Otvoren hotel Europa!

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
mala_truba

#151 Re: Otvoren hotel Europa!

Post by mala_truba »

.
Last edited by mala_truba on 04/12/2009 02:12, edited 1 time in total.
Edin H.

#152 Re: Otvoren hotel Europa!

Post by Edin H. »

KatarinaKosaca wrote:
jasana wrote:moze li neko reci kako se krecu cijene kad se hoce odsjesti tamo?nocenje ?
i kakve su cijene u kafeu?kafe ,kolaci itd.
de ba 6 stranica raspravljate o vlasniku i uposlenicima o stvarima koje se ne mogu promjeniti!na 6 strana isti sadrzaj :-)
Taj je hotel bio poznat po slastičarni i kvalitetnim kolačima. Ja sam neki dan kupila prvi put nakon otvorenja, kolači su odron a cijene astronomske. Dakle, izbjegavati slastičarnu svakako. U Bečki je prijatno sjesti.

Bila je i solidna diskoteka :-)

Koza bio disk dzokej :skoljka:
mala_truba

#153 Re: Otvoren hotel Europa!

Post by mala_truba »

ins wrote:
mala_truba wrote:
dobar_ti? wrote:Evo vam informacije iz prve ruke:

U hotelu Europi rade 95% Sandzaklije, a a preostalih 5% običnih smrtnika čine stari radnici Europe koje su morali zadrzati po ugovoru iz privatizacije. Kad su trazeni radnici za Europu glavni uslov je bio samo da si Sandzaklija! A posebna priča je odnos vlasnika i njegovih šefova prema radnicima. Čovjek smatra da posjeduje te ljude, iživljava se na njima, kažnjava ih, maltretira, a plate su naravno na najmanjem mogucem minimalcu-sramota za takav objekat-raditi ostaju samo oni koji nemaju nikakvog drugog izbora pa moraju trpiti takva omalovažavanja i napade na ljudsko dostajanstvo! Zato se ne treba zanositi kad se kaze otvoreno novih 100, 200 radnih mjesta, jer ovo je prava slika stvari!!!
Hoces da kazes da vlasnik hotela mrzi Sandzaklije? Na osnovu ovog tvog napisanog ja sam to zakljucio :run:
Ma nidje veze! Hocu da kazem da voli samo sebe, i da koristi atmosferu robovlasničkog kapitalizma koji vlada u nasoj,a ne njegovoj,Bosni!
Ja ne znam kako ti uopste zaspes, tu u centru grada neko tako robovlasnickim kapitalizmom iskoristava radnike, a niko osim tebe nista ne poduzima?! Strasno...

Predlazem ovo: ti se prijavi gazdi, reci da si rodjeni Sarajlija, i da nije red da u svom hotelu iskoristava svoje uposlenike, od kojih njih cak 95% iz Sandzaka, i da ih treba otpustiti, te mu odmah predlozi spisak sa rodjenim sarajlijama, pa da u narednih godinu na njih primjenjije taj grozni robovlasnicki kapitalizam!

:sax:[/quote]

A ja ne znam gdje ti zivis! Pa kome ces prijaviti i ko ce sta poduzeti?! Isti oni koji donose zakone i brinu se o njihovom provođenju su i omogucili privatizaciju, i zar mislis da bi se vlasnik tako ponasao da nema njihov blagoslov. Misli da mu niko ne smije nista pa udri po sirotinji i jadnom narodu (pa makar oni bili većinom Sandzaklije). FUJ! Al i on ce sve do jednom...takvi dugo ne opstaju
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#154 Re: Otvoren hotel Europa!

Post by KatarinaKosaca »

ri po sirotinji i jadnom narodu (pa makar oni bili većinom Sandzaklije).
Školski primjer fašističke rečenice. Analogija... Jest da je Hrvat(Srbin, Bošnjak), al je dobar čovjek. Pa čak i gore. Udri po sirotinji, pa makar su i Sandžaklije.
strong69

#155 Re: Otvoren hotel Europa!

Post by strong69 »

mala_truba wrote: Misli da mu niko ne smije nista pa udri po sirotinji i jadnom narodu (pa makar oni bili većinom Sandzaklije). FUJ! Al i on ce sve do jednom...takvi dugo ne opstaju
:shock: :shock: :shock:

Nisi ti mala truba...
Post Reply