OTVARANJE MUZEJSKE POSTAVKE "PREDSJEDNIK ALIJA IZETBEGO

Locked
Fox Mulder

Post by Fox Mulder »

mostarac wrote:neki ovdje brkaju pojmove i daj shvatite vec jednom da izetbegovic nije prvi predsjednik predsjednistva BiH, a i shvatite da predsjednik predsjednistva nije isto sto i predsjednik drzave. Predsjednistvo je predsjednik drzave, a ne predsjednik predsjednistva. Na kraju krajava u velikom broju zemalja predsjednik je sasvim sporedna licnost, kao sto je npr. u Njemackoj. Ko zna ko je njemacki predsjednik?
Dalje, Alija je tek 14. CETRNAESTI predsjednik predsjednistva BiH i u nastojanju da sam sebi izgradi nekakav kult ili eventualnu besmrtnost je previdio svojih 13 prethodnika
U pravu si. Gradio je kult ličnosti, a inače je bio KOS-ovac i kriminalac, a njegovu "uspješnu" strategiju razvija dalje sinčina.
district-beg

Post by district-beg »

Alija nije bio kriminalac!
Fox Mulder

Post by Fox Mulder »

moje_brcko wrote:Alija nije bio kriminalac!
Jok eto ja sam. Kriminalac je bio i to sa dna kace. Samo se "dobrovoljno" povukao sa vlasti...
Fox Mulder

Post by Fox Mulder »

Mi sa strane bolje vidimo kakav je to izrod i nečovjek bio i kakav je u Bosni narod. Imidž vam je bolan ne bio katastrofa. Zadnje sranje je bilo u Beču... Ko je podržavao vehabije i mundžose? Alija lopov jedan i reis lopinaš najveći... Fuj
district-beg

Post by district-beg »

Fox Mulder wrote:
Jok eto ja sam. Kriminalac je bio i to sa dna kace. Samo se "dobrovoljno" povukao sa vlasti...
umro, sumnjam da je bas dobrovoljno...
Fox Mulder

Post by Fox Mulder »

moje_brcko wrote:
Fox Mulder wrote:
umro, sumnjam da je bas dobrovoljno...
Gurnula ga žena jadna koju je izludio niz basamake. A ranije se povukao "dobrovoljno" sa funkcije. Da ne umrije i njemu i Franceku bi bio neminovan Haag...
Fox Mulder

Post by Fox Mulder »

I takvog covjeka vi podrzavate...
luciferino

Post by luciferino »

Fox Mulder wrote:Mi sa strane bolje vidimo kakav je to izrod i nečovjek bio i kakav je u Bosni narod. Imidž vam je bolan ne bio katastrofa. Zadnje sranje je bilo u Beču... Ko je podržavao vehabije i mundžose? Alija lopov jedan i reis lopinaš najveći... Fuj
E vala ti to za imidž i nije neka mudrost, bez obzira jesi li sa strane ili ne. :-)
doktor30

Post by doktor30 »

Muzej alije Izetbegovica? Okey, samo se postavlja pitanje, gdje su u tom muzeju: Sefer Halilovic, Zlatko Lagumdzija, Tanja Ljuic Mijatovic, Mirko Pejanovic, Miro Lazovic, Ejup Ganic, i mnogi mnogi drugiiiiii... nigdje nikoga.
To je privatni muzej alijine porodice, njegovog sina bakira, koji bi da na krilima sbvoga oca, ma kakav da je on bio, postane nekakva fac au BiH. ali i dalje je poznat po tome sto kontorlise mafiju, cele, cace, juke, i slicne, i zato mislim da je dogadjaj trecerazredne prirode!!! koliko su samo novca potrosili za taj smijesni muzej jednog lca!!!!!!??? sramota
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Sve ste teme okrenuli na isto: Tito vs. Alija i Ko nije za aliju mora da je cetnik/ustasa. Dovoljno ste stari da vas ni ja ni bilo ko drugi ne moze prevaspitati. Zato sve ove AI teme idu pod kljuc, pa kad budemo imali vremena, procisticemo ih i vratiti.
Hvala na paznji.
Locked