendija, filozofa i pravovjernih na temi?
Najbolja reklama!
Svako mjesto ima svoju publiku.
Postoji korida, ko voli nek' izvoli.
Postoje Bazeni, Igman, Royal, Aqua...
Postoji Sloga, Dom Mladih, Coloseum...
Postoji brdo znanih i neznanih mjesta u gradu koja su manje ili više dobra ili loša, svaka imaju svoje goste.
Komentari tipa "vidi joj glave" i slično, samo dokazuju kakvi mali Hitleri ili Mengele-i hodaju među nama i dijele ljude na osnovu oblika glave. Nisko i očigledno dikredituje komentatora od svakog dalnjeg suvislog dijaloga.
Go-go plesačice...ko nije vidio ili ne zna šta su one, neka ne komentariše, ko zna o čemu se radi i ko ih je vidio kako plešu, ma svaka im čast, stvarno znaju svoj posao. Šta li će samo reći kada se uskoro pojave i plesači, samo sa leptir mašnama, šeširom i tangama? I to će biti Bože sačuvaj, šta nam rade od omladine, ovo-ono...
Kome je stalo do dobrog i kvalitetnog provoda, da se opusti, ispleše do mile volje, upozna nekoga, proba odlične koktele i klopu...na pravom je mjestu. Za djevojke srijedom besplatno šta hoće i koliko hoće od alkoholnih i bezalkoholnih pića, osim piva koliko sam upoznat, i ne vidim fakat u čemu je problem?
Mi smo mahala samo takva, zavisni od pakosti što neko uživa, radi ono šta hoće i uživa, samo gledamo u tuđu avliju, gadan smo narod u mačku piterinu.
Ipak treba priznati da si DEBELO u pravu, ni sam nisam odolio da ne napisem negativan komentar koji je srecom izbrisan. Jesmo pogan narod, trazimo dlaku u jajetu drugima iako smo i sami dlakavi. Meni je zapelo za oko cinjenica da je ovo VIJEST na sax-u i nekakav hepening/event koji treba reklamirati.
Jebiga mahalanje nam je pogana osobina i to je cinjenica. :thumbup:
chuchumbamayumbe

#760 Re: otvoren novi club u SA

Naravno da je ono sve dio reklame, zar ne vidite da se pored teksta uredno vrti u Flashu The Basement reklama.
Sve ima svoju cijenu.
:)
fixer

#761 Re: otvoren novi club u SA

Post by fixer »

@chuchi, jesi u vopra, ali je meni puno shvatljivije zasto muskarci ogovaraju zene, zene muskarce, ali mi nikako nije jasno kad je rijec o istospolnim ogovaranjima. Ukoliko zena komentarise zenu,dosad sam se u bezbroj puta uvjerio da je rijec o ljubomori.
chuchumbamayumbe

#762 Re: otvoren novi club u SA

fixer wrote:@chuchi, jesi u vopra, ali je meni puno shvatljivije zasto muskarci ogovaraju zene, zene muskarce, ali mi nikako nije jasno kad je rijec o istospolnim ogovaranjima. Ukoliko zena komentarise zenu,dosad sam se u bezbroj puta uvjerio da je rijec o ljubomori.
Ma drug, komentari tipa vidi mu/joj glave i slično su meni lično pravo bezze.
Glede istospolnih ogovaranja, samo pokazuje kakvi smo kompleksaši i licemjeri...tuđe nedostatke primjećujemo i srijedom u mraku podruma, a svoje ne vidimo ni pod tušem u sopstvenoj kući. Muškarci su gore tračare od žena, pogotovu ako ih je više na istom mjestu.
Šta sada, svi koji imaju kockaste glave su seljačine i papci, svi koji su "ovakvi" su "onakvi" i slično? Ja sam fakat operisan od toga, valjda zato što i u familiji imamo debelih, mnršavih, kockastih, jajastih, ovakvih, onakvih, i šta sada?
Jedno veliko ništa.
Šuplja brate, da ne može biti šupljija.
Ja dole izađem, bude mi dobro pravo, zaboravim na neke svakodnevne belaje, nekada se i solidno mahne, ma šta da ti kažem...Burek kod lokalnog buregdžije, kafica u nekom lokalnom kafiću, a izlazak do u sitne sate u The Basement. Još kada one go-go zadaju na metar ispred tebe, pa ko ne bi popio?!
Ljudi ne shvataju da se sex najbolje prodaje, a to je i poenta svega.
Besplatna pića za žene, mnogo žena (ne piju sve alkohol, garant), gdje je puno žena daleko se čuje, eto ti muškaraca, oni plaćaju, i to je u principu eksponencijalna funkcija, recept za profit.
ultima_palabra

#763 Re: otvoren novi club u SA

Post by ultima_palabra »

Ne kontam što nisu te go-go dancerice slikali? :-?
chuchumbamayumbe

#764 Re: otvoren novi club u SA

ultima_palabra wrote:Ne kontam što nisu te go-go dancerice slikali? :-?
One dvije u donjem "vešu" su go-go zadavačice, vjerovatno uhvaćene u trenutku pauze.
A bolje mu je bilo da ih slika dok plešu.
Chivas1

#765 Re: otvoren novi club u SA

Post by Chivas1 »

Ma bjez budala neka slikala :D Nije usliko ni ovih par djevojaka sto su bile dole treba mi da ih vidim a nema :D :oops: Nego poznajel neko ovu da je unovcimo ? :lol: :lol:
http://www.sarajevo-x.com/lifestyle/mod ... /101123021
zli_hordas

#766 Re: otvoren novi club u SA

Post by zli_hordas »

Ne znam ko je ali ima dobar sifon.
Chivas1

#767 Re: otvoren novi club u SA

Post by Chivas1 »

:lol: :lol: Ma providna reklama al da je dobra dobra je :D
ladyblue18

#768 Re: otvoren novi club u SA

Post by ladyblue18 »

Dragi forumasi ja vam toplo preporucujem da zavrsite sa pricom o djevojci sa slike, odavanjem njenog identiteta, nazivanja pogrdnim imenima, i pricom za sta je ona i gdje je treba odvesti, da ne bi bilo banova jos.
Chivas1

#769 Re: otvoren novi club u SA

Post by Chivas1 »

Pa vidis da pise tu da se trazi djevojka... sta smo sad prekrsili :(
ladyblue18

#770 Re: otvoren novi club u SA

Post by ladyblue18 »

Chivas1 wrote:Pa vidis da pise tu da se trazi djevojka... sta smo sad prekrsili :(
Djevojka je nadjena. :wink:
I nije se trazila po forumu, nit bilo ko zasluzuje ono sto ste vi o njoj pisali.
Tacka.
Chivas1

#771 Re: otvoren novi club u SA

Post by Chivas1 »

Ja nista napiso nisam :D I hocemol i mi dobit podatke ? :D :oops:
respo

#772 Re: otvoren novi club u SA

Post by respo »

ne znam sta je problem napisao sam samo ime
iako znam i prezime
jeli sad problem i ime necije napisati
karanana

#773 Re: otvoren novi club u SA

Post by karanana »

koji joj je broj telefona?
ladyblue18

#774 Re: otvoren novi club u SA

Post by ladyblue18 »

respo wrote:ne znam sta je problem napisao sam samo ime
iako znam i prezime
jeli sad problem i ime necije napisati
To je uvijek bio problem, i da si procitao uslove koristenja to bi i znao.
Niciji identitet se ne otkriva, inace slijedi trajni ban, kao sto ga je dobio i @ power.

Nemoj da iskusavas.

Ovo vam je zadnje upozorenje da se vratite na temu, a temu o djevojci ako vam je vec toliko stalo, nastavite preko pp-a.
respo

#775 Re: otvoren novi club u SA

Post by respo »

uglavnom se ne vidi razlika mentaliteta izmedju gostiju podruma onih pljuvaca na komentarima i manje vise ovdje na temi
Locked