Šta vi mislite o otvaranju trotoara ispred predsjedništva sutra, uz prisustvo novinskih ekipa i guzonja?
Prvo sam plakao od smijeha, pa onda haman od tuge, ne može normalan čovjek ovo svariti..
2016. a mi otvaramo trotoar

ispred predsjedništva, ono što su pravili sutra se otvara, ekipe dolazeHAVANA wrote:E cuj trotoar,kakav ba trotoar?
muha_sa wrote:hocel komad one vrpce za uspomenu ostavit
Kod nas se mjesecima mrcvare dok naprave mostic preko potoka.
Evro'pski troto'var fala đe ćuli i ne ćuli.Buckethead wrote:Evo ne znam gdje da postavim temu, pa ću ovdje..
Šta vi mislite o otvaranju trotoara ispred predsjedništva sutra, uz prisustvo novinskih ekipa i guzonja?
Prvo sam plakao od smijeha, pa onda haman od tuge, ne može normalan čovjek ovo svariti..
2016. a mi otvaramo trotoar
Mozda zato sto je u pitanju nacionalni spomenik pa je cijeli projekat radjen u suradnji sa Zavodom za zastitu spomenika a osim toga izgradjen sistem za regulaciju oborinskih voda (to je vjerovatno i najskuplji dio) i vec spomenute hidraulicne rampe.mario001 wrote:Setaliste od opcine NG, do nedzarica je kostala oko 280.000 maraka, sa tim da su postavljene nove klupe, kante za smece i stubovi sa Led rasvjetom, a ovo ispred predsjednistva je kostalo oko 350.000 maraka![]()
![]()
Sela ili Stela?gidra wrote:Koji je gigant ova gradjevinska firma "Sela" sto su radili ovaj trotoar..
Ne postoji jaca gradjevinska tenderska firma od njih u Sarajevu. Sve nekako u tisini rade i ne eksponiraju se puno, a desetine i desetine miliona su okrenuli.
good pointEdin H. wrote:Sela ili Stela?gidra wrote:Koji je gigant ova gradjevinska firma "Sela" sto su radili ovaj trotoar..
Ne postoji jaca gradjevinska tenderska firma od njih u Sarajevu. Sve nekako u tisini rade i ne eksponiraju se puno, a desetine i desetine miliona su okrenuli.
Šta bi se samo kod nas love opralo na ovom tunelu. Ovi naši sigurno gledaju i ibrete se. Čuj napravili za vikend, a niko ni milion nije "sklonio".Danguba wrote:![]()
![]()
Kod nas se mjesecima mrcvare dok naprave mostic preko potoka.
Ima jedan potok na magistralnoj cesti i svaki put kada dodjem jedna traka zatvorena a na drugoj stemaju. Kako u maju tako i u oktobru.chupacabra wrote: Šta bi se samo kod nas love opralo na ovom tunelu. Ovi naši sigurno gledaju i ibrete se. Čuj napravili za vikend, a niko ni milion nije "sklonio".
A ništa zlatni lančić?radiša wrote:ja upravo peglam kosulju i tole,jos da uglancam crne cipele i izvadim iz ormara bjele carape pa sam spreman za sutrasnju ceremoniju.